icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

25daniela
11. júl 2014

@mirkaelias ja vsetku zeleninu varim a poriadne, dnes som to s tymi strukmi prehnala a mala som ich uplne makucke.. dnes mam piaty den a s radostou by som pokracovala ale ideme z domu a nebudem mat podmienky na vyvaranie..

orieskova
14. júl 2014

Takze dnesne vazenie a merania po 28 dnoch..minus 3,5 kg..vsade okrem stehna -4 cm..

kattika24
14. júl 2014

@orieskova ahoj ja som dnes začla tretí týždeň... a som troška nešťastna:(( lebo zatiaľ mam ubytok váhy len 1,5kg :((( mysliš že do konca 28 dnovky ešte čosi dam dole? tešila som sa že dam aspoň 5kg dole:((

orieskova
14. júl 2014

@kattika24 aj ja som cakala viac,ale aj toto potesi..postupne to snad este pojde🙂

kattika24
14. júl 2014

@orieskova a med si si dala 🙂))))

orieskova
14. júl 2014

@kattika24 ano,dala

kattika24
14. júl 2014

aj večer???

orieskova
15. júl 2014

@kattika24 vecer nie..nebolo dovod si ho dat

gugolina
16. júl 2014

Ahojte kocky mozem sa vas spýtat ci sa moze tento detox drzat aj v tehotenstve? som 29tt a chcela by som dat ten 28 dnový program 🙂 odporucate ci nie? ked som citala recepty nepride mi to drasticke nakolko sa podobne stravujem no davam aj ine nezdrave veci v tehu 🙂myslite ze byto nejako ovplyvnilo babo? dakujem

kukina79
16. júl 2014

@gugolina neber to ako rypanie,ale co ocakavas od tohto detoxu v tehotenstve? 😕 ked pises,ze sa podobne stravujes,tak to nepotrebujes.kludne wi sprav niektore jedla co ti chutia,ale urcite v tehu by som to nedrzala naplno a ani sa neobmedzovala co sa tyka pestrosti stravy.predsa len je dost na zaciatku monotonna strava a kedze je to detox,tak sa stava,ze sa clovek horsie citi a to v tehu moc neprida,kym nastane pozitivny efekt,tak radsej neriskuj.pockaj po porode s tym radsej.

gugolina
17. júl 2014

@kukina79 nie nie neberiem to ako rypanie no musim za zrdavsie stravovat lebo aj moja gynekologicka mi nasadila radikalnu dietu takze bohuzial aj keby sa chcem v tehu dopapat roznorodo a nezdravo tak nemozem ;(

kukina79
17. júl 2014

@gugolina to nezdravo by som ti ani ja neodporucila 😉 ,len som myslela hlavne pestro,kedze tento jedalnicek je prve 2 tyzdne naozaj monotony.skus si vzdy k tej zeleninke urobit bud masko,alebo inu prilohu (zemiaky,ryzu,pseno,pohanku...) a myslim,ze budete obaja spokojni,ty aj babo 🙂 alebo skus kunut jej recepty co ma na konci knihy,je to v podstate na principe delenej stravy.je tam vela dobrych a zdravych napadov.len by som z jej receptov vypustila soju a vyrobky z nej.

gugolina
17. júl 2014

@kukina79 dakujem si zlata ;) mam doma tu knihu tak cosi povyberam a vyskusam ;) inak si dam sem tam aj sladke ;) mala si pyta no nedaj preto to chcem kombinovat aj viac s takouto stravou ;) dakujem za radu a krasny dnik

barbora21
19. júl 2014

@cerimi77 Ahoj, prosim ta mas este tu knihu od Macingovej a dala by sa poslat na mail? Dakujem

vavrenka
21. júl 2014

ahojte, kocky, viete mi niketora napisat, ako je idelane pit vodu? ze kedy mam kolko vypit?

daniela40
22. júl 2014

aspon 2l čistej vody a celkovo pred jedlom aspon 20min a po jedle cca 1h 😉

babo78
24. júl 2014

Ahojte holky, ak by ste mala niektora záujem o knihu od Mačingovej Najedzte sa do štíhlosti, mam úplne novú, môžem posunúť. Mám ju 2x, bol to darček.

25daniela
28. júl 2014

Tak zacnem dnes,
myslela som ze od prveho, ale niekto pisal ze je to na pondelok nastavene, tak zacnem dnes,
Idem merat a na nakup potravin 🙂

uankab
28. júl 2014

@25daniela ahoj, nezacnes teda so mnou? ja som nastavena na toho prveho, akurat sme sa len vcera vratili z dovolenky...

25daniela
28. júl 2014

@uankab uz som si dala ranajky a obed. My sme sa vratili o den skor, tak som mala cas vsetko porobit. A tak neako som pomaly zmenila plan, lebo pisali, ze je to lepsie tak. Rozlezalo sa mi to v hlave a uz som sa nevedela dockat... prepac

uankab
28. júl 2014

@orieskova ak sa ta smiem spytat, a dodrziavala si tu dietu striktne, ci si si obcas povolila aj nieco ine?

evita_g
28. júl 2014

@uankab Ahoj. Z vlastnej skúsenosti viem, že keď si detox "vylepšíš" aj niečím iným, ako je v rozpise, neschudneš, resp. schudneš oveľa menej, ako by si mohla. Keď už sa na to dať, tak pekne presne podľa jedálička.

uankab
28. júl 2014

@25daniela , no co uz, nevadi.... skoda, ze si mi nedala vediet, zacala by som s tebou... teraz asi pockam do toho piatku, nech to mam aspon podla dni, a nemusim stale odratavat, priratavat..

uankab
28. júl 2014

@evita_g cize ani tie jedla nemozes zamienat, ak ti z toho nieco nechuti za nieco ine? a pila si prevarenu vodu, ci normalnu?

evita_g
28. júl 2014

@uankab Uplne idealne je, ked dodrziavas tie pravidla, co su napisane. No ja som vodu neprevarala. Ani som nedavala do fazulovych strukov skoricu, lebo to je bleeeee 😉

25daniela
28. júl 2014

@uankab tak zacni zajtra a budes iba jeden den pozadu ak to stihas... nebude to treba velmi strazit.
Mne sa to preto najprv pozdavalo prave koli tomu ze prveho, lebo potom by nebolo co pocitat a sedelo by to na datum, kolkeho je, taky den. Nesedeli by ale vikendy. Zatial som tak poriadne nestudovala, co ma caka, iba prvy tyzden. Tak to je na pripravu pohoda a rychlovka.

uankab
28. júl 2014

@25daniela a su vikendy take dolezite?

no ja mam chaos tento tyzden v robote, a kedze nemam nic nachystane, nebudem mat cas po veceroch varit (budem vybalovat kufre atd).. tak zacnem teda bud v piatok, alebo teda v pondelok...

25daniela
28. júl 2014

@uankab ja neviem, zatial, uvidim neskor ked ich prezijem 🙂

orieskova
28. júl 2014

@uankab no na 100% to urcite nebolo🙂

fabula
29. júl 2014

Predam knizku zhubnete jednou provždy ..