icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

kikusa8
11. okt 2013

@happysmile a uz nemas to brucho ako v piatom mesiaci 🙂 ? Ja som teraz v prvom tyzdni stravovania a presne som sa rano pri zrkadle rozculovala nad tym bruchom...pritom stolicu mam excelentnu :D Prejde to?

happysmile
11. okt 2013

@lenkove dakujem... ved uvidim 🙂
veru ten prvy tyzden bol teda poriadna skuska. aj ja si davam susene slivky, oriesky, aj semienka a biely jogurt. tie semienka som si uz predtym davala do bieleho jogurtu a velmi mi to chut. kukla som podla KS ktore su pre mna vhodne a zistila som ze vsetky co mam doma mozem tak sa popoludni zasemienkuvavam 😀 doobeda nemavam pocit hladu. to vacsinou makam vo fitku, ale popoludnie byva pre mna narocne.

happysmile
11. okt 2013

@kikusa8 neboj prejde 😉 ja uz som "splasknuta" 😀 este v druhom tyzdni som bola trosku, ale Macingova hovori, ze na nafuknute brucho je dobra bryndza a ta je v druhom tyzdni.

janielikk
autor
11. okt 2013

No ja som dnes poctiva, navarene mam zo vcera vsetko dopredu a v ramci prebytku orieskov som detom upiekla orechovu tortu a nekostovala som!!! 🙂
Inak je pravda, tie jedla su velmi chutne a syte, vcera som s fukotom ledva zjedla polovicu vecere a pritom chutovo to bolo vynikajuce!!! 🙂
A to kakanicko 😀 joj, nechcem byt nechutna, ale fakt sadnes na WCa gravitacia spravi pracu za teba. A pritom s tymto som problem nikdy nemala, no normalne sa uz tesim, ked mam ist na WC 😀 😀 😀
A mate pravdu, vcera bolo vcera, dnes je novy den. 🙂 Po tych 5 dnoch citim, kolko mam energie a je to parada 🙂
Prvykrat, co som sa dostala na 5 - ty den.
Zajtra si zaspievam Uz len 22 dni... 😉

emily83
11. okt 2013

ahojte! super, ze je takato tema, mozme macingovat spolu 😉
nezvyknem drzat diety, ale tuto reku vyskusam ked ma dobre ohlasy.
ja som na Macingovej uz 12ty den. Zatial to zvladam, recepty i celkom chutia. ale na vahe to nie je vidiet ☹ Centimetrov par ubudlo, ale malinko. Este to pride?
priznam sa, ze pitny rezim moc nedodrziavam 😝 Nejak zabudam a to mam pohar pod nosom. Asi si kupim vak na chrbat s takou slamkou 😀

lenuska74
11. okt 2013

ahojte všetci 🙂 janielikk ja som s prvým týždňom začínala asi 5x 😀 a teraz konečne končím druhý ale je to fakt rozdiel po tých atb. normálne keď aj ďobnem do niečoho /ako je napr. celozrný chlieb / tak nemôžem lebo ma nafúkne tak sa len pekne držím toho čo môžem tento týž. aj keď rôzne poprehadzované a až na jeden dnešný mafin 😕 no ale tak neodolala som robím detskú párty pre asi 15 deciek na dcérine 10. narodky tak toľko dobrôt že až 😵 Leni daj si v nedeľu len mäso a zeleninu ja som tak mala v sobotu keď som mala to stretko a na druhý den som bola prekvapená lebo som mala menej kg. jak den predtým a to som fakt bola ojedená ale len mäso a zelenina a ten zákusok a káva so šľahačkou 😕 emily ten pitný režim dodržuj lebo preto nechudneš ja po prvom dni keď som sa nemohla nejak s vodou rozbehnúť tak som myslela že prasknem ale na druhý som už poctivo aspon 2,5l čaj a voda a hneď to bolo vidno. Treba si pripraviť vodu do džbánu a piť kým nieje prázdny

