icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

jarus21
5. dec 2014

@aladarka tak tento posledný týžden časovo nestíham, skoro každý den robiť niečo iné, lebo napr. polievku a ktomu šalaát a masko... tak ked si to spravím tak to jem 2dni to isté...takže som už uplne mimo rozpis ale potraviny mi ostavaju uvedené, len ich nestriedam ale dojem čo mi ostane a až potom robím dalšie. Pohanku som si ponechala ale s tým pšenom máš pravdu - vyškrtla som aj ja...ako, zjesť som to zjedla ale nie s nejakou chuťou. Lenže potrebujeme este jednu moderátorku...nevieš kto by sa pridal?

aladarka
8. dec 2014

@jarus21 tak zajtra posledný den deticu, jupiiiii, v stredu dam isto pizhu, xixi.

maria366
9. dec 2014

Ja mam za sebou druhy den este neviem kolko vydrzim. Citim sa trochu unavena najradsej by som niekde zalahla a spala v knihe sa pise ze budem mat viac energie no na mna to neplati.

aladarka
10. dec 2014

@maria366 neboj, aj ja som bola prvé 3 dni mimo, unavena, hlava ma bolela ( co mna takmer nikdy neboli ), ale potom uz bolo super.

maria366
10. dec 2014

Ďakujem to si ma potešila dnes taham treti den 🙂 . Musim to vydržat 😝 aj ked mi najvetši problem robia ranajky musela som ubrat orechov lebo som to nedokazala v tom pomere zjest. 😀

misena741
17. dec 2014

@janielikk ahoj chcela som sa spytat na zac. pises jest do prasknutia, ale napr. syr je vysokokaloricky.kolko si ho das na veceru?dik

mishka27
30. dec 2014

@maria366 Ahoj ,chcela by som. Sa len opytat ci si vydrzala a stravovala sa tak tych spominanych 28dni.su vysledky?
prave som si tuto knihu objednala a len cakam kedy pride a idem nato 🙂

johaninka
30. dec 2014

ešte tu niekto je alebo to je nefunkčná skupina?

mirkakab
30. dec 2014

@johaninka ja som 🙂

johaninka
30. dec 2014

ja som len chcela mrknut ako vam to ide odhodlavam sa nemam ešte ani knihu ale strasne chcem niečo zo sebou robiť 😀

gzzzl
2. jan 2015

@mishka27 je super, robila som ten 28 dnovy detox... a zajtra pokracujem :D - teda zacinam po vyse roka zas...

mishka27
2. jan 2015

@johaninka som natom podobne 🙂 kniha objednana cakam kym pride 🙂

mishka27
2. jan 2015

@gzzzl super.dakujem za info 🙂 mozem vediet kolko ste dali dole vtej 28čke? 🙂

pletyika
2. jan 2015

Ahojte, ja som ju držala v lete dôsledne tri týždne, ten štvrtý sme boli na dovolenke, tak som kombinovala prvé tri týždne a dala som dole 7 kíl.. a zatiaľ som nepribrala.. aj keď už sem - tam hreším ... chystám sa ju ešte zopakovať

beatrix11
2. jan 2015

Ahojte,pod akym nazvom najdem tu 28dňovku v knihkupectve?dakijem

pletyika
2. jan 2015

Najedzte sa do štíhlosti

beatrix11
3. jan 2015

@pletyika a z akej vahy si isla,7kg je super 👍

klara78
3. jan 2015

Ahojte, dnes som nakúpila a od pondelka idem na 28čku. Chcem sa opýtať, v recepte je písané 3 veľké cvikle veľkosti grepu, to ozaj tak veľa na jednu porciu? 😒 Alebo sa varením scvrkne? A ako dlho varíte cviklu??

gzzzl
3. jan 2015

@mishka27 nejake 4kg, ale na postave to bolo velmi vidiet, tusim 7-8cm z pasu... vela tuku sa straca tymto stravovanim...dnes mam svoj prvy uspesny den za sebou :D

gzzzl
3. jan 2015

@klara78 pokial si pamatam, tak to treba uvarit a zjes kolko vladzes, ostatne do chladnicky...lebo prvy tyzden sa je casto cvikla...

beatrix11
4. jan 2015

Tak ja začinam dnes 😊

beatrix11
4. jan 2015

Chcem sa opytat ako je to s mnozstvom stravy a desiatami a olovrantom?Dakujem

gzzzl
4. jan 2015

@beatrix11 vsetky davky su tak, aby ta strava nasytila...desiata a olovrant, aby si nemala chutky...ja som si davala 3-4 susene slivky, niekedy aj hrst mandli...a vcera na olovrant biely jogurt zo skoricou - tak dve tretitny...

dia2006
4. jan 2015

Dievcata, poradi mi niekto?
Mne sa nechce varit tu cviklu, dlho to trva, keby bola sterilizovana?? Pripadne
mi poradte nejaky "zlepsovak".
Ja mam cviklu velmi rada, s tym nebudem mat problem.
Dakujem.

beatrix11
4. jan 2015

@dia2006 kamoska tu cviklu navarila na 2-3dni a potom,ju n
len dochucovala ,mala ju v chladmicke.

beatrix11
4. jan 2015

Tak tie raňajky su bomba ☺

pletyika
4. jan 2015

@beatrix11 pôvodne som mala 72 kg, teraz si držím 65.. aj keď diétu už nedržím... trochu mi pribudlo tuku na bruchu, keďže sladkosti to je moje.. ale váha zatiaľ zostala... ale chystám sa detox zopakovať

pletyika
4. jan 2015

@dia2006 cvikla nesmie byť sterilizovaná, ja som si uvarila aj 5-6 menších cviklí naraz, v chladničke vydrží dlho... a keď sa mi už znechutil šalát... a ten nemôžem doteraz... tak som si robila pečenú cviklu.. škrabkou som nastrúhala na pásiky, poliala olivovým olejom, posypala provensálskym korením a upiekla v trúbe... mňamka...a teraz robievam aj cviklové placky so syrom...

gzzzl
4. jan 2015

@pletyika to zniee super, ja milujem zelerove hranolky...a tu hraskovu polievku.... a tiez ranajky z prveho tyzdna...