Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte tak ja som dnes zacala druhy detox. pri minulom som schudla 3,5 kg a potom 1,5kg pri delenej. teraz ocakavm min. este to iste 😀
@ejka3 celkom dobre, vaha cca 1,5 az2 kg a z cm celkom zislo, brucho 6, stehna2,5. Skoda ze nie viac ale ja som nemala velmi vysoku vahu 62kg, povodna je ale 53 🙂. No co uz, nemam este ani 3 mesiace po porode a v lete este kocka nebudem ale budem robit co s bude dat. Detox bol Ale super teda az na pozeranie sa na ladujuceho sa muzika fajnotkami 🙂
no zeny citam vas a velmi tuho rozmyslam ze si idem nakupit a idem na to lebo ja nafuknuta ako balon len neviem ako to budem zohrievat v praci ten obed 😒 no idem nieco vyskusat lebo nemozem na seba uz pozerat
@zazvorka87 aj teraz, ked robis detox 2.x ta nafukuje? ja som bola prijemne prekvapena, ze ma teraz vobec nenafukovalo, uplne v pohodicke, dokonca som prvy tyzden vydrzala uplne bez kavy a ani hlava ma nebolela 😵 drzim palce, nech sa to upravi
Čaute baby, nejako to tu utíchlo... Chcem sa vás spýtať, v nedeľu končím s prvým detoxom. Ako ste sa potom stravovali a kedy ste začali s druhým? Ešte mi sa hodilo dať pár kíl dole 😀
@zazvorka87 v nedelu koncim treti tyzden, ubytky vobec nesledujem, vaha mi nefunguje, beriem to ako detox, aj ked zhodit nejakych 10kg by sa siklo, ale mne to vobec nejde dolu 🙄 aj minule som dala dolu len nejake 2kg
Baby, dnes mi končím s prvým detoxom. No nebolo to 100%, len dajme tomu 85% 😀 Ale na akú stravu ste nabehli potom, ak ešte chcem dať ďalší detox... A naozaj ste mali prestávku až 2 mesiace???
@zazvorka87 Ja si dávam biely jogurt s medom asi každé poobedie, strašne sa naň teším. Doobeda nie, to nestíham...

@bezaz tak dnes som mala ten zeler a bol že neskutočný. Navarila som si aj na zajtra, ale nakoniec to zjedla tiež 😀
Ja som len na olivovom oleji opražila jarnú cibuľku, pridala kuracie mäso, trocha osolila a potom pridala postrúhaný zeler. Toho zelera som pridala dosť, ale nabudúce dám ešte viac. Bolo to výbornéééééééééééé 😵