janielikk
autor
11. okt 2013

No s tou vodou som prve dni zapasila tiez, ale teraz, kazdu chvilu do seba nalejem riadny krigel cistej domacej 🙂 vody samozrejme, lebo inak sa furt citim smadna.
Vcera ma tak vecer susilo, ze som dala 2 behom polhodky a rano o 4 som mala indiansky budicek 🙂 (pri zapade slnka vypijes cutoru a pred slnca vychodom sa ti pyta von 🙂) takeho "curacieho rangu", ze sa aj manzel zobudil, kde nam voda tecie 😀 😀 😀
😀 😀 😀 Konecne som ho prešťala 😀 😀 😀
Inak som sa prave vazila, co v priebehu dna nezvyknem a mam 0,8 kg dolu... neviem, ci sa ma efekt prejavit tak skoro, ale tesim sa z toho, asi sa zbavujem aj tej zadrziavanej vody.

emily83
11. okt 2013

@janielikk s tou vodou ona pise ze vecer uz pit menej. aj tam dala nejake hodiny kedy najviac treba pit. nechce sa mi to uz hladat 😉 😝 Zajtra uz musim naplnit flasu a priviazem si ju na krk 😀

lenuska74
13. okt 2013

čaute baby ako Vám to ide ? chcem sa opýtať ako Vám chutila ta bryndza , lebo teda ja bryndzu mám rada ale toto s tými bielkami bleeee neprišla som tomu na chuť ani keď som tam dala červenú papriku a pažítku nemohla som to do seba dostať 😠 čo môžem ako náhradu za toto čudo nejedlé ?

janielikk
autor
13. okt 2013

@lenuska74 Skus tam supnut cele vajo, isto to bude jedlejsie. Ja som dnesok zrusila uplne, to sa u nas neda v nedelu obedovat nieco extra, tak zajtra mam 7 - my den, lebo dnes sa mi uz s perkeltom prplat nechce.

vieruna
14. okt 2013

Ahojte. Ja mam s tym pitnym rezimom tiez co robit. Prvy, aj druhy den celkom zle. Potom uz lepsie. Dnes som piaty den a teda neviem, ale zatial nevidim nic ☹ Este dnes sa mi mozno podari sama seba presvedcit, ze je to tou vodou, lebo inac dodrziavam vsetko uplne. Ale uz tri dni sa nadajam, tak by som ocakavala, ze aspon ta stolica sa zlepsi 😒 Jedlo je v pohode, to mi vyhovuje, ale ludia teplu vodu s citronom, to proste nedam ani ked co urobim 😝

lenuska74
14. okt 2013

vieruna skús vydržať do druhého týž. a hlavne tie porcie nemôžu byť malé ..... mne sa min. týž. /teda 2./ vôbec nechcelo večerať takže min. 2x som večeru vôbec nemala a včera som si dala namiesto kuracich karbonátkov iba pečené morčacie a zelerové hranolky ale zbľajzla som s malou milku 😠 takže dnes váha celý týž. nič tak som sa rozhodla pokračovať ďalej s 3. týž. ale už podctivejšie aj keď hneď ráno som pozmenila lebo 2 graham rožky by som do seba nedostala ani za nič nejak som nehladná tak som si dala banánové raňajky a rožky zaradím iný deň keď budem hladná

happysmile
14. okt 2013

@lenuska74 bryndzu mozes nahradit cviklou so slivkami a orechami. neviem ako to chuti? ja som mala povodne jedalnicek, ze tam bryndza nebola ale namiesto nej tam bol takyto salat. inak ja som jeden krat nemohla zohnat bryndzu, tak som nahradila kozim syrom. celkom sa to dalo... ale pre mna je bryndza lepsia...

