icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

me_to_you
11. sep 2014

@zibi pockaj do buduceho tyzdna a dam sa do toho s tebou, az na jeden prehresok lebo tam manzel niekde oslavuje narodky :D

abeceda_zjedla_deda
16. sep 2014

dievčatá a v ktorej knihe je ten rozpis na trojmesačné stravovanie podľa semaforu?
vydala ich viac a nejak sa v tom strácam. Mám prefotenú verziu od kamarátky, ale tam je len na mesiac uvedený rozpis.... chcem si to objednať, ale neviem presne, v ktorej z tých jej kníh to nájdem, viete mi poradiť? 🙂

bambulka68
24. sep 2014

ahojte žienky,aj mne by sa zišlo zhodiť nejakých 10kg.. pridal by sa niekto??? 🙂 spolu nám to pôjde lepšie 🙂

marsel82
26. sep 2014

@bambulka68 ja by som sa pridala a od kedy?Od pondelka som rozhodnuta že to skusim.Už som ju držala aj keď som mala nejaký ten prehrešok.Zhodila som 4kg.Ale mám problémy so šz tak som zase nafuknutá ako balon

bambulka68
26. sep 2014

@marsel82 ja by som chcela zacat 1.oktobra 🙂

gucciok85
28. sep 2014

@bambulka68 ahoj detox mam naplanovany aj ja ale az 17.10 😒

janci27
28. sep 2014

ahojte, uz ma nebavi neustale struhat mrkvu na mrkvovy salat rucne 🙂 poradte mi prosim nejaky dobry krajac na zeleninu, ktory okrem ineho aj pekne najemno postruha mrkvu. Aky pouzivate? Dakujem za kazdy tip 🙂

bambulka68
28. sep 2014

@gucciok85 no aj ja zacnem neskor (zo zdrav.probl.),ale ratam tak od bud.pondelku..

mamima11
28. sep 2014

Ahojte..Mačingovu mam za sebou už davno.Po prvej procedure som dala 4kilka dole ale vela cm.Z brucha 8cm a z každej časti tela šlo dole.Po druhej som sa doformovala ale šli opat dole,samozrejme menej.Niektore recepty uživam dodnes a bud ešte tohto roku alebo po vianociach si dam zas. je to dosť naročne na čas ale ešte som na materskej tak to dame.Oplati sa...

tamichloe
28. sep 2014

@abeceda_zjedla_deda len na mesiac je ten rozpis...

lenkaleg
29. sep 2014

@mamima11 ahoj a riadila si sa jej knizkou alebo niekde na nete si nasla jedalnicek? vdaka

mamima11
29. sep 2014

@lenkaleg ...na nete je to neuplne.Objednala som si knihu a dokonca viac aj pre zname,pretože bola všade vypredana.Ostala mi jedna doma...uplne nova a zabalena.

lenkaleg
29. sep 2014

@mamima11 a to mas tuto? Rozsirene vydanie? http://www.martinus.sk/?uItem=100617
A darilo sa schudnut? Ake su tam recepty, ingrediencie su lahko dostupne:

mamima11
29. sep 2014

Ano ano tuto mam.Ano a nepoznam z mojho okolia komu by sa nedarilo schudnut....je to fakt pravda.Mam 1,78cm a 65kg a po dvoch detoch.

daduska132
30. sep 2014

akurát predchvíľkou som čítala na inom diskusnom fóre že baby s tým mali problém a nakoniec ešte pribrali, tak opatrne a s rozumom 😉

lenkaleg
30. sep 2014

@mamima11 vdaka, ja som si ju uz stihla vcera objednat, skoda, mohla som cez teba🙂.......ja mam 168cm a 63 kg, mam 2rocneho chalana, chodim 2 az 3 krat do tyzdna cvicit (striedam to, flowin, pure bar, trx a pilates). cize vidim nejake vysledky ale skor sformovanie a spevnenie, na vahe mi ubudlo mozno 1 kg. ale moc sa nevazim.ja by som chcela schudnut tak max. 5kg. nikdy v zivote som nedrzala diety ale na toto sa teda dam. uvidim, vyskusam , dufam, ze to vydrzim a zvladnem.

gucciok85
30. sep 2014

@bambulka68 pojdem aj ja od pondelka

bambulka68
30. sep 2014

@gucciok85 oki, mne je uz lepsie 🙂

bambulka68
30. sep 2014

@mamima11 ake su tam prosim recepty? myslim,ci nie takeho typu ako z baklazanu a pod. take recepty nemusim :/ dakujem

mamima11
30. sep 2014

noo hlavne to nieje dieta.Je to detox.Zo zaciatku vas dobre vycisti a jes tam pravidelne 3x teple jedlo...no v prvy tyzden su ranajky rovnake myslim.Ale kazdy tyzden sa to meni.Jes tam vela zeleniny ako brokolica a zelene struky-ktore si myslim,že najviac sploši prave brucho.všetko sa robi na olivovom oleji a rozne korenie ktore mas doma.Je tam aj kuracina a morčacina a veeela orechov.Mrkvy,jablka a take.Ja som bola max spokojna a nieje tam z čoho pribrat..prave naopak.Akurad zaklad je pit len čistu vodu ale zato medu možeš hojne.V prvom rade si treba tu knihu kupit lebo je budes mat vždy v rukach pokial budes varit...su tam komplet recepty a velmi rozumne tu knihu napisala.

marsel82
1. okt 2014

@bambulka68 Tak čo začneme od dnes alebo od pondelka?

mimusss
1. okt 2014

Ahojte 🙂 ja som ju už držala vo februári, zhodila som nejaké 4 kg ale najdôležitejšie bolo, ako som sa dobre cítila...je pravda, že je tá príprava jedál dosť časovo náročná....od pondelku chcem ísť do toho znovu aj keď neviem či na 100% pretože niektoré jedlá odtiaľ mi proste prestali chutiť a musela by som sa do toho nútiť a to by nemalo ten efekt...je tu niekto taký, kto začína od pondelku, že by sme sa podporovali? 🙂

bambulka68
1. okt 2014

@marsel82
@mimusss zacinam v pondelok 🙂 aj s
@gucciok85 .. prida sa este niekto????

marsel82
1. okt 2014

@bambulka68 Tak aj ja od pondelka,lepšie sa vtom bude orientovať.Ale dnes som mala stredovy deň detoxu.Od pondelka teda oficialne.Už sa teším,hlavne nebudem vtom sama.Pekný večer

bambulka68
1. okt 2014

🙂 oki,tak v pondelok 🙂

mimusss
2. okt 2014

@bambulka68 @gucciok85 @marsel82 baby idem do toho s vami 🙂

rjanuska01
3. okt 2014

kočky aj ja idem s vami od pondelka 😉

jajitko
3. okt 2014

@bambulka68 pridavam sa aj ja od pondelka... snad sa mi to uz konecne podari

gucciok85
3. okt 2014

no baby. rozhodla som sa zacat dnes. Takze budem o par dni dopredu 😝

kvetka58
3. okt 2014

@gucciok85 ja som tiež dnes začala, obed mi skoro celý zjedli deturence, veľmi im to chutilo