icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

orieskova
10. jún 2014

Prave vcera som si objednala knihu a uz sa nejdem dockat🙂

ask
11. jún 2014

@janka121988 😎 😀 😀 😀 Zarucit to nemozem, ale zhodou nahod pred 3mi rokmi som sa dala na Macingovu, lebo uz som sa necitila dobre s 10timi kilami nazvys... a v ten mesiac sme si s drahym povedali ze sa pokusime o potomka... na konci mesiaca krasny ubytok na vahe .... a aj pozitivny tehotensky test 😎 😵 Teraz drzim treti tyzden Macingovej a draheho pre istotu odhanam ako sa len da 😎

jakubik
11. jún 2014

@ask ja som si presla presne tým istým, skúšali sme druhé bábo a nič pol roka, potom detox s mačingovou a o mesiac som bola tehulka, teraz ma bambula pol rôčka 🙂))))))))) určite odporúčam

jakubik
11. jún 2014

@janka121988 jani nám sa to podarilo po detoxe, takže možno na tom niečo bude aj ked zaručit neviem či to bolo tým

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
katharrina
12. jún 2014

Ahojte, aj ja by som chcela skusit detox, ako sa vola ta kniha od nej? Dakujem 🙂

cerimi77
12. jún 2014

@katharrina najedzte sa do štíhlosti, ak mi pošleš tvoj e-mail, môžem ti ju poslať 😉

katharrina
13. jún 2014

@cerimi77 dakujem, uz som nasla a stiahla si. Mas ju v sk? Ja som nasla len v cz.

orieskova
13. jún 2014

Od pondelka idem do toho..kto sa prida? 🙂

janci27
13. jún 2014

Ahojte, drzal z vas niekto tento styl stravovania aj pocas tehotenstva?

janci27
13. jún 2014

@kamilkak a myslis, ze nestraca potom mrkva vitaminy, ked je par dni uz v takomto nastruhanom stave? Len ma to napadlo 🙂

henuska7
16. jún 2014

@orieskova ja...uz sa mi vari obed 😀

orieskova
16. jún 2014

Tak zatial sa mi to veeelmi paci..na kazde jedlo sa tesim..zatial same mnamky..dokonca aj mm sa rozhodol,ze sa prida..no tesim sa

orieskova
17. jún 2014

@henuska7 ako sa zatial dari?🙂

andrea1126
17. jún 2014

Detox som absolvovala asi pred 2 týždňami spolu s mamou a nakazili sme celú rodinu, okolie, známych, zdá sa mi, že v najbližšej dobe detox podľa Mačingovej prekvitá a viac sa rozširuje. Nieviem čo k nemu dodám, je skvelý!!! a to doslova!!! nestretla som sa, že by bol niekto z okolia nespokojní (samozrejme okrem nejakej reakcie na potravinu, o kt. vie, že mu robí problémy alebo kt. nemá rád a veselo ju môže nahradiť) mám 20 rokov, a neabsolvovala som ho kôli chudnutiu, keďže mňa to ešte netrápi, kt. je ale bonusom v tomto prípade, ale kilá išli aj mne dole - 4kg a to moje okolie postrehlo už v 3-4 týždni, najviac stehná a ruky(+ dekolt). Zlepšila sa mi pleť, trávenie!!! ktoré ma trápievalo aj po nociach a musela som volávať na prvú pomoc šumienku (na trávenie), za celý čas som nemala ani jeden problém s trávením a to som si jedlo doslova vychutnávala a nakladala si aj na 3x! nepostrehla som ani žáhu, kt. som mala síce predtým párkrát ale mama ju nemala počas detoxu vôbec 🙂 🙂 🙂 vôbec som nemala nadúvanie a vetry, okrem prvých dňoch kedy sa telo (každé individuálne!!!) čistí a stolicu som mala, jednoducho povedané vodovú, časom sa to upravilo, veľa jedál sme si osvojili a zaradili nielen my ale aj naše okolie do jedálnička, a navyše príprava je jednoduchá, rýchla a v tejto dobe cenovo dostupná (podľa môjho názoru). Problém som mala zo začiatku s pitím toľko tekutín, pretože som nebola zvyknutá, trocha to bola pre mňa otrava prevariť vodu, pridať podľa chuti odporúčané prísady a dodržiavať pitný režim, ale ja som si tak zvykla, že si mi to dodnes nedá a vodu si stále preváram a robím si aj čaje. Taktiež sme boli také vnútorne vyrovnanejšie, veselšie jednoducho spokojnejšie :D (okrem prvých pár dňoch, kt. boli ťažšie na dodržiavanie, ale potom si už človek zvykne, nabehne na ten režim a ku koncu už ho nebude chcieť zmeniť do pôvodnej podoby). Píšem vlastnú skúsenosť. Nikoho nenútim a nikomu ani nevyvraciam jeho názory a skúsenosti - ale určite detox neuškodí, môže len pomôcť.

