icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

janielikk
autor
9. okt 2013

@lenkove myslim, ze sa nic nestane, ked si das krajcek tenky priehladny... ja som sa rano nezdrzala a zbastila som jeden skoro malinky chlieb vo vajicku, manzel robil ranajky, vonalo to na celu chalupu.... ale uz som v norme, dala som si fest porciu ranajok, tak ci tak to pojde spolu von 😀 😀 😀

smejka
9. okt 2013

@lenuska74
@lenkove dievcata a co vy tu? 😉

lenuska74
9. okt 2013

1kg. celozrná múka pšeničná,
1pohár otrub
0,5kg. ovsené vločky,
1L cmar alebo ak nezoženieš /3dcl acidko a 7dcl mlieko /,
2ČL soľ,
2ČL rasca,
1ČL sóda bik.
1prašok do peč.
1ČL med.,
1 pohár zeleného čaju (ale ten dávam až na koniec podľa toho ako mi treba cesto zriediť, aby nebolo príliš riedke )
urobíš bochníky min. 3ks chlieb, tak že masu dáš do normálnej múky a vytvaruješ ako chlieb, alebo ja som robila žemle a chlieb oboje dobre /cesto treba hádzať lyžicou do múky lebo je dosť lepivé / tým že sa to celé ešte potiera vodou tak tu múku prakticky umyješ 🙂
vrch potrieš slanou vodou a dáš piesť 20min. - 220stup. a 15min. 200stup. a plech s vodou na spodok rúry nech niesu suché na 1. fotke neupečené a na 2. už upečené a jedna žemľa už aj chýba 😕 😀

lenuska74
9. okt 2013

hehe @smejka tak sa učíme papať a nežrať 😀 a čo ty tu ?

janielikk
autor
9. okt 2013

OK, pod tlakom sa priznam... ja obcas ZERIEM 😀 😀 😀

smejka
9. okt 2013

@lenuska74 ja tu smirujem od januara...vtedy som zacala s detoxom na vahe 68...teraz mam 57 😎
tak vam drzim palce....mna to nastartovalo zamysliet sa nad tym co jem

janielikk
autor
9. okt 2013

@lenuska74 HMMM, to vyzera dobre, to musim vyskusat... ale z domaceho kefiru, ked od mamy vydrankam hubky 🙂
😝 lakocinka... este k tomu vymysliet nejaku pomazanku.
Oki baby, idem hladat pracu, mam predvyber na UPSVaR, snad uz pojdem aj cosika zarobit s chudsou ritkou 🙂

lenkove
9. okt 2013

@smejka Moja, 57? to bol tvoj cieľ, že? 😵 😵 super!!!
a potom si pokračovala ďalej podľa Mačingovej, či si šla na racio stravu? Ja som predtým aj kalórie rátala a vždy som sa snažila prijímať vyvážene v každom jedle všetko.. Podľa mňa som sa nestravovala až tak úúplne najhoršie, ale na to aby som schudla som musela fakt byť iba na šalátoch 😖 3 mesiace som chudla 8 kg na tej stave a to sa dlhodobo nedá... Asi treba iný systém... 😔

smejka
9. okt 2013

@lenkove s macingovou som asi 3,5 kg....potom som viac menej delila a delim dodnes lebo ma z toho nenafukuje a dobre mi travi...jem uplne vsetko...aj pecivo aj maso...aj zemiaky....no osobitne..ja som si zvolila volny styl 😎 .....mna stresuje nieco predpisane na papieri a ratanie kalorii....verim tomu ze keby som pritvrdila (nejedla vobec sladke) tak vaha ide este dole....ale uz by som chcela iba zacat behat co sa nemozem akosi odhodlat....som furt unavena 😔
a ano bol to moj ciel....sa tesim i ked ideal to nie je 😕

lenkove
9. okt 2013

@smejka jej, no ďakujem za podelenie sa o stravovací plán 😀 A ideál? 🤐 😀 ja som ťa videla, podľa mňa úplne super 😵 či tm má iné nároky 😀

smejka
9. okt 2013

@lenkove moj mm...povedal ze som akasi chuda 🙂 ....a ja si vychutnavam ten vyraz chuda 😀 (ved ked to celkovo poratam aka som bola pred 2 rokmi tak mi odislo 17 kg...juj)

lenkove
9. okt 2013

@smejka úžasné!!!!! 😵 😵 😵

smejka
9. okt 2013

@lenkove vdaka....kedysi som si myslela ze to je u mna nemozne...ale vies co staci aby si klesla na velkost 34?....zatat sa ....a strava viac ako cvicenie....cvicenie ta iba vysperkuje...drzim palce....potom si budeme poziciavat saty 🙂

lenkove
9. okt 2013

@smejka 34??? 😕 😕 😕 ja mám teraz 44 😝 😝 tak uvidíme.. ale ďakujem za podporu!!!!

