Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
baby namotivovali ste ma.. idem na to!
Ahojte tak ja som dnes zacala druhy detox. pri minulom som schudla 3,5 kg a potom 1,5kg pri delenej. teraz ocakavm min. este to iste 😀
Detox za mnou 🙂. Urcite budem pokracovat dalej. Drzim vam palce.
@ejka3 celkom dobre, vaha cca 1,5 az2 kg a z cm celkom zislo, brucho 6, stehna2,5. Skoda ze nie viac ale ja som nemala velmi vysoku vahu 62kg, povodna je ale 53 🙂. No co uz, nemam este ani 3 mesiace po porode a v lete este kocka nebudem ale budem robit co s bude dat. Detox bol Ale super teda az na pozeranie sa na ladujuceho sa muzika fajnotkami 🙂
@happysmile mozete mi povedat ako sa ta skupina vola na fb? Dakujem
no zeny citam vas a velmi tuho rozmyslam ze si idem nakupit a idem na to lebo ja nafuknuta ako balon len neviem ako to budem zohrievat v praci ten obed 😒 no idem nieco vyskusat lebo nemozem na seba uz pozerat
@zazvorka87 aj teraz, ked robis detox 2.x ta nafukuje? ja som bola prijemne prekvapena, ze ma teraz vobec nenafukovalo, uplne v pohodicke, dokonca som prvy tyzden vydrzala uplne bez kavy a ani hlava ma nebolela 😵 drzim palce, nech sa to upravi
Čaute baby, nejako to tu utíchlo... Chcem sa vás spýtať, v nedeľu končím s prvým detoxom. Ako ste sa potom stravovali a kedy ste začali s druhým? Ešte mi sa hodilo dať pár kíl dole 😀
@zazvorka87 v nedelu koncim treti tyzden, ubytky vobec nesledujem, vaha mi nefunguje, beriem to ako detox, aj ked zhodit nejakych 10kg by sa siklo, ale mne to vobec nejde dolu 🙄 aj minule som dala dolu len nejake 2kg
Caute 🙂 ja zacinam v pondelok Detox c.2, ide este niekto?
Baby, dnes mi končím s prvým detoxom. No nebolo to 100%, len dajme tomu 85% 😀 Ale na akú stravu ste nabehli potom, ak ešte chcem dať ďalší detox... A naozaj ste mali prestávku až 2 mesiace???
@zazvorka87 Ja si dávam biely jogurt s medom asi každé poobedie, strašne sa naň teším. Doobeda nie, to nestíham...

@bezaz tak dnes som mala ten zeler a bol že neskutočný. Navarila som si aj na zajtra, ale nakoniec to zjedla tiež 😀
Ja som len na olivovom oleji opražila jarnú cibuľku, pridala kuracie mäso, trocha osolila a potom pridala postrúhaný zeler. Toho zelera som pridala dosť, ale nabudúce dám ešte viac. Bolo to výbornéééééééééééé 😵