baby pitny rezim je aj u mna velky problem! nesledujem kolko vypijem. snazim sa co najviac, ale 3-4L denne to nedam ani keby co bolo?! 😅

a este k tym porciam v tretom tyzdni.... to sa fakt neda! polievka, druhe jedlo a este aj salat... to do seba nenacpem za nic na svete. vcera som si robila morcacie obelene v orieskoch+salat, a ten salat som nebola schopna dojest 😨 takze ja si vzdy vyberiem z tych troch jedal len jedno. inak by vacsina putovala do kosa ☹

lenuska74
14. okt 2013

vďaka happysmile ja mám doma ovči syr tak to pekne bryndzu nahradím ním a naložený je v olivovom oleji s cesnakom a korením a bylinkami takže to by mohlo byť 🙂

janielikk
autor
14. okt 2013

Ja som vcera nejako extra nedodrziavala pitny rezim a bolia ma oblicky, 😢 tak dnes sa nalievam co to da, snad sa to zlepsi, ak nie, nepojdem proti sebe. 😖 Mozno je to aj tym, ze doteraz neboli zvyknute na take "privalove vlny" a teraz sa im nechce makat 🙂 . A mam taky tmavy, pachnuci moc, jak keby som vypila sud piva 🙂

happysmile
14. okt 2013

@janielikk ja si mysli, ze sa ti cistia mocove cesty/oblicky, mechur a vsetko s tym suviaciace... takze hlavne teraz vela pi a dala by som si aj zihlavovy caj, ak mas doma 🙂
@lenuska74 kludne si daj ten ovci... ved bryndza je produkt z ovcieho mlieka, ci? 🙂 takze by si nemala nic pokazit. ja som si dala kozi syr, lebo som KS 0 a ta moze kozi... ;) 🙂

luciaorif
14. okt 2013

@janielikk chodiš aj cvičiť ? lebo s týmto detoxom by som to asi nevydržala, použiva tu niekto popri cvičení nejaké doplnky ?

janielikk
autor
14. okt 2013

@happysmile Ja zihlavu kvoli alergii nemozem 😢 tak ostavam len na vode, ale obcas mi ide chut na radlera, ale to si zase kvoli alkoholu a kaloriam nedam 🙂

vieruna
14. okt 2013

@lenuska74 dakujem. ja vydrzim. Inac male/velke porcie...vcera som mala na veceru tu cukinu a zozrala som ich 4. Niekedy mam pocit, ci pani Macingova neprehodnoti tu rado o velkosti porcii 🙂

janielikk
autor
14. okt 2013

@luciaorif Obcas dam stepper, alebo aspon vecer pocvicim pri telke na lopte, nie je to zrovna olympijsky trening, ale aspon nieco.
Chcela som po veceroch chodit na rychle prechadzky, ked som mala cas, tak som chodievala... teraz v piatok sme boli s MM na poharik vina v krcme a potom mu vravim - podme sa este prejst, je prijemne, teplo, mozno uz do jari takyto pekny vecer, este aj deti u nasich, nebude. On nie, ze sa ide osprchovat, najest a pojde si lahnut, Tak som sla sama... kusok za mnou siel taky mlady chalan... Asi 30 metrov od domu ma zacal obtazovat, ze teta, podte si zapichat a zacal ma chytat za prsia... 😠 odsotila som ho od seba, zacala nanho vrieskat, nech vypadne dopici, no nervy v prdeli, behom 5 minut som bola doma, vytrasena, ustrachana, ponizena... MM som nasla este v sprche, ked som mu povedala, co sa stalo, hned ho siel hladat, no nepodarilo sa, ten keby ho chytil, tak ho hadam holymi rukami zabije...
Takze momentalne to mam s pohybom takto, chudnem asi skor zo stresu, vecer si ani nejdem pred dvere zapalit... toto v tebe ostane...

lenuska74
14. okt 2013

no super janielikk ☹ toto poteší ja sa len čudujem že si mu jednu nestrelila 😠

janielikk
autor
14. okt 2013

@lenuska74 vies, v takej chvili ta ani nenapadnu take finty ako kopanec do rozkroku, pastou do zaludka a este ho na zemi zmrzacit... 😉 ja si tiez hovorim, preco som nespravila to, alebo ono, proste ma to v tej chvili nenapadlo, jedine, co zo mna vyslo bol krik (a hlasovy fond mi teda panbozko nadelil uzasny) a co najrychlejsie ho dostat od seba, tak som ho riadne odsotila. Ale ma smolu chlapec, ja si ho velmi dobre pamatam, tak ked ho niekde stretnem, dolozim mu, na co som zabudla. ja viem, su to silne reci, asi sa skor roztrasiem od hnusu, ked este uvidim ten jeho slizky xycht, ale dam ho do laty bud ja, alebo manzel.

