Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ja mam za sebou druhy den este neviem kolko vydrzim. Citim sa trochu unavena najradsej by som niekde zalahla a spala v knihe sa pise ze budem mat viac energie no na mna to neplati.
Ďakujem to si ma potešila dnes taham treti den 🙂 . Musim to vydržat 😝 aj ked mi najvetši problem robia ranajky musela som ubrat orechov lebo som to nedokazala v tom pomere zjest. 😀
ešte tu niekto je alebo to je nefunkčná skupina?
ja som len chcela mrknut ako vam to ide odhodlavam sa nemam ešte ani knihu ale strasne chcem niečo zo sebou robiť 😀
Ahojte, ja som ju držala v lete dôsledne tri týždne, ten štvrtý sme boli na dovolenke, tak som kombinovala prvé tri týždne a dala som dole 7 kíl.. a zatiaľ som nepribrala.. aj keď už sem - tam hreším ... chystám sa ju ešte zopakovať
Ahojte,pod akym nazvom najdem tu 28dňovku v knihkupectve?dakijem
Najedzte sa do štíhlosti
Ahojte, dnes som nakúpila a od pondelka idem na 28čku. Chcem sa opýtať, v recepte je písané 3 veľké cvikle veľkosti grepu, to ozaj tak veľa na jednu porciu? 😒 Alebo sa varením scvrkne? A ako dlho varíte cviklu??
Tak ja začinam dnes 😊
Chcem sa opytat ako je to s mnozstvom stravy a desiatami a olovrantom?Dakujem
Dievcata, poradi mi niekto?
Mne sa nechce varit tu cviklu, dlho to trva, keby bola sterilizovana?? Pripadne
mi poradte nejaky "zlepsovak".
Ja mam cviklu velmi rada, s tym nebudem mat problem.
Dakujem.
Tak tie raňajky su bomba ☺
@dia2006 cvikla nesmie byť sterilizovaná, ja som si uvarila aj 5-6 menších cviklí naraz, v chladničke vydrží dlho... a keď sa mi už znechutil šalát... a ten nemôžem doteraz... tak som si robila pečenú cviklu.. škrabkou som nastrúhala na pásiky, poliala olivovým olejom, posypala provensálskym korením a upiekla v trúbe... mňamka...a teraz robievam aj cviklové placky so syrom...

@aladarka tak tento posledný týžden časovo nestíham, skoro každý den robiť niečo iné, lebo napr. polievku a ktomu šalaát a masko... tak ked si to spravím tak to jem 2dni to isté...takže som už uplne mimo rozpis ale potraviny mi ostavaju uvedené, len ich nestriedam ale dojem čo mi ostane a až potom robím dalšie. Pohanku som si ponechala ale s tým pšenom máš pravdu - vyškrtla som aj ja...ako, zjesť som to zjedla ale nie s nejakou chuťou. Lenže potrebujeme este jednu moderátorku...nevieš kto by sa pridal?