icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

daniela40
10. feb 2014

@organicshop ale aj troškuu draháá🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kacka27
10. feb 2014

@zazvorka87 tak zvladli sme to,sa musime pochvalit. Inak mame rovnake miery :D

zuzulkach
10. feb 2014

@kamilkak dakujeeeem 🙂

kamilkak
12. feb 2014

milé dámy , detox ukončený 🙂 výsledok je - 9 kg , teším sa , že sa mi telo naštartovalo 😉 hor sa ďalej do chudnutia

tatianka.g
12. feb 2014

@kamilkak blahozelam a v dobrom zavidim, ako si zvladala tolko zeleniny... ja uz nevladzem ale musim vydrzat, v nedelu mam konecne masko

kamilkak
12. feb 2014

@tatianka.g - no ...ku koncu som už zeleninku ani vidiet nemohla

kamilkak
12. feb 2014

@tatianka.g - a tebe sa ako darí ?

tatianka.g
12. feb 2014

@kamilkak ja mam dnes 10 den, zatial pohoda, vsetko dodrziavam, len vcera som mala trosku krizu, mala som chut na vsetko co som videla, ale vydrzala som 🙂
zatial mam dole 2,5 kg a 4 cm v pase

kamilkak
12. feb 2014

@tatianka.g - tak to si skvelá , držím ti palce 🙂

tatianka.g
13. feb 2014

Baby a chudli ste aj v priebehu poslednych dvoch tyzdnov, ved tam su uz ine dobroty

alexandra572010
13. feb 2014

Ahojte, tak som sa k vam tiez pridala, dnes mam 4.den detoxu a zatial v pohode len vikendu sa trochu bojim 😲 Drzim vsetkym palce 🙂

kocicka99
13. feb 2014

Ahojte baby, dnes mám 11 deň detoxu a ide na mňa akási kríza...už od včera krkolomne odolávam všetkým možným dobrotám ale najhoršie je, že ma chytajú nejaké divné hlady...dnes som zbaštila plný tanier fazuľových strukov s vajíčkom a mne normálne škvŕkalo v bruchu, tak som si narýchlo našla nejaké roboty, nech na to nemyslím, ale teraz po dvoch hodinách som už nevydržala a vypila som pohár tej hrachovej polievky, čo som mala včera večer, lebo by som to asi nevydržala a vyžrala všetky sladkosti...a večer mám mať tú bryndzu, ale keďže ma naťahuje len z toho jej zápachu, tak si radšej dám ten cvikľový šalát so slivkami...uaaaa....a najhoršie je, že ja trúba som sa zvážila a pomerala a asi len 1cm z každej partie a necelé kilo dole....baby, dodajte mi odhodlanie, lebo sa mám na to chuť vykašľať...

tatianka.g
13. feb 2014

@kocicka99 ja ti teda odvahu nedodam, u mna je to presne o tom istom, zacinali sme spolu, takze tiez 11 den, ale od vcera mam chut uplne na vsetko co vidiiiiiiiiiimmmmm

kocicka99
13. feb 2014

@tatianka.g aby toho nebolo malo, tak som este aj stratila hlas a mm ma tak nasral, ze moze bohu dakovat, ze je v robote....dnes to vidim na velku karamelovu milku 😠 😨

tatianka.g
13. feb 2014

aj ja by som si dala, tu milku
zatial som neodolala kolecku dusenej sunky :( ale tak asi by sme sa mali opacne podporovat, ze?

monciky
13. feb 2014

@tatianka.g
@kocicka99
baby vydrzte to, 11. den je super, ja keby som nezistila ze som tehotna, tak snad aj pokracujem🙂
aj p. Macingova pisala, ze ked trochu zhresite, ze nic sa nedeje, ze to nejde byt 100%

kocicka99
13. feb 2014

@monciky ja zatiaľ úspešne odolavam, dala som si na olovrant biely jogurt s mandlami, bolo by mi ľúto teraz v takmer polovici sa na to vykaslat

