Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Takze dnesne vazenie a merania po 28 dnoch..minus 3,5 kg..vsade okrem stehna -4 cm..
aj večer???
Ahojte kocky mozem sa vas spýtat ci sa moze tento detox drzat aj v tehotenstve? som 29tt a chcela by som dat ten 28 dnový program 🙂 odporucate ci nie? ked som citala recepty nepride mi to drasticke nakolko sa podobne stravujem no davam aj ine nezdrave veci v tehu 🙂myslite ze byto nejako ovplyvnilo babo? dakujem
@gugolina neber to ako rypanie,ale co ocakavas od tohto detoxu v tehotenstve? 😕 ked pises,ze sa podobne stravujes,tak to nepotrebujes.kludne wi sprav niektore jedla co ti chutia,ale urcite v tehu by som to nedrzala naplno a ani sa neobmedzovala co sa tyka pestrosti stravy.predsa len je dost na zaciatku monotonna strava a kedze je to detox,tak sa stava,ze sa clovek horsie citi a to v tehu moc neprida,kym nastane pozitivny efekt,tak radsej neriskuj.pockaj po porode s tym radsej.
@gugolina to nezdravo by som ti ani ja neodporucila 😉 ,len som myslela hlavne pestro,kedze tento jedalnicek je prve 2 tyzdne naozaj monotony.skus si vzdy k tej zeleninke urobit bud masko,alebo inu prilohu (zemiaky,ryzu,pseno,pohanku...) a myslim,ze budete obaja spokojni,ty aj babo 🙂 alebo skus kunut jej recepty co ma na konci knihy,je to v podstate na principe delenej stravy.je tam vela dobrych a zdravych napadov.len by som z jej receptov vypustila soju a vyrobky z nej.
ahojte, kocky, viete mi niketora napisat, ako je idelane pit vodu? ze kedy mam kolko vypit?
aspon 2l čistej vody a celkovo pred jedlom aspon 20min a po jedle cca 1h 😉
Ahojte holky, ak by ste mala niektora záujem o knihu od Mačingovej Najedzte sa do štíhlosti, mam úplne novú, môžem posunúť. Mám ju 2x, bol to darček.
Tak zacnem dnes,
myslela som ze od prveho, ale niekto pisal ze je to na pondelok nastavene, tak zacnem dnes,
Idem merat a na nakup potravin 🙂
@uankab tak zacni zajtra a budes iba jeden den pozadu ak to stihas... nebude to treba velmi strazit.
Mne sa to preto najprv pozdavalo prave koli tomu ze prveho, lebo potom by nebolo co pocitat a sedelo by to na datum, kolkeho je, taky den. Nesedeli by ale vikendy. Zatial som tak poriadne nestudovala, co ma caka, iba prvy tyzden. Tak to je na pripravu pohoda a rychlovka.
Predam knizku zhubnete jednou provždy ..

@mirkaelias ja vsetku zeleninu varim a poriadne, dnes som to s tymi strukmi prehnala a mala som ich uplne makucke.. dnes mam piaty den a s radostou by som pokracovala ale ideme z domu a nebudem mat podmienky na vyvaranie..