icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

geenna
14. máj 2014

@livia81 ahoj ja idem na to od pondelka . kto sa este prida?

geenna
14. máj 2014

ja som drzala pred cca 3mesiacmi detox a schudla som 3,5kg. a doteraz som na delenej a islo dolu okolo 1,5kg. od pondelka idem na druhy detox lebo este potrebujem dat dolu vela

jola2020
14. máj 2014

@bezaz tú cviklu varíš alebo surovú ? No asi som divná 😀 ale cviklu a brokolicu ja moc nemusím akože zjem to ale len tak tak a ďaľšia vec nenávidím olivový olej ja to ani cítiť nemôžem nevieš či by sa dal nejakým iným nahradiť ?

kamilkak
14. máj 2014

@jola2020 - ja som dávala slnečnicový

petrita00
14. máj 2014

@zuzulik27 pohne sa to len to nevzdavaj, ja som bola tiez nahnevana lebo sa to nehybalo ale ku koncu sa to urcite pohne. Len to nevzdavaj🙂

isabel11163
14. máj 2014

Ahoj baby.pridávam sa k vám 🙂 dnes mám takmer prvý deň za sebou..už som tento detox absolvovala behom minulého roka a fakt som sa cítila super.. síce som moc neschudla ale pocit som mala veľmi dobrý..dúfam že teraz vydržím až do úspešného konca 🙂 držím nám všetkým palce 🙂 ako vám to inač ide ? u mňa je asi najhoršia tá cvikla.. ale nejako to dám 🙂

petrita00
14. máj 2014

@isabel11163 ani mne nechutil ten salat a teraz si ju len surovu nakrajam dam rascu a sol sup do alobalu a do pece na45 minutba je to fajjn🙂

zuzulik27
14. máj 2014

@petrita00 dakujem dakujem, moze byt ze z vody mam take velke brucho? lebo segra pije ovela menej a vyzera ovela chudsie. a ja ked som menej pila tak na druhy den kilo dole. takze neviem, ani pit ani nepit. kedze macingova kaze dodrziavat ten pitny rezim. pijem tie 3l denne. myslis ze sa da schudnut aj pri mensom mnozstve vody?

zuzulik27
14. máj 2014

som 17ty den detoxu a brucho stale take naliate. rano uplne v pohode, no pocas dna je ovela vacsie. moze byt ze z vody mam take velke brucho? lebo segra pije ovela menej a vyzera ovela chudsie. a ja ked som menej pila tak na druhy den kilo dole. takze neviem, ani pit ani nepit. kedze macingova kaze dodrziavat ten pitny rezim. pijem tie 3l denne. myslite ze sa da schudnut aj pri mensom mnozstve vody?

isabel11163
14. máj 2014

baby tlačím do hlavy ten cviklový šalát a tak ťažko mi ide dole krkom :D ale ja to dám :D

ejka3
14. máj 2014

@zuzulik27 tiež mám ten istý pocit, ráno je to v pohode, brucho nikde a cez deň sa nafúkne a som ako na začiatku 😀 ale tak hádam to nebude večne 😉

petrita00
14. máj 2014

@zuzulik27 aj ja som mala ten problem zacaa som pit zihlavovy caj a je to lepsie 🙂

maarcy
14. máj 2014

dievcata aky nizkotucny syr kupujete? ja som u nas v obchode nenasla nizkotucny :0( kolko % ma mat nizkotucny syr? mam za sebou 3 den..mrkvovy perkelt bol mnam,ale ten cviklovy salat 😒

petrita00
15. máj 2014

@maarcy leerdamer v kuse to maju aj v tescu aj v nitrazdroji, ten ma 17%, potom kleopatra tu predavaju v jednote mala by mat 20% a je este pierko a dumbier light...najlepsi vyberbje bohuzial v jednote 🙂. Len davaj pozor na cerstvost lebo v jednote tie pulty nic moc.

