icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

kristy86
3. okt 2014

Ahojte, ja som si tento tyzden kupila knihu, vcera som spravila nakup a dnes som zacala. Mrkva, jablko, oriesky na ranajky su super. Med si nedavam, lebo ho nemusim, radsej to dochutim skoricou, zajtra si urcite pripravim vacsiu davku, obed brokolica...som plna doteraz a prave varim cviklu. Verim, ze nejake vysledky sa dostavia.

gucciok85
3. okt 2014

@kvetka58 zatial som spokojna. ranajky super, zasytia. lubim sladke ranajky 😝

gucciok85
3. okt 2014

@kristy86 podla mna sa dostavia. ked budes aj vela pit 🙂

kristy86
4. okt 2014

@mirkaelias mam velmi podobnu skusenost, ranajky su fajn...brokolicu prvy den na obed som dala, ale bola som plna do vecera a aj nafuknuta, vecer cvikla...velmi som sa musela premahat, uvarila som jej viac (mam ju v chladnicke ako pisala p.Macingova v knihe) ale len co ju otvorim a zacitim ju, tak uz ma natahuje, dnes struky, opat zatinam zuby...vsetky tie veci mam rada v beznej strave, na iny sposob alebo ako prilohu ale takto mi to vobec neberie, asi sa toho vzdam a len si upravim stravu podla semaforu

mayka81
4. okt 2014

@kristy86
@gucciok85
Baby my so susedou sme na detoxe a s cviklou sme na tom podobne... asi dva krat sme si ju robili ale viackrat nezvladame...ale v borsci neskor je cvikla tak tam je to vynahradene...

gucciok85
4. okt 2014

@kristy86 dnes mam 2. den- hlava ma bolela, to ma nezvyklo vobec, mozno som to prehnala s orechmi ,pila som dost takze s tym to nemoze, potom ma aj zaludok bolel, bola som aj malatna, no nic moc. potom uz to bolo lepsie na vecer. Uvidime zajtra 😵.

bambulka68
5. okt 2014

Ked vas tak citam,obavam sa toho ☹ mam problem zo zaludkom,a tiez velmi nemusim orechy :-\ bojim sa,ze mi bude zle :'(

gucciok85
5. okt 2014

@bambulka68 dnes som dala menej orechov , a bolo to uz ok. vcera som to prehnala. Skus a uvidis

kristy86
5. okt 2014

@gucciok85 ja som to vzdala, radsej som nejedla, neslo mi to okrem ranajok krkom. A to inak s tou zeleninou nemam problem.

bambulka68
5. okt 2014

Dievcata,aky pomer tych ranajok si davate? A co ta brokolica? Mozno blbe otazky,ale ja v malom varit neviem ☹ 😀 😀

tanitta
5. okt 2014

ahojte
niekto od zajtra?.. idem na to po 2x.... cviklovy salat ma rada ale ja si ju ohrievam lepsie mi chuti na teplo struky mi uz moc krkom nejdu ale druhy tyzden je uz fajn 😀
@bambulka68 kolko mi chuti.....zjem..zvacsa za kompotovu misku ..ked mi nehuti radsej si dam potom citronovu vodu..

bambulka68
5. okt 2014

@tanitta ja idem od zajtra a este nejake baby boli slubene,zajtra sa hadam ozvu 🙂 a tie ranajky si na aky sposob robis?

gucciok85
6. okt 2014

@kristy86 chapem, ved uvidime ako to bude u mna ,zatial sa to da zvladnut

marsel82
6. okt 2014

@bambulka68 Tak ako sa máme.Ako sa zatiaľ vedie,raňajky už máš za sebou?Ja akurát varím brokolicu.Prajem všetkým spolubojovňičkám veľa pevnej vôľe a veľa chuti

tanitta
6. okt 2014

@bambulka68 sak podla knihy robim vsetko🙂 ranajky si chystam den resp. Vecer dopredu to si urobim na 2ranajky a takisto aj obed ten si zohrejem v praci....a aj veceru si robim den dopredu ze len ohrejem....napr. vcera som narobila na dnes.. a dnes vecer uz len stuky obvarim a zajtra ohrejem .....