@tatianka.g vydržíme to, OK! 😉 hádam aspo dve tri kilecka za tie dva týždne este z nás zlezú 🙂

tatianka.g
13. feb 2014

@kocicka99 jasne musime vydrzat, ved od nedele uz zacinaju aj lepsie receptiky, jamam za sebou tu bryndzu a ku podivu to nebolo az take zle 🙂

fannynka
13. feb 2014

ahojte...........tyzden po detoxe, zo schudnutych 2 kg mam 1 kilo spat 😀 .Ale neva, islo mi o detox kvoli zdravotnym problemom. Nejdem schodikovou metodou, ale nejem sladkosti, minimalne pecivo . Iba, aby ste vedeli, ze ak nabehnete na normalnu stravu ste zase na zaciatku.Detox mi ani jeden zo zdravotnych problemov neodstranil, ani trochu nezmiernil, povedala by som skor naopak ☹
Pre mna z toho vychadza - stravovat sa zdravo a hybat sa. Pre mna ziaden zazrak. A este dve, ktore sme drzali detox mame problemy s ,, normalnou stravou,,, normalne mi byvalo tento tyzden zle...a to samozrejme ziadne vyprazane a nezdrave jedla. Ale niektore jedla si budem pripravovat. Samozrejme nikoho nechcem odradit a drzim vam vsetkym palce.

bonaquaba
14. feb 2014

@fannynka ja som si robila tiez detox vzdy som vydrzala cca 4 dni, ale odvtedy ako som prestala tak mam problemy so zaludkom, ako ty pises so stravou a nemozem hocico len tak jest,pretoze mi je zle od zaludka a na vracanie, takze ono treba opatrne s tymito nasimi dietakami, pretoze si akurat tak pokazime zaludky a normalne fungovanie metabolizmu,

katka088
15. feb 2014

zienky, z akeho mesa ste robili tie kuracie karbonatky na 14 den, kuracie stehna alebo kuracie prsia? A to ste ich pomleli surove alebo ake? Prosim Vas poradte mi. Vopred dakujem 🙂

kamilkak
15. feb 2014

@katka088 - ja som nemlela , iba varila a potom pokrájala nadrobno a pridala som ostatné ingrediencie. Robila som hlavne zo stehna , vývar som mala pre rodinku polievku - ale aj ja som si občas 1 dl vývaru vypila (bez cestovín ) - neodolala som 😉

tanitta
15. feb 2014

@katka088 vykostila som stehna kuracie a pomlela na masovom mlynceku spolu aj so surovym zelerom😉.....a grilovala na elektrickom grile......

bezaz
15. feb 2014

@katka088 my sme normalne spravili sote z prs a so struhanym celerom udusili, nechcelo sa nam mliet 😉

katka088
15. feb 2014

dakujem pekne za rady 🙂 ja som to nakoniec urobila z kuracich prs, pomlela ich na mlynceku a k tomu som pomlela aj zeler. Okorenila podla receptu a vyzera to super. Uz sa zajtra veeelmi tesim na super obedik...
konecne mesko 🙂 Inac na to, ze mam zajtra 14 den som vobec neschudla, mam nenormalne chute na vsetko, mozno to este len pride, dufam ze to este pride, myslim, to chudnutie...

ivetah
15. feb 2014

@katka088 my sme pomleli morcacie stehno aj zeler, okorenili a upieli v celku v zapekacej mise, takze aj malo tuku a bolo to skvele, chutilo aj detom a mame to zaradene ako nove fasirky v nasom jedalnicku 😅

ivetah
15. feb 2014

@fannynka @bonaquaba kocky ja som mala uz po 2 tyzdnoch detoxu problem, ked osm zjedla to zelerove maso... tazsie mi travilo. ale nemyslim, ze sme si pokazili travenie, skor sme ho asi ocistili a telo nam jasne dava najavo, co by sme uz vazne nemali jest - teda ak chceme prejst na zdravu stravu 😉
co viem, tak toto sa deje po kazdom detoxe, jednoducho je telo citlivejsie na kadeake jedy a nie moc dobre veci...

ivetah
15. feb 2014

@kocicka99 ja som sa snazila zhresit maximalne najneskodnejsie 😀 tak som si vybrala horku cokoladu, taku 70-80% 😉