Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Babyy ten mrkvovy perkelt papate teply?ci zastudena?
Ahojte aj ja som zacala od pondelka s detoxom zatial sa drzim 🙂 pijete aj kavu? Lebo ja sa jej neviem vzdat 😒
tak aj ja som dnes začala, práve si pochutnávam na cviklovom šaláte... uvidím koľko vydržím, držím vám prsty
@domusinkaa Kávu pijem aj s medom a mliečkom
@mishka27 ja to jem teplé ale dá sa aj studené ale teraz sa mi žiada teplé
@klara78 no ja mám ešte veľa cviklového šalátu a nechcem ho vyhodiť a do nedele mi nevDrží tak ten zjem miesto cukiny a cukinu až zajtra a potom v neselu miesto cvikli.
@tatanka1 veru aj som si dala teply tiez mi to chybalo .a bola to mnamka ma moje prekvapenie 🙂
@domusinkaa Kaavu pijem 2x denne a zmlieckom ;) Kavy sa nevzdam :D
Ahojte baby 🙂 Tesi ma, ze to tu stale funguje, ja idem od pondelku, tak sem pridem po podporu 🙂 Uz som raz tento detox mala a 12 kil po nom fuc 🙂 Tak dufam,ze dam repete, ma ist z coho (a duplom po Vianociach) 😉
@domusinkaa ani ja sa neviem vzdat kavy
@mishka27 ja tiež moc nevypijem a teraz podľa toho ako stíham ale snažím sa aspoň 1,5l ideálne ak 2l
@p_etrisha nechcem byť vtieravá ale môžem sa spýtať na konkrétnejšie stravovanie čo si mala, že čo to je podstatný rozdiel? nech si viem porovnať s mojím 🙂. teda ak nevadí aby som mala predstavu čo môžem čakať od detoxu. a tých 12kg bolo len z detoxu alebo aj zo schodíkovej v kombinácii s detoxom?
@tatanka1 vobec nie si vtierava 🙂 Ja som doslova "zrala ako zmyslov zbavena", alebo sa tyrala hladom. Nemala som problem zozrat celu Milku (ano, aj tu 300g), kludne aj kazdy den. Denne sladké, ziadna voda, ziadne delenie priloh a nahradzanie zeleninou. Ovocie som nejedla vobec. Kludne som sa najedla aj o 10 vecer. No a potom mi preplo a jedna som "megazdravo". V uvodzovkach, lebo sice ranajky jogurtik, obed soja, vecer zelenina, ale zas zalostne malo...To vydrzalo chvilku,lebo ved hladovanie a vrátila som sa nazad k verzii A. Nic chvalyhodne. A potom som sa raz nasrala, supla detox a po 4 tyzdnoch 12 kil. Ziadne schodiky, len tie 4 tyzdne. Potom som otehotnela 😀
dnes som si spravila fazuľku a dala som si viac cibuľky lebo nemám dosť mrazenej fazuľky a som doma s malým a spí tak nestíham ísť do obchodu... no a vždy som t jedla len so syrom a dnes som si tam dala preto vajíčko aby to bolo sýtejšie.
ale len teraz som doraňajkovala nejako som nemala rán hneď čas a potom som postavila na obed a tak som si len o 10-tej sadla k raňajkám
dievčatá aj sa meriate? alebo len vážite, lebo ja sa len meriam. 😀
Mne káva nechýba a to som mala pochybnosti, s mojim nízkym tlakom som bola na nej až závislá..
Inak čudovala som sa ked tu baby píšu že aj manželov nahovorili na túto stravu.. reku toto u nás nehrozí. A môj to začal po mňe dojedať, a že.. prečo aj mňe nerobíš také dobroty ?! 😅 😀
@klara78 aj moj muz sa na to dal somnou a zvlada to lepsie ako ja 😀 ja mam stale chute vselijake a on nie a to som si myslela ze nevydrzi ani dva dni 🙂
@domusinkaa
@klara78 no tak to máte šťastie môj si to dá ale ako prílohu k riadnemu jedlu 😀 on totiž je štíhli aj keď zje úplne nezdravé veci. no chcem aj rodinu tomu naučiť najmä deti. tak uvidím.
a ako sa vám dievčatá dari? ja som dnes mala zo všetkého polovicu lebo v obchode bola vypredaná cukina a doma som mala len jednu...
tak tu som si spravila na večeru len tú. no ale pochytili ma hlady okolo 10 večer, tak som si spravila zeleny čaj s citrónom (niečo teplé) a pomohlo. tajtra skoro ráno idem nakupovať a musím zohnať cukinu 😀 brokolicu mám
na večer. jój dievčatá sa teším prvý týždeň sa blíži k záveru, celkom fajn to ide.

Mám 4 deň, žiadne chute, ani hlad, teda nieže by mi to extra chutilo ale dá sa. Za to mrkvový perkelt som si vychutnala, ale dala som trošku viac cibule. Neviete či to nevadí?? 😕 Nikde som sa ohladne cibule nič nedočítala..