happysmile
14. okt 2013

@janielikk k pitnemu rezimu: skus si dat teda praslickovy caj. ten je dobry na precistenie mocovych ciest 🙂 a k tomu druhemu: mne sa toto stalo, ked som mala asi 12/13rokov. bola som zbierat do skoly sipky. od vtedy sipky neznasam! tiez som to s nim nejako "uhrala", ze sa mi nic nestalo. trielila som vtedy domov, ze aj olympijsky sprinter by mi nestacil. a traumu mam teda dodnes...

@luciaorif ja cvicim 5x do tyzdna. kazdy den doobeda som dve hodky vo fitku(ale to je spojene aj s plavanim, saunou a jacuzzami 😀 ) ked som cvicila tak som brala pred cvicenim fat burner a po cviceni proteiny. odkedy som na Macingovej vsetko som vylucila. lebo hlavne detoxikujem... a potrebujem vsetky "svinstva" dostat z tela 🙂

luciaorif
14. okt 2013

to je jasne, ale ked cvicis 5 x do tyzdna .. to nemozes zvladat popri takej strave
😒

happysmile
14. okt 2013

@luciaorif ja som uplne v pohode... 🙂 prvy tyzden som bola uplne vyflusnuta, ale teraz mam dokonca viac energie ako predtym a aj kondicne som sa dost zlepsila... je pravda, ze doobeda medzi ranajkami a obedom nejem, lebo to som vo fitku. obed si nalozim kolko vladzem. potom sa este dotlacim na olovrant orechami a bielym jogutrom. kludne dam aj velky 400ml a potom vecera. tiez kolko mi zaludok dovoli. dnes som mala perkelt a ani som ho nevladala dojest a to som mala mat aj brokolicu. dobre ze som ju nerobila, lebo tu by som uz ozaj nemala kam dat.

vieruna
15. okt 2013

Dievcata chcela som sa spytat na ten perkelt. Nieco robim zle, alebo je to obycajna dusena mrkva s ochucovadlami?? 😕

janielikk
autor
15. okt 2013

@vieruna 🙂 trafila si klinec po hlavicke 🙂
Ja som davala tento recept mojej mame, ze je to dobre, lahke jedlo, ktore na dlho zasyti (pokial ho zasypes syrom) a sa ma opytala, ci vyzera ako zajac 😀
To co ini papkaju len ako salat, my mame ako neskutocne hody 😀
Holt, pre krasu sa trpi 🙂

janielikk
autor
15. okt 2013

@happysmile ☹ ja som bola v tomto vzdy trochu pozadu 🙂
ja viem, ze zleho pocitu sa uz nezbavim, dnes, ked som sla po meste, som zazerala na kazdeho chalana do 20 😠 takto...
si museli mysliet, fesaci 😅

vieruna
15. okt 2013

@janielikk akoze ja to v poho zjem. Aj mi to staci. Inak ja mam na sebe vyskusane, ze ked si jazyk nedrazdim cerstvym chlebikom, sladkostami a roznymi lakocinkami, tak mi to ani nechyba. Mam celkom slusnu pevnu volu. Len som na to citala strasne chvaly a som ostala...mierne povedane, prekvapena 😉
A teda mozem vam povedat, ze ta moja stolica ma vazne zacina srat 😀 Uz tri dni som nejedla cviklu a teraz ide zo mna. Len skoda, ze po malych gulickach

vieruna
15. okt 2013

@janielikk a inac ten tvoj zazitok....ja myslim, ze com celkom papula, ale z tohoto by som tiez bola v soku 😠