smejka
9. okt 2013

@lenkove pomaly sa to bude priblizovat....neboj..a dobra sprava....i prsia mi sli trosku dole 😉

lenkove
9. okt 2013

@smejka 😀 😀 😀 tak to dúúúfam! Sme jednoznačne v menšine, čo sa tomuto úbytku tešia 🙂

lenuska74
9. okt 2013

jáááj smejka že 57 😵 to som mala keď som sa vydávala 😀 a to už by som bola jak vychrtlina vtedy som mala pás tuším pod 60 cm 😀 ja tak 65kg a som kočka

lenkove
9. okt 2013

@lenuska74 Leni, vďaka za recept... Skúsim niekedy, doteraz sa mi chlebík nedaril... 😅
a na raňajky, ach, nejako dobojujem tento týždeň, potom bude banán, mňam 😵

lenuska74
9. okt 2013

ja ja sa pridám k tej menšine kľudne spustím aj prsia dole o číslo dve 😀 inak ja tiež len upravím neskôr stravovanie na menšie porcie a podľa norbího že Po 12,00 bez cukru a múky, po 15,00 bez zemiakov a ryže. a uvidíme. Inak ja pri svojej váhe 73,5 mám hore č. 42 a dole 38 ta by som to rada na tu 38 celé 😀

lenkove
9. okt 2013

Baby, ehm, je normálne, že cítim močové cesty? Ja k tomu beriem ATB, tak zápal by to nemal byť.. Ale ako keby na mňa šiel.. to tým detoxom??

janielikk
autor
9. okt 2013

Ja by som tiez rada dala prsia dole, ale nie vyskovo 😀
Ved zohnat vystuzenu pushupku v kosiku 80F, si skuste ten maraton... vacsina vyrobcov od kosika D robi len lodne plachty 😀 😀 😀 ako keby len plochsie baby potrebovali mat kozy pod bradou 🙂
Inak svokra mi dnes pokazila detox, ani som jej nevravela, ze ho mam, lebo jej z diet usi brckaveju 🙂 🙂 🙂 ona to proste neuznava, ked som jej naposledy spomenula, ze potrebujem schudnut, isla ma vyhnat s motykou na rolu 🙂
A moja mama ani nevravim, co tam pridem, to hriech, ona je tiez silnejsia, no uz sa s tym zmierila a dodava k tomu, ze ona ma postavu starej mamky, ako by to bolo, ze vypeka pre dve vnucata a bola by chuda, ked jej spomeniem, ze nieco drzim a taketo nepapam, tak mi povie, ze dietu nech drzim doma, pod jej strechou sefuje ona 🙂 A este je ofucana, ked jej "podhodim" a tatko az taky rad, ze som mu nechala, on tiez rad papa 🙂 🙂
No a potom hladaj v rodine podporu... este aj MM na mna vzdy len flochne, ze - kolko to zas vydrzis? dva dni, ci az tri? A nedaj boh, aby som sa usmiala na nieco, co nemam v jedalnicku, co mam vycapeny na chladnicke, hned frfle - naco si si kupovala potraviny na detox, ked to nedodrzujes, zbytocne peniaze vyhodene, co sme za to mohli mat 🙂 🙂 🙂 no hotove svedomie 😀 😀 😀
a este ma aj tlaci do pohybu - co si nepokosila? ja tento rok nerylujem! co si tu cely den robila? zase na konovi? okna treba umyt! ... 😀

lenuska74
9. okt 2013

no to skôr tými atb. ☹ ja som tak brala na uzliny 3 balenia rôzne a som pochytala po nich všetko možné až som skončila u gyndoša a tam ďalšie lokálne atb. že vraj to zvykne po antibiotikách keď ti všetko zle aj dobré vykántria v črevách a organizme ☹

happysmile
10. okt 2013

ahojte zienky 🙂 dnes zacinam 3tyzden detoxu 😵
moja bilancia: -2,5kg ale co je hlavne tak konecne isli cm z bokov -5cm!!! a zo zadku(to si meram nizsie tam kde mam najsirsi zadok so stehnami) -4cm a aj stehno sa konecne zmensuje -1cm. taka som happy!!! lebo vazne som na sebe dlho pred tym makala ale tie boky a stehna nie a nie ist dolu.

