icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

uankab
7. júl 2014

Baby, ja sa k vam pridam az od augusta po dovolenke... Ak by chcel niekto sommnou zacat, tak by bolo,super.... Zatial so,m zbezne pozerala ranajky, aj som simich par krat pripravila... Akurat mam problem ze nemam robot a to struhanie zabera cas (ktory nemam ked sa ponahlam rano do roboty.. ) myslite ze to mozem aj zmixovat a vypit? Mozem pouzit mandle namiesto vlasskych orechov?

25daniela
7. júl 2014

Ludia, nemate niekto skusenost s tym ze vas z tych ranajok prehana? Prve som skusila, celkom super az do poobedia, kde to rovno islo... hruza. Nemam odvahu to viac jest..

25daniela
7. júl 2014

Ale inak salat jablkovo mrkvovy robim pravidelne, aj sa ho viem poriadne objest ale ako pilohu k mesu alebo chlebiku detom a nikdy ma to nedalo tak dole. Je mozne, ze to preto, ze ro boli ranajky?

juranka
7. júl 2014

@25daniela ja s tym nemam skusenosti. Mne tie ranajky vyhovuju, chutia a neprehana ma. Stalo sa ti to viac krat?

25daniela
8. júl 2014

@juranka iba vcera zacala a dnes si ich davam druhy krat a uvidim co bude..
V noci som nabrala odvahu to zase jest, mne to chuti, ale neviem co s tym bude nizsie...

henuska7
8. júl 2014

@25daniela môžeš zjesť koľko chceš, koľko zvládneš, neboj zo začiatku zješ viac a postupne toho bude menej a menej 😀 ...a syr majú dobrý v Jednote, Kleopatru, myslím, že má 13% 😉

babo78
8. júl 2014

Baby kde ste zohnali sojovu smotanu? Ja som ju nahradila zatial bezlaktozovou, neviem ci som mohla.

kukina79
8. júl 2014

@babo78 v bio obchodoch,v dm drogerii,ale popravde ked uz budes v bio obchode kup radsej ovsenu smotanu.soju neeee...

babo78
8. júl 2014

@kukina79 Preco ovsenu a nie sojovu?

brisilda
8. júl 2014

ahojte dievcata neponuka niektora na predaj tu knihu ? dakujem

kukina79
8. júl 2014

@babo78 soja je povacsine gmo a nie je zrovna najzdravsou potravinou.hod si do uja google a on ti najde dost clankov o tom.

kukina79
8. júl 2014

@babo78 no a tu ovsenu som dala len ako priklad,ja s jou mam celkom dobre skusenosti,ale mozes aj inu. V bio obchodoch najdes vela inych nahrazok za klasicku smotanu,len ako som uz pisala sojivej by som sa vyhla.

25daniela
8. júl 2014

@henuska7 no, manzel mi vravel ze to nemam jest 🙂 dala som si styri mrkvy, dve jablka a bola z toho plna miska ale dost plna, plus orechy a med, hrozienka som este nemala ale dnes uz som mala, mnam, dobrotka...
Zatila nic, tak neviem ci to, ze mi lupali deti vlazske orechy nebol ten spustac... dnes som si dala mandle.

25daniela
8. júl 2014

Ako niekto predava knihu, kupila by som ju... nech aj ja pocitam, lebo zatial sa riadim iba tym, co tu citam...

adamko05
8. júl 2014

baby, ahojte... čo tým, ked nemám rada cviklu?
uvažujem, že od pondelka by som dala pár dní podľa tohto jedálnička
vdaka za rady 😉

orieskova
8. júl 2014

@kiki68 tak nic,babatko sa nezadarilo,ale verim,ze zadari..a urcite sa nechcem vratit k povodnej strave🙂

kiki68
8. júl 2014

@orieskova ak mas problem s lepkom,odporuca sa drzat bezlepkovu alebo takyto detox v miernejsej podobe aspon rok. Aby sa telo uplne vycistilo. Hovorila mi to holka,co je celiaticka,ale robi na oddeleni pre nedonosene deticky.

orieskova
8. júl 2014

@henuska7 blizime sa do finale🙂 🙂 🙂

orieskova
8. júl 2014

@kiki68 no prva sa nam zadarila,ani nevieme ako..a druhe ani za svet..ale dufam,ze toto pomoze..verim tomu🙂

kiki68
8. júl 2014

@orieskova urcite pomoze 🙂 moc na to nemysli a zadari sa 😉

25daniela
9. júl 2014

@uankab ahoj, ja som teraz zacala, ale o tyzden tiez musim prestat, tak v auguste mozme zacat spolu, kedy budete mat po dovolenke?

25daniela
9. júl 2014

@chjulia akoj, pisala si pred casom, ze predas knihu od macingovej... predala si?

25daniela
9. júl 2014

Nikdy som do varenia nepouzivala sojovu omacku a podobne dochucovadla, ale dala som to do mrkvoveho perkeltu a aj deti ho chceli... aj ked oni vlastne koli tomu, ze som nastruhala syr na to, ten by jedli na kila...

vjaja
9. júl 2014

jej super fórum, ja som momentálne 2 týždeň, chutí mi všetko, len nemusím moc ten zázvor, tak ho vylučujem a veru aj sem tam zhreším, som zvedavá na výsledok, ale už teraz cítim, že to ide

uankab
11. júl 2014

@25daniela

ahoj, my sme spat na konci jula (27), takze ja chcem zacat hned v auguste.... par dni mi potrva nakupit spraven potraviny 🙂

a kedy sa vratite vy?

25daniela
11. júl 2014

@uankab my sa vratime skor trocha, takze hned od prveho augusta zacneme? Musi to byt pondelok? Myslim ze prveho je piatok, nevadi?

uankab
11. júl 2014

@25daniela super... Neviem ako je kniha pisana... Ze ci pondelok-nedela alebo prvy- 7mi den... Nech stale nepreratavame 🙂

mirkaelias
11. júl 2014

Ahojte ja som to začala jesť zhodou okolností v pondelok. Hneď druhý deň som to vzdala,,,, 😀 Tie raňajky sú mňam ale ten obed a večera....Hneď prvý večer som bola hladná a zúrivá a zjedla by som čokoľvek,,,,Tá brokolica bola fajn ale v malom množstve nie keď sa s tým mám ,,pratať,, .Vzdala som to pretože pri predstave strukovej a ešte surovej ma napínalo a to som ani nejdela,...Takže ja som to nedala

25daniela
11. júl 2014

@uankab ale bude to vychadzat na datum, teraz som zacala v pondelok, ale a skoncim v pondelok... ale potom asi zacnem na prveho a ja knihu nemam, ale je to tu popisane na dni, takze skoncim presne 28 na desiate vyrocie svadby 😀 😀 😀