icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
yvetulka
1. apr 2014

@zazvorka87 ahoj, tak to sme od zajtra dve. uz sa tesim asom plna ocakavania. u mna je boj s vahou dlhy 14 rokov, vzdy som bola pevnejsia, ale ako som sa vydala, zmenila uplne stravu, slo to hore a hore, dokonca teraz mam viac ako tesne pred porodom.no amen.

yvetulka
2. apr 2014

@zazvorka87 tak, ranajky za mnou, len neviem neviem, ako toto zvladnem jest cely tyzden na ranajky. teraz popijam zeleny cajicek a cakam, ktoru cestou to pojde skor von. 😅

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
yvetulka
2. apr 2014

@zazvorka87 mi hovor nieco, ja peciem doma chlebik a davam si stale na ranajky a dnesny den sa mi akosi ani nerata. 😀

andie25
2. apr 2014

@yvetulka
@zazvorka87 zvladnete! Nemyslite na jedlo, chodte vonku sa prejst, doobedu si mozte pochutit na orechoch so susenymi slivkami 🙂 a potom uz bude obed 🙂

yvetulka
2. apr 2014

@andie25 mam syna, co je marod, tak sa nedostanem do piatku nikde.uz mi hrabka z toho, ze sme zatvoreni. ale zvladneme to, ked to zvladlo tolko bab. 🙂

kacka27
2. apr 2014

Ahoj kocky, prisla som vas trosku povzbudit 🙂
Ja som tento detox drzala este v januari , citila a citim sa stale super, dokonca ubudli aj dalsie centimetre chcelo to len trosku upravit stravu a nevratit sa k tej predoslej.
Jeden den tyzdenne si urobime s manzelom taky, ze mozeme jest po com nam srdce pisti, takze si doprajeme aj Pizzu,burger, alebo len take masko na smotane( sorry,ze vam robim chute) Ale ked to zvladnete je to prvy krok k lepsiemu stravovaniu !!!!
Vsetkym vam drzim palce a hura do toho 🙂

kacka27
2. apr 2014

@zazvorka87 ahoj ty ides na to znova? Mna to tiez lame 🙂 Mali sme sice s ostatnymi kockami dohodnuty az maj,ale nebude sa mi dat.Ideme na 10 dni mimo,takze by som to chcela dat pred.Uz si dnes zacala? Ja som mala dnes tak z 3/4 jedalnicek prveho dna, namiesto brokolice , fazulku…tak neviem ci ist do toho ci nie 🙂

bezaz
3. apr 2014

@kacka27 tak necakas na 12.5.? 😉

kacka27
3. apr 2014

@bezaz ale cakam, to len tak preventivne si sem tam nieco z toho dam 😉 Uvidim ako to budem zvladat potom ked nebudem doma, ale uz sa tesim.

capi1
3. apr 2014

ahojte , ja som to urobila celé, aj následné stravovanie. dokonca niektoré recepty používam a mám obľúbené dodnes, ale musím povedať, že jediná výhoda pre mňa spočívala v lepšej pleti, naučila som sa piť dostatok tekutín. očakávala som, že pôjdu dolu aj kilá, ale to sa nestalo. je pravda, že nemám nadváhu, stravujem sa celkovo zdravo a racionálne celkovo, takže asi nemuselo ísť dolu nič.
Ale doporučujem, je to fajn.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kacka27
4. apr 2014

@zazvorka87 Tak drzim palce aby si to dotiahla do konca a potom to nemozes vzdat!!! 🙂 Ja zatial este pockam, lebo stale nieco mame pomaly kazdy vikend v aprili, takze to by bolo same odmietanie 🙂

yvetulka
7. apr 2014

caute baby, uz to taham 6. den, ale zelenu fazulku uz nemozem ani vidiet a to som ju mala neskutocne rada, o cviklovom salate ani nevravim. ako ste to zvladli? nemienim sa vzdat, lebo sa citim skvelo, len ked si spomeniem, ze ju mam jest, napina ma, ani ju nedojem, leda tak polovicu.

miki060707
8. apr 2014

ja som namiesto zelenej fazule dala žlté lusky a tie mi chutia oveľa viac... 🙂

yvetulka
9. apr 2014

@miki060707 to uz asi ani nedam ani tolko, uz som sa rozhodla, namiesto brokolice a fazule uz budem jest salatovu uhroku alebo nejaky listovy salat. inac, ti cestoviny s kalerabom su balzam na dusu po tyzdni jedenia doslova s*aciek 😀 😀 😀
@zazvorka87 ty si ako na tom?

