Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
dievčatá a v ktorej knihe je ten rozpis na trojmesačné stravovanie podľa semaforu?
vydala ich viac a nejak sa v tom strácam. Mám prefotenú verziu od kamarátky, ale tam je len na mesiac uvedený rozpis.... chcem si to objednať, ale neviem presne, v ktorej z tých jej kníh to nájdem, viete mi poradiť? 🙂
ahojte žienky,aj mne by sa zišlo zhodiť nejakých 10kg.. pridal by sa niekto??? 🙂 spolu nám to pôjde lepšie 🙂
@bambulka68 ja by som sa pridala a od kedy?Od pondelka som rozhodnuta že to skusim.Už som ju držala aj keď som mala nejaký ten prehrešok.Zhodila som 4kg.Ale mám problémy so šz tak som zase nafuknutá ako balon
@marsel82 ja by som chcela zacat 1.oktobra 🙂
@bambulka68 ahoj detox mam naplanovany aj ja ale az 17.10 😒
ahojte, uz ma nebavi neustale struhat mrkvu na mrkvovy salat rucne 🙂 poradte mi prosim nejaky dobry krajac na zeleninu, ktory okrem ineho aj pekne najemno postruha mrkvu. Aky pouzivate? Dakujem za kazdy tip 🙂
@gucciok85 no aj ja zacnem neskor (zo zdrav.probl.),ale ratam tak od bud.pondelku..
Ahojte..Mačingovu mam za sebou už davno.Po prvej procedure som dala 4kilka dole ale vela cm.Z brucha 8cm a z každej časti tela šlo dole.Po druhej som sa doformovala ale šli opat dole,samozrejme menej.Niektore recepty uživam dodnes a bud ešte tohto roku alebo po vianociach si dam zas. je to dosť naročne na čas ale ešte som na materskej tak to dame.Oplati sa...
@abeceda_zjedla_deda len na mesiac je ten rozpis...
@mamima11 a to mas tuto? Rozsirene vydanie? http://www.martinus.sk/?uItem=100617
A darilo sa schudnut? Ake su tam recepty, ingrediencie su lahko dostupne:
Ano ano tuto mam.Ano a nepoznam z mojho okolia komu by sa nedarilo schudnut....je to fakt pravda.Mam 1,78cm a 65kg a po dvoch detoch.
akurát predchvíľkou som čítala na inom diskusnom fóre že baby s tým mali problém a nakoniec ešte pribrali, tak opatrne a s rozumom 😉
@mamima11 vdaka, ja som si ju uz stihla vcera objednat, skoda, mohla som cez teba🙂.......ja mam 168cm a 63 kg, mam 2rocneho chalana, chodim 2 az 3 krat do tyzdna cvicit (striedam to, flowin, pure bar, trx a pilates). cize vidim nejake vysledky ale skor sformovanie a spevnenie, na vahe mi ubudlo mozno 1 kg. ale moc sa nevazim.ja by som chcela schudnut tak max. 5kg. nikdy v zivote som nedrzala diety ale na toto sa teda dam. uvidim, vyskusam , dufam, ze to vydrzim a zvladnem.
@bambulka68 pojdem aj ja od pondelka
@gucciok85 oki, mne je uz lepsie 🙂
@mamima11 ake su tam prosim recepty? myslim,ci nie takeho typu ako z baklazanu a pod. take recepty nemusim :/ dakujem
noo hlavne to nieje dieta.Je to detox.Zo zaciatku vas dobre vycisti a jes tam pravidelne 3x teple jedlo...no v prvy tyzden su ranajky rovnake myslim.Ale kazdy tyzden sa to meni.Jes tam vela zeleniny ako brokolica a zelene struky-ktore si myslim,že najviac sploši prave brucho.všetko sa robi na olivovom oleji a rozne korenie ktore mas doma.Je tam aj kuracina a morčacina a veeela orechov.Mrkvy,jablka a take.Ja som bola max spokojna a nieje tam z čoho pribrat..prave naopak.Akurad zaklad je pit len čistu vodu ale zato medu možeš hojne.V prvom rade si treba tu knihu kupit lebo je budes mat vždy v rukach pokial budes varit...su tam komplet recepty a velmi rozumne tu knihu napisala.
@bambulka68 Tak čo začneme od dnes alebo od pondelka?
Ahojte 🙂 ja som ju už držala vo februári, zhodila som nejaké 4 kg ale najdôležitejšie bolo, ako som sa dobre cítila...je pravda, že je tá príprava jedál dosť časovo náročná....od pondelku chcem ísť do toho znovu aj keď neviem či na 100% pretože niektoré jedlá odtiaľ mi proste prestali chutiť a musela by som sa do toho nútiť a to by nemalo ten efekt...je tu niekto taký, kto začína od pondelku, že by sme sa podporovali? 🙂
@bambulka68 Tak aj ja od pondelka,lepšie sa vtom bude orientovať.Ale dnes som mala stredovy deň detoxu.Od pondelka teda oficialne.Už sa teším,hlavne nebudem vtom sama.Pekný večer
🙂 oki,tak v pondelok 🙂
@bambulka68 @gucciok85 @marsel82 baby idem do toho s vami 🙂
kočky aj ja idem s vami od pondelka 😉
@bambulka68 pridavam sa aj ja od pondelka... snad sa mi to uz konecne podari
no baby. rozhodla som sa zacat dnes. Takze budem o par dni dopredu 😝

@zibi pockaj do buduceho tyzdna a dam sa do toho s tebou, az na jeden prehresok lebo tam manzel niekde oslavuje narodky :D