henuska7
17. jún 2014

@orieskova Super, jedla mi velmi chutia a vobec som neni hladna a ani na sladke nemam chut...neni som ani nervozna, ako ked som sa par krat snazila drzat nejaku dietu 😀 A Ty???

andrea1126
17. jún 2014

Toto nie je diéta :D :D :D ale detoxikácia s výhodami :D :D :D ja to hovorím stále a aj to tak je 🙂

jarka4982
17. jún 2014

Baby,co tu citam sa mi celkom paci,aj ja by som sa k vam rada pridala. 🙂

juranka
18. jún 2014

Baby, ja sa chystam dnes zacat s detoxom ale chcem sa spytat, nemam tu knihu tak neviem, to sa je len 3x denne? Niesu tam desiata a olovrant, nejake ovocie ci zelenina?

jarka4982
18. jún 2014

@juranka Ja som si ju vecer stiahla a kukla.Neprecitala som celu ale nasla som tam ze sa jedava aj desiata aj olovrant.na desiatu ovocie alebo zmes suseneho ovocia a oriesky a na olovrant niektory z kokteilov,ci napojov ktore tam uvadza.su popisane v receptoch.
ja dnes zacinam 🙂 ale nemam kupenu cervenu repu a akosi ju neviem uz par dni zohnat 😢 asi preto ze je po sezone..neviem.nemaju ju ani v tescu ani v bille ani v lidly.

katkaromi
18. jún 2014

ahojte maminky, môžem začať s 28-dňovkou aj keď dojčím?

juranka
18. jún 2014

@katkaromi aj ja dojcim 😉 tiez dnes zacinam a myslim,ze v pohode aj my mozeme, ved je tam strasne vela zdravych veci 🙂
@jarka4982 kde si ju stiahla prosim?

juranka
18. jún 2014

@jarka4982 nemoze to byt zavarana repa, ked ju nezozenieme?

jarka4982
18. jún 2014

@juranka pisu v knihe ze zavarana nemoze byt.ja som ju dnes na trhu zohnala. 🙂

jarka4982
18. jún 2014

@juranka Jaaaj,teraz vidim ze si z BA. 🙂 Na miletickej ju maju.
Posli mi tvoj mail a poslem ti ju uz stiahnutu.Ale iba v ceskom jazyku som nasla.v slovencine to bolo take ze to tam niekto zoskenoval kazdu tretiu stranu. 🙄

juranka
18. jún 2014

@jarka4982 tak...dominika.friedova@gmail.com

no niesom z Ba ale z Pezinka. Dnes som bola v tescu a tam nic, tak som zavaranu zobrala no co uz, hadam to nebude az taky prehresok 😅 u nas je az v sobotu trh, tak mozno tam najdem vtedy...

juranka
18. jún 2014

@jarka4982 ale ranajky mi taketo vyhovuju, mnaaam som si pochutila. a aj obed, brokolica, bola velmi chutna 😀 nech to ide len takto dobre 😀

jarka4982
18. jún 2014

@juranka aj mne chutili aj ranajky aj obed.uvidim co ta vecera :D

henuska7
18. jún 2014

@jarka4982 Repu maju v Kauflande 😉

orieskova
18. jún 2014

@henuska7 no napodiv to zatial ide super..absolutne nemam chut na sladke..predtym by som aj kilo cokolady zjedla..a teraz som stale syta..no aj mm to chytilo..a napodfiv sa zatial drzi