Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
ja som drzala pred cca 3mesiacmi detox a schudla som 3,5kg. a doteraz som na delenej a islo dolu okolo 1,5kg. od pondelka idem na druhy detox lebo este potrebujem dat dolu vela
Ahoj baby.pridávam sa k vám 🙂 dnes mám takmer prvý deň za sebou..už som tento detox absolvovala behom minulého roka a fakt som sa cítila super.. síce som moc neschudla ale pocit som mala veľmi dobrý..dúfam že teraz vydržím až do úspešného konca 🙂 držím nám všetkým palce 🙂 ako vám to inač ide ? u mňa je asi najhoršia tá cvikla.. ale nejako to dám 🙂
@isabel11163 ani mne nechutil ten salat a teraz si ju len surovu nakrajam dam rascu a sol sup do alobalu a do pece na45 minutba je to fajjn🙂
@petrita00 dakujem dakujem, moze byt ze z vody mam take velke brucho? lebo segra pije ovela menej a vyzera ovela chudsie. a ja ked som menej pila tak na druhy den kilo dole. takze neviem, ani pit ani nepit. kedze macingova kaze dodrziavat ten pitny rezim. pijem tie 3l denne. myslis ze sa da schudnut aj pri mensom mnozstve vody?
som 17ty den detoxu a brucho stale take naliate. rano uplne v pohode, no pocas dna je ovela vacsie. moze byt ze z vody mam take velke brucho? lebo segra pije ovela menej a vyzera ovela chudsie. a ja ked som menej pila tak na druhy den kilo dole. takze neviem, ani pit ani nepit. kedze macingova kaze dodrziavat ten pitny rezim. pijem tie 3l denne. myslite ze sa da schudnut aj pri mensom mnozstve vody?
baby tlačím do hlavy ten cviklový šalát a tak ťažko mi ide dole krkom :D ale ja to dám :D
dievcata aky nizkotucny syr kupujete? ja som u nas v obchode nenasla nizkotucny :0( kolko % ma mat nizkotucny syr? mam za sebou 3 den..mrkvovy perkelt bol mnam,ale ten cviklovy salat 😒
4.deň baby a som nadšená je to ešte len 4 deň ale som rada že som sa na to dala 😎 tak dobre som sa už dávno necítila
Uz len 3 dni 🙂
Baby, zajtra mám mať to kura so zelerom. Máte nejaké zlepšováky? Ja som myslela, že ho len hodím do rúry, nejako pridám zeler a nie že ešte mäso budem mlieť aj so zelerom 😒 To budem robiť 2 rôzne obedy ☹
@ejka3 citim sa trosku lepsie, cm ubudli aj ked som sa este nemala merat musela som lebo vaha nic moc🙂 .urcite dam ale schodikovu a po mesiaci to dam opat leo do leta chcem byt pekna mamicka a citit sa dobre aj ked stale 7 kg po porode su na mne je to este len 9 tyzdnov tak hadam to dam 🙂. Ja som este kazdy den cvicila tak neviem ci preto ta vaha tak stoji ci co.
@petrita00 No paráda 🙂 ja mám ešte 2 týždne do konca a zatiaľ neviem do čoho sa pustím potom 😒 ale tiež sa potrebujem dať do poriadku. Konečne som sa po deťoch trocha rozhýbala, cvičiť zatiaľ necvičím, ale chcem pripojiť aspoň rotanu každý večer. A našťastie kilá idú pekne dole, aj cm... tak som rada. A práve preto som sa trocha odmenila a dala si po 2 týždňoch kávu a biele kaštany 😀 tak to musím ísť rýchlo zas zhodiť 😀
ahojte 🙂 nevie niektora z vas , ze ci mam normalne pokracovat v detoxe ked som od piatku do dnes nebola doma a nemohla som si varit tie jedla , tak som jedla normalne inac som po prvom tyzdni 🙂
@99dominika99 tak ja ti veru neporadím, ale ja by som pokračovala 😉 ja to neberiem tak tragicky a ide predsa o to ako sa cítiš... ale určite ti poradia aj skúsenejšie 😉
Ja som tiež včera nebola na obed doma, tak som si pribalila a namiesto mrkvového perkeltu si dala na obed surovú mrkvu 😉

@livia81 ahoj ja idem na to od pondelka . kto sa este prida?