bezaz
15. máj 2014

@maarcy ja kupujem v lidli 30%, lebo hentie kleopatry a pod to su riadne hnusy rastlinne 🙂

maarcy
15. máj 2014

@petrita00 dakujem vam kočky za rady...skocim do tesca 🙂

jola2020
15. máj 2014

4.deň baby a som nadšená je to ešte len 4 deň ale som rada že som sa na to dala 😎 tak dobre som sa už dávno necítila

petrita00
16. máj 2014

Uz len 3 dni 🙂

ejka3
17. máj 2014

Baby, zajtra mám mať to kura so zelerom. Máte nejaké zlepšováky? Ja som myslela, že ho len hodím do rúry, nejako pridám zeler a nie že ešte mäso budem mlieť aj so zelerom 😒 To budem robiť 2 rôzne obedy ☹

ejka3
17. máj 2014

@petrita00 a končíš ten mesiac? ako sa cítiš?

bezaz
17. máj 2014

@ejka3 my sme minule robili len dusene, nastruhali sme zeler, podusili na cibulke a potom kura na sotecko nakrajane pridali a spolu dusili.. inak kolegyna zasa robi to mlete a robi z toho krokety a ze je to mnamka 😉

ejka3
17. máj 2014

@bezaz no to by šlo 😉 urobím to tak aj ja, ďakujem. Tak tie kuracio-zelerové kroketky alebo fašírky nemusia byť zlé, ale nemám ani mlynček na mäso, tak som hľadala inú variantu 🙂

petrita00
17. máj 2014

@ejka3 citim sa trosku lepsie, cm ubudli aj ked som sa este nemala merat musela som lebo vaha nic moc🙂 .urcite dam ale schodikovu a po mesiaci to dam opat leo do leta chcem byt pekna mamicka a citit sa dobre aj ked stale 7 kg po porode su na mne je to este len 9 tyzdnov tak hadam to dam 🙂. Ja som este kazdy den cvicila tak neviem ci preto ta vaha tak stoji ci co.

ejka3
17. máj 2014

@petrita00 No paráda 🙂 ja mám ešte 2 týždne do konca a zatiaľ neviem do čoho sa pustím potom 😒 ale tiež sa potrebujem dať do poriadku. Konečne som sa po deťoch trocha rozhýbala, cvičiť zatiaľ necvičím, ale chcem pripojiť aspoň rotanu každý večer. A našťastie kilá idú pekne dole, aj cm... tak som rada. A práve preto som sa trocha odmenila a dala si po 2 týždňoch kávu a biele kaštany 😀 tak to musím ísť rýchlo zas zhodiť 😀

rienok
17. máj 2014

@petrita00 ano prave preto ze cvicis nejdu tie kila dole....ale ppdla mna je dolezite kolko cm si sxhidla. Ja som schudla 10 kg a 12cm obvod (pas,bokt) 5 cm stehna a 3cm ruky

ejka3
17. máj 2014

@rienok tak to je viac než pekne 🙂 a poctivo si šla podľa jedálnička a jedla si všetko?

rienok
17. máj 2014

@ejka3 okrem cvikly so slivkami vsetko podla rozpisu a teraz idem semafor a vsetko sa drzi. Ale velmi by som chcela cvicit....len ja vecer ked mala zaspi nemam silu 😒

petrita00
17. máj 2014

@rienok krasa ja asi tak kilo a pas 3, boky 2, brucho 6 stehno 2,5...mohlo by byt aj lepsie....ticho zavidim 🙂

99dominika99
18. máj 2014

ahojte 🙂 nevie niektora z vas , ze ci mam normalne pokracovat v detoxe ked som od piatku do dnes nebola doma a nemohla som si varit tie jedla , tak som jedla normalne inac som po prvom tyzdni 🙂

ejka3
18. máj 2014

@99dominika99 tak ja ti veru neporadím, ale ja by som pokračovala 😉 ja to neberiem tak tragicky a ide predsa o to ako sa cítiš... ale určite ti poradia aj skúsenejšie 😉
Ja som tiež včera nebola na obed doma, tak som si pribalila a namiesto mrkvového perkeltu si dala na obed surovú mrkvu 😉