icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

bezaz
12. máj 2014

tak kto dnes zacal?? 😉

19821
12. máj 2014

@bezaz ja som dnes zacala, ranajky uz mam za sebou, ides do toho so mnou?

kacka27
12. máj 2014

@bezaz Prave ranajkujem 🙂 budem to mat sice trosku na figu, lebo ideme na Sk v Stredu, ale budem sa snazit aj tam 🙂

bezaz
12. máj 2014

@19821 @kacka27 no ja mam dnes total detox, kedze ma vcera chytila nejaka viroza a zatial mam len caj, dufam, ze vecer uz zvladnem cviklu 😉

jola2020
12. máj 2014

Aj ja som dnes začala tiež mam po raňajkách 🙂

petrita00
12. máj 2014

Ja som uz 21 den je to parada 🙂. Zazraky sa sice nedeju ale hybe sa to. Drzim palce dievcence🙂

bambi2424
12. máj 2014

Ahojte..tak aj ja som zacala.Dnes 9ty den. 🙂

petrita00
12. máj 2014

@bambi2424 ahoj sleujes si aj priebezne vahu ci nie?

jola2020
12. máj 2014

No tá brokolica na obed nič moc 😖

bezaz
12. máj 2014

@jola2020 ty robis macingovu prvykrat? si treba zvyknut 🙂 u nas to chutilo aj deckam 😵

jola2020
12. máj 2014

@bezaz Hej prvý krát, raz keď som sa snažila schudnúť vydržalo mi to dva mesiace i keď 8kg som dala dole tak som sa stravovala len zdravo po 18 som nejedla počítala som si kalórie a cvičila som každý deň cez hru na ps3 move fitness to je celkom fajn osobný tréner samozrejme že mi to nevydržalo a teraz po pol roku s hrozným stravovaním to budem mať pomaly naspäť no a z toho sa odvíja že sa v poslednom čase cítim dosť zle tak som hľadala nejaký detox tak skúšam

lucula73
12. máj 2014

čaute baby,
dá sa tento detox držať aj dva krát??????????
vlani som to ledva zvládla,bo cviklu nemusím.....schudla som 5kg za mesiac.teraz ma z tej cvikle tak napína,že končím....to sa nedá 😝

bambi2424
12. máj 2014

@petrita00 Aj ano,no na druhej strane len pre zaujimavost.Dolezitejsie pre mna je to ako sa citim.Ja ani nemam nejaku nadvahu.Mam 155 cm a vahu 55 kg.Takze to so mnou nie je zle.A uz dlho sa stravujem celkom
podobne.No nevedela som ako spravne kombinovat jedla.A moj najvacsi problem je pitny rezim a vecera.Velmi zle som sa citila posledne obdobie a tak som to chcela skusit.Momentalne sa citim o kusok lahsia a zislo mi kilo dolu.Az tak velmi schudnut nepotrebujem.Ide mi o moj lepsi pocit.

petrita00
12. máj 2014

@bambi2424 tak ja ked som zacala mala som 62 a meriam 163cm a to som mala nadvahu 7,5 som 2 mesiace po porode a nechcela sa mi vaha pohnut a vdaka detoxu sa to troska pohlo. Ja som sa stavovala podobne ako v detoxe tal mi to chuti 🙂. Len by som sa nenahnevala keby viac cm a kg islo dolu. Asi aj tu funguje priama umera, ze cim vyssia vaha tym viac cm a kg dolu, ja mam zatial 1,5 kg dolu a pritom mam vazit 53kg. Drzim palce🙂

bambi2424
13. máj 2014

Mrkvovy perkelt...moj dnesny obed 😉

zuzulik27
13. máj 2014

ahojte baby, koncim 16ty den tohto detoxu. je mozne ze sa nedostavili ziadne vysledky a ak tak len minimalne? lebo ma to vobec nemotivuje pokracovat do konca ☹

mate aj vy taketo skusenosti?

jola2020
13. máj 2014

Ja som ešte len druhý deň celkom v pohode začínam si zvykať na to i keď s tou cviklou mám menší problém že skôr ju nejem ako jem ale verím že vydržím čo najdlhšie keďže nemám moc pevnú voľu ☹

gabko26
Odpoveď bola odstránená
bezaz
14. máj 2014

@zuzulik27 ja som prvykrat schudla len 2kg, takze je to asi mozne.. ale ja som to brala ako detox, nie chudnutie 😅
@jola2020 to fakt? ved sa to da super dochutit 😉 mne decka vcera zjedli polovicu cvikloveho salatu s vajickom, co bol na veceru 🙂

livia81
14. máj 2014

Ahojte baby, tiez sa chystam na Macingovu - som 3 mesiace po porode a ostalo mi este cca 12 kg +. Len sa k tomu nemozem dokopat, uz som mala zacat pred tyzdnom. Pred viac ako rokom som tento detox dala a super, vaha sla dolu a citila som sa neporovnatelne lepsie..

wenka25
14. máj 2014

čavte baby,ja som zacala tiez v pondelok ale tieto tretie ranajky sa idem uz dogrcat ☹ hrozienka neznasam.neviem co budem robit v nedelu.....

rjanuska01
14. máj 2014

@wenka25 ja sa utešujem tým že na 8 deň je na raňajky konečne zmena 😀

bezaz
14. máj 2014

@wenka25 tak daj bez hrozienok 😉

ejka3
14. máj 2014

Ahojte baby. Môžem sa k vám pridať? Tiež som začala po 1x, tak som zvedavá. Dnes je to 8.deň a pomaly to cítim 🙂
@bezaz a ako robíš ten cviklový šalát? Cviklu varíš alebo dávaš aj surovú?

ejka3
14. máj 2014

@wenka25 Mne tie raňajky tiež nebrali. Hneď prvý deň som si urobila ako mali byť, postrúhala a pridala med. Hrozienka nie, tie nezjem ☹ Ale už na druhé raňajky som si to urobila po svojom a vynechala aj med a jablko a mrkvu nestúham, ale zjem celú 😀 Veď sa to nakoniec vnútri zmieša aj samé 🙂

matamisi
14. máj 2014

ahojte....mozem sa k vam pridat...zajtra zacinam aj ja podla antonie sa stravovat 😵 pred dvoma rokmi som sa uz raz stravovala takto a isly pekne cm dole...tak som zvedava ci aj teraz pojdu 😝 😕

ljenka
14. máj 2014

@bezaz
@19821 ahojte dievcence, tak ja som tiez dalsia do poctu, co zacala v pondelok. momentalne som totalne chora, tak dufam, ze to vydrzim.

bezaz
14. máj 2014

@ejka3 tak, ako je postup v knizke, varim, inak mame radi aj surovu, ale ked teta macingova veli varit, tak varim, nastruham, pokrajam si tam kyslu uhorku, ked mam malo cvikle, tak dostruham aj mrkvu, polejem olivacom, pokorenim korenim takym farebnym, posolim a uz pridam len syr alebo varene vajco.. aj teraz bastim obed, ja som asi divna, ale mne to super chuti 😀

wenka25
14. máj 2014

@rjanuska01 ani nevrav,tiez sa tesim na kiwi,banan....
@bezaz nedam zajtra hrozienka ani keby co bolo 😝
@ejka3 tiez som rozmyslala ze ci nezjest normalne jablko,mrkvu celu ale pise nastruhat tak struham 😀

ejka3
14. máj 2014

@bezaz No tak to teda ešte raz vyskúšam aj s tou uhorkou 🙂
@wenka25 Mne to strúhané vôbec nešlo dole krkom 😖 Povedala som si, že veď to rozkúskujem aj ja sama a teda hryziem 😀