bambulka68
6. okt 2014

@marsel82 ahoj,ja som ranajky vynechala,kedze som bola v praci a nemala som cas :/

@tanitta ja knihu nemam :( a aj ja si tak budem robit na 2dni 🙂

kristy86
6. okt 2014

ahojte, ak by ste mali zaujem o knihu, mam uplne novu, kupena minuly tyzden, predam za 10 € (poslem postou, postovne neuctujem)

tanitta
6. okt 2014

@bambulka68 aha sak aj na je skupina kde su na stiahnutie linky rady a skusenosti.... tak pokukaj tam aj ze ako postup recepty

tanitta
6. okt 2014

@bambulka68 aha sak aj na je skupina kde su na stiahnutie linky rady a skusenosti.... tak pokukaj tam

tanitta
6. okt 2014

@bambulka68 na FB zhubnete navzdy aneb 28 denni ...... skus si to tam byhladat
Ja dnes no nic moc moj zalidok sa stahuje a moje myslienky sa roztahuju v pomysleni ze v chladnicke mam este pecenu hus a lokse 😀

mirkakab
6. okt 2014

tak od dnes sme sa dali na to aj ja s manželom 🙂 uvidíme kolko vydržíme.

bambulka68
6. okt 2014

@tanitta joooj,ja mam palacinky v chladnicke :D a zeleninkovu polievocku :D dnes som to trosku pomenila,kedze som cely den nic nejedla (nebol cas :/ ) a na veceru som si spravila tu brokolicu. zajtra uz pekne zaradom 🙂

bambulka68
6. okt 2014

@kristy86 pisem spravu

tanitta
6. okt 2014

@bambulka68 dufam ze si sa aj odmerala dnes qby si vedela kolko cm pojde dole
@mirkakab tak dufam ze to zvladne aj manzel... u nas tak ze sa papa to co prave chuiti nie co sa musi : 😝

bambulka68
7. okt 2014

@tanitta ano,jasne 🙂 ako dnesny den? ja ok,a kedy jedavas veceru?

tanitta
7. okt 2014

@bambulka68 ja dnes horsie.... ja veceriam od ccav16 😀 bo obed mam uz o 10.30 lebonrano soj v pracina skoronranajkujem

bambulka68
7. okt 2014

@tanitta a ja prave naopak.. vsetko neskor :( dnes som nevecerala,ale ani mi nechutilo :D salatik ostava na zajtra 🙂 ranajky si robis ako taky "salat"? nevadi,ze davam menej orechov (orech je moj nepriatel :D ) a "viac" jablk?

tanitta
7. okt 2014

@bambulka68 orechy ta zasytia.... dodaju energiu.... jabloko samo o sebe dost vytravi 😝 takze ozaj ak sa da doplnit orechami podla receptu: nadrobno mrkvu nahrubsie jablka nastruhat med skorica hrozienka orechy... ja robim pomer 8jablk vacsich a cca 8mrkiev strednych 3-4 velke hrste kopcom orechov(ako zacrem v sacku) med podla chuti a skorica na tento pomer 2-3ML.. toto mnozstvo mi vystaci pre 4osoby na 2dni

bambulka68
7. okt 2014

@tanitta tak to riadne mnozstvo :D ja 1 jablko,30-40 bobul hrozienka,1 vacsia mrka (od oka),med a skorica podla chuti 🙂 ja som celkovo mensi jedak,teda 100x denne v malych mnozstvach :D

tanitta
7. okt 2014

@bambulka68 no mne dnes nebolo moc najlepsie.. prvy detox som zvladala omnoho lepsie skoro bezproblemovo ....fazulove struky som len pomrvila poobede takze skoro som nejdela.. potom som sla cvicit. nie moc dobry napad.....bola som rozhodnuta ze to ukoncim ale skusim zajtra ako sa budem citit .... viac vydaju energie ako prijem..