Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@zazvorka87 tak zvladli sme to,sa musime pochvalit. Inak mame rovnake miery :D
milé dámy , detox ukončený 🙂 výsledok je - 9 kg , teším sa , že sa mi telo naštartovalo 😉 hor sa ďalej do chudnutia
@kamilkak blahozelam a v dobrom zavidim, ako si zvladala tolko zeleniny... ja uz nevladzem ale musim vydrzat, v nedelu mam konecne masko
@tatianka.g - no ...ku koncu som už zeleninku ani vidiet nemohla
@tatianka.g - a tebe sa ako darí ?
@kamilkak ja mam dnes 10 den, zatial pohoda, vsetko dodrziavam, len vcera som mala trosku krizu, mala som chut na vsetko co som videla, ale vydrzala som 🙂
zatial mam dole 2,5 kg a 4 cm v pase
@tatianka.g - tak to si skvelá , držím ti palce 🙂
Baby a chudli ste aj v priebehu poslednych dvoch tyzdnov, ved tam su uz ine dobroty
Ahojte, tak som sa k vam tiez pridala, dnes mam 4.den detoxu a zatial v pohode len vikendu sa trochu bojim 😲 Drzim vsetkym palce 🙂
Ahojte baby, dnes mám 11 deň detoxu a ide na mňa akási kríza...už od včera krkolomne odolávam všetkým možným dobrotám ale najhoršie je, že ma chytajú nejaké divné hlady...dnes som zbaštila plný tanier fazuľových strukov s vajíčkom a mne normálne škvŕkalo v bruchu, tak som si narýchlo našla nejaké roboty, nech na to nemyslím, ale teraz po dvoch hodinách som už nevydržala a vypila som pohár tej hrachovej polievky, čo som mala včera večer, lebo by som to asi nevydržala a vyžrala všetky sladkosti...a večer mám mať tú bryndzu, ale keďže ma naťahuje len z toho jej zápachu, tak si radšej dám ten cvikľový šalát so slivkami...uaaaa....a najhoršie je, že ja trúba som sa zvážila a pomerala a asi len 1cm z každej partie a necelé kilo dole....baby, dodajte mi odhodlanie, lebo sa mám na to chuť vykašľať...
@kocicka99 ja ti teda odvahu nedodam, u mna je to presne o tom istom, zacinali sme spolu, takze tiez 11 den, ale od vcera mam chut uplne na vsetko co vidiiiiiiiiiimmmmm
@tatianka.g aby toho nebolo malo, tak som este aj stratila hlas a mm ma tak nasral, ze moze bohu dakovat, ze je v robote....dnes to vidim na velku karamelovu milku 😠 😨
aj ja by som si dala, tu milku
zatial som neodolala kolecku dusenej sunky :( ale tak asi by sme sa mali opacne podporovat, ze?
@tatianka.g
@kocicka99
baby vydrzte to, 11. den je super, ja keby som nezistila ze som tehotna, tak snad aj pokracujem🙂
aj p. Macingova pisala, ze ked trochu zhresite, ze nic sa nedeje, ze to nejde byt 100%
@monciky ja zatiaľ úspešne odolavam, dala som si na olovrant biely jogurt s mandlami, bolo by mi ľúto teraz v takmer polovici sa na to vykaslat
@tatianka.g vydržíme to, OK! 😉 hádam aspo dve tri kilecka za tie dva týždne este z nás zlezú 🙂
@kocicka99 jasne musime vydrzat, ved od nedele uz zacinaju aj lepsie receptiky, jamam za sebou tu bryndzu a ku podivu to nebolo az take zle 🙂
ahojte...........tyzden po detoxe, zo schudnutych 2 kg mam 1 kilo spat 😀 .Ale neva, islo mi o detox kvoli zdravotnym problemom. Nejdem schodikovou metodou, ale nejem sladkosti, minimalne pecivo . Iba, aby ste vedeli, ze ak nabehnete na normalnu stravu ste zase na zaciatku.Detox mi ani jeden zo zdravotnych problemov neodstranil, ani trochu nezmiernil, povedala by som skor naopak ☹
Pre mna z toho vychadza - stravovat sa zdravo a hybat sa. Pre mna ziaden zazrak. A este dve, ktore sme drzali detox mame problemy s ,, normalnou stravou,,, normalne mi byvalo tento tyzden zle...a to samozrejme ziadne vyprazane a nezdrave jedla. Ale niektore jedla si budem pripravovat. Samozrejme nikoho nechcem odradit a drzim vam vsetkym palce.
@fannynka ja som si robila tiez detox vzdy som vydrzala cca 4 dni, ale odvtedy ako som prestala tak mam problemy so zaludkom, ako ty pises so stravou a nemozem hocico len tak jest,pretoze mi je zle od zaludka a na vracanie, takze ono treba opatrne s tymito nasimi dietakami, pretoze si akurat tak pokazime zaludky a normalne fungovanie metabolizmu,
zienky, z akeho mesa ste robili tie kuracie karbonatky na 14 den, kuracie stehna alebo kuracie prsia? A to ste ich pomleli surove alebo ake? Prosim Vas poradte mi. Vopred dakujem 🙂
dakujem pekne za rady 🙂 ja som to nakoniec urobila z kuracich prs, pomlela ich na mlynceku a k tomu som pomlela aj zeler. Okorenila podla receptu a vyzera to super. Uz sa zajtra veeelmi tesim na super obedik...
konecne mesko 🙂 Inac na to, ze mam zajtra 14 den som vobec neschudla, mam nenormalne chute na vsetko, mozno to este len pride, dufam ze to este pride, myslim, to chudnutie...
@fannynka @bonaquaba kocky ja som mala uz po 2 tyzdnoch detoxu problem, ked osm zjedla to zelerove maso... tazsie mi travilo. ale nemyslim, ze sme si pokazili travenie, skor sme ho asi ocistili a telo nam jasne dava najavo, co by sme uz vazne nemali jest - teda ak chceme prejst na zdravu stravu 😉
co viem, tak toto sa deje po kazdom detoxe, jednoducho je telo citlivejsie na kadeake jedy a nie moc dobre veci...

@organicshop ale aj troškuu draháá🙂