andie25
9. apr 2014

@yvetulka podla mna by si nemala nahradzat recepty niecim inym, ono da sa to vydrzat 🙂 ja som tiez mala uz dost tych fazulovych luskov. ale som sa nejak prekonala 🙂 aj Macingova pise, ze treba dodrzat postupnost receptov, potom to asi nema zmysel robit, drzim prsty!

yvetulka
10. apr 2014

@andie25 to viem, ze sa nemaju nahradzat, ale ked ma napina uz pri prvom suste, tak to nebudem do seba tlacit, ostal mi borsc od vcerajsej vecere, tak si ho dam namiesto tej brokolice. ja znesiem dost a nevyberam v jedlach, to teda nie, zjem vsetko, co nezje mna, ale toto som fakt necakala, ba priam som sa velmi tesila, ked som citala tie recepty, co vsetko sa v tom detoxe je. preto som sa aj na to dala, ale toto som necakala.

lalida
10. apr 2014

ahoj dievčatá, dnes som 9. dňom na detoxe. Zatiaľ je to ok, aj keď občas mám stav, že by som si niečo iného dala, snažím sa, keďže za mesiac a pol ma čaká svadba.. aj keď nie moja 😉

yvetulka
10. apr 2014

@lalida ahoj, tak to si den predomnou, ja ma obrovsku chut na pizzu, ale odolame a vydrzime, ze? myt o dame. nemas problem so ziadnym jedlom, co je v rozpise?

lalida
10. apr 2014

@yvetulka zatial mi vsetko chuti, prave dom dojedla hraskovu polievku 😉

yvetulka
10. apr 2014

@lalida aj ja, som sa sekla v dnoch, ja som tiez deviaty den 😉

vikiz
12. apr 2014

Ahojte babulky nemozete niektora preposlat link kde by som si knizku mohla stiahnut? Nasla som len jedalnicek ale bez receptov a tiez by ma zaujimal aj ten obkec okolo. Diki vopred.

gold22
12. apr 2014

Ja som ju našla na uložto.sk

evita_g
13. apr 2014

ahoj dievčatá. prvýkrát v živote som sa odhodlala na niečo takéto. dnes mám piaty deň mačingovej. doteraz to bolo celkom v pohode, recepty mi chutia, no ale tým dnešným luskom som akosi neprišla na chuť, dala som si len pár súst. došla na mňa menšia kríza 😒 chcem sa spýtať, nemáte problém so zápchou? ja som skôr očakávala, že z toľkej vlákniny to pôjde ako po masle, no nie je to tak ☹ dala som si včera aj sušené slivky, no nič. máte niektorá takúto skúsenosť?

yvetulka
13. apr 2014

@evita_g ahoj, ja uz taham 13. den a so stolicou to zo zaciatku vyzeralo tiez vselijako. ale nejako sa to upravuje pomaly. nikdy som s nou nemala problem, tak preto som si vsimla, ze vynechala den alebo dva. a tie lusky... no ja ich uz nemozem ani vidiet a brokolica detto apritom to bola moja oblubena zelenina, jednoducho som ju nahradila salatovou uhorkou a bielou redkovkou. viem, ze pise, ze nemame menit ci zamienat jedla, ale povracala by som sa a to si myslim, nie je dobre.

evita_g
13. apr 2014

@yvetulka 13. deň, to už si v polovici! Ja mám dnes ťažký deň, práve som si dala ten dovolený jogurt so škoricou, takú pochúťku som už dávno nejedla 🙂 Ja na diéty vôbec nie som, ale toto si všetci tak chvália, že reku, skúsim aj ja 🙂 Vydržím, no je to trochu tažšie, ako som myslela.

yvetulka
13. apr 2014
yvetulka
13. apr 2014

@evita_g ja tiez som nedodrzala ani jednu dietu a ked nepomohla. ale toto zatial zvladam, uz mi aj manzel povedal, ze mam hladsiu plet. ja som prestala jest cez post sladkosti, takze som to mala trosicku lahsie, lebo inac som musela mat sladkost za kazdym obedom. pre cokoladu by som vrazdilu a teraz v pohodu, tie nahle silne chute na sladke normalne zmizli