janielikk
autor
10. okt 2013

Ja som v predeli aj s mladymi... naprv nezerem, lebo som nazrata, potom pride po par hodinach straaaaasny hlad a ny ho, trska v majoneze s rozkom a a jogurtom mi padli za obet... a to som rano dala 1.000 - ku na steperi. Akonahle sa prestanem strazit - bum a zerem co netreba, taka som na seba nasrata!!!! 😠 😠 😠
No nic, kuknem, co dnes MOZEM ZRAT a idem to uvarit, plus kapustnicu s kolenom a zemiakmi pre MM a drobizg. 😒

lenuska74
10. okt 2013

happysmile super.... ticho závidím 😵
janielikk nestresuj len pekne zajtra pokračuj ja mám tiež tento týž. nejaký rozhádzaný si prehadzujem jedla jak horúci zemiak ale tak na obranu snažím sa.... tak ksmorôoll pekne od zajtra pokračuj a zabudni na dnešok , žiadny stres 😉 😉

lenkove
11. okt 2013

@happysmile super!!!

ja som piaty den detoxu, zmena ziadna... Ale mam pocit, ze stehna su menej hrcate, celulitida pomalinky odchadza... Cudujem sa, ze mi tolko jedla staci, medzi nami..
Manzelovi chutil mrkvovy perkelt prevelmi (spravila som im k tomu grilovane stehienka) aj vcera ta cuketa.. Ja som ju zvykla robit na panvici, na papieri na pecenie to bola ina chut + ten nizkotucny syr 😅 namiesto tucneho, no mnamka. Dnes teda lusky, ze sa uz na ne tesi. Aj ja, to mam asi najradsej 😵 Hotuje sa aj na cviklovy salat, sa stazoval, ze som jemu nespravila a on cviklu lubi (to je pravda, jedaval ju doteraz pravidelne..na rozdiel odomna :-P)
@janielikk nic si nerob z prehresku, pokracuj! A to vyvaranie ti nezavidim, ja nevarim vobec 🤐 malinka papa prikrm, tej robim z toho co mam ja v ten den a nevyjedam jej to 😀 😀 .. Starsia s muzom doma iba veceraju a to zeleninka isti., nastastie su zvyknuti. U mna v sobotu a HLAVNE v nedelu, ked mame ist na navstevu a kacku 😔 , tak to bude skuska 😔

smejka
11. okt 2013

@lenkove len tak dalej 🙂

vieruna
11. okt 2013

Ahojte 🙂 vcera som sa k vam pridala aj ja. Prvy den mam za sebou a paci sa mi to. Sice ma to bude stat strasne vela varenia, ale dam to 😀 Dufam, ze mi to pomoze. Prave doberam 4te ATB a citim sa celkom na figu, takze ocakavam zazrak 🙂 Drzim vsetkym detoxikujucim palce

happysmile
11. okt 2013

@lenkove ja som si myslela ze prvy tyzden umrem.... 😅 strasne ma bola hlava, bola som cela nafuknuta ako v 5mesiaci tehu. ale hovorila som si "vydrz, vydrz!" tak som to vydrzala. druhy tyzden celkom v pohode. aj jedla mi chutia, ale teraz treti tyzden vobec neviem ako to do seba dam, lebo tam uz je aj polievka aj druhe jedlo plus salat a to asi nedam... zistila som, ze teraz nevladzem zjest take porcie ako som jedla na zaciatku. takze uvidim co tieto dva tydne so mnou urobia? asi uz nepojdem s vahou dolu, ked sa budem tak prejedat 🤐 😅

lenkove
11. okt 2013

@happysmile aha, tak to si si ten prvý týždeň riadne užila... Ja nič také nemám, ale jedávam aj pomimo - oriešky, slivky dopoludnia a jogurt ako olovrant..
A to zvacsovanie porcii som si vsimla, podla mna je to dobre, musime si zvyknut na normalne stravovanie.. A co som citala vela ludi zhodilo najma v ten posledny tyzden, tak sa neboj 😵