icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

mishka27
12. jan 2015

@p_etrisha no ved aj mne jeto tazko rychlo som nakupila natyzden kym bol drahy doma lebo obchody mam daleko a smalou jeto tazko! Ja som si doknihy prepisala dni aby som vtom bordel nemala 🙂

p_etrisha
12. jan 2015

@mishka27 keby bola zdrava, neni problem...ale ta jednota ma nas*ala 😀 Keby aspon broko maju, uz cviklu na veceru splasim aj poobede, ked sa pri malej vymenime...No nic, spravim ako mi radite, zajtra mam pondelok a hotovo 🙂 Ziadne vyhovorky

mishka27
12. jan 2015

@p_etrisha 👍👍👍vela štastia 🙂

p_etrisha
12. jan 2015

@mishka27 ďakujem 😵

klara78
12. jan 2015

@tatanka1 Ďakujem za tip na cestovinu, zohnala som a chutili mi, konečne niečo iné než len zelenina 😒 aj to pesto bazalkové som tam kúpila. Som zvedavá na ten boršč, lebo som polievková.

uankab
12. jan 2015

@p_etrisha alebo preskoc jeden den a zacni utorkom 🙂

p_etrisha
12. jan 2015

@uankab to mi bude chybat 😀 na brokolicku sa tesim...Vsak na materskej mi je jedno, aky je den 😀 Uz mam vsetko, vdaka ti,kaufland, zajtra rano sa hlasim na nastup 🙂

tatanka1
12. jan 2015

@klara78 tá cestovinka bola fantastická a teda mala som čo robiť to zjesť ale drobec najmenší mi výdatne pomáhal 🙂. no aj borčš bol dobrý no hlavne že je bruško plné 🙂.
no ja som zvažovala (pozerala som si rouvrh jedál aj dopredu aj ďalší týždeň a tak) no a ten grahamový rohlík by som asi vymenila za ryžový chlieb bezlepkový mám ho rada s medom aj tak.
No a nemám kiwi tak si dám mandarínku a banán zajtra ráno (ja nemám rada kiwi)

klara78
13. jan 2015

@tatanka1 Boršč bol super tak som sa napráskala 😅 ja som polievková aj na hrachovú sa teším dnes. Ja som si dala kiwi ešte od sviatkov ich mám a konečne sú mäkké. Ryžový chleba to je aký? Kde kupuješ? Ja som vždy kupovala len klasický pšeničný chlieb, ale určite sa k nemu nechcem vrátiť. Tiež som večer čítala ten rozpis a ku koncu sa mi zdá akosi moc mäsa 😨

laurajana
13. jan 2015

@janielikk ako si na tom? Ja pokračujem II. týždeň a je to ok, bez pečiva, sladkostí sa dá prežiť a dokonca ma to naštartovalo aj na pravidelné pitie vody, čo bol problém a hlavné je, že sa cítim lepšie, taká neunavená...vážiť a merať sa budem až na konci...teda aby ma to "snáď" viac potešilo, možno nie, uvidíme...popri tom cvičím, behám po schodoch, skáčem na švihadle a chodím do posilky 🙂 silno držím palce každej, jedálniček je to mňamkový... 😀

tatanka1
13. jan 2015

@klara78 hrachová póoevka bola super a chutila
celej rodinke. inac som zhresila vecer som bola dost hladna lebo som od 4 rano hore a keďže som jedla len tie 3 povinne jedla tak o 8 brutal hlad a polievky uz nikde ale mala som este zvysok borscu tak slm si dala... snad som velmi neublizila

klara78
14. jan 2015

@tatanka1 hrachová bola dobrá ale dostala som z nej hroznú žáhu. Určite to nevadí ved je to zelenina žiadna klobása 😉 inak ja som zhrešila v piatok, lebo mi nechutí zapekaná cvikla (pritom obalovanú vysmazanú cuketu alebo placky zbožnujem, ale toto neviem zjesť ) tak som si dala šalát z rukoly a hlávkového s rajčinami a olovovým.. hádam že tiež nevadilo ale aspon som sa najedla 😖 Ja musím vymysleť nejak inak tú cuketu pripraviť.
A prosím ťa ohladne toho ryžového chleba, kupuješ ho niekde či sama si pečieš?

tatanka1
14. jan 2015

@klara78 to je štandardný polystyrén 🙂

mishka27
14. jan 2015

Baby prosim vas boršč papam prvy den a potom az šiesty.co snim medzi tym?spravila som si viac mozem supnut do mrazaku?tak dlho v chladnicke asi nevydrzi ci??prosiiiim radu.
dakujeeeem

veva2
14. jan 2015

Baby prosim o radu zacala som s detoxom a neviem aky jogurt je vhodny na olovrant do kolko percent tuku? A este mozem zjest aj 400 ml ked mam chut, lebo poobede byvam hladna🙂)
Dakujem;)

lucka1987
14. jan 2015

@veva2 ja by som neriesila. jednoducho biely a urcite nie nizkotucny, normalne smotanovy, alebo super je selsky bio , alebo greckeho typu .. ale tie nizkotucne stoja za nic a len su plne bordelu. 😉 a 400 ml je vela na jedne krat.. ved ked jes 5-6 krat denne, nemala by si byt hladna.. ten selsky je vacsi ma mylsim ze 200 ml a je dost syty. ked som si don dla orechy, med.. bolo toho az az

lucka1987
14. jan 2015

@mishka27 mrazak 😉

veva2
14. jan 2015

lucka 1987 dakujem velmi pekne za odpoved🙂

tatanka1
15. jan 2015

@lucka1987 presne keď sa dajú do jógurtu prísad tak to bohato stačí. ja málokedy jedávam poobede jogurt len ked som mala skôr obed a až veľmi neskoro budem mať večeru tak aby nebola napríklad 8h prestávka tak si dám jogurt inác ani nie.

@veva2 ja kupijem Bio jogurt biely v lídli

tatanka1
15. jan 2015

@mishka27 mrazák to istí

tatanka1
15. jan 2015

@klara78 tak ako včera? to bol opäť taký diétnejší deň ale ono asi sme si už aj zvykli a hlad nie je.

tatanka1
15. jan 2015

@klara78 včera som si opiekla cviklu uvarenu s porom a troškou sókovej a na to som nastrúhala
syr a bolo to výborne 🙂

klara78
15. jan 2015

@tatanka1 veru máš pravdku, večer som písala kamoške že už som si aj navykla na tú stravu, dokonca som zjedla cviklového šalatu najviac doteraz. Tiež sa čudujem, žiaden hlad ani chute nemám, a to kedže som doma, podchvilu som zobla doniečoho. A teraz nič! V obyvke na stolíku je stále niečo a ja si to ani nevšimnem, a to som bez čipsov nevedela jeden deň vydržať. Už som to tu čítala že cviklu aj opekajú, a nejak to zmenilo chuť? či nejaká chrumkavejšia kôrka sa spravila? Som zvedavá na bryndzu, lúbim ale jesť ju samú.. veď uvidíme 😉

klara78
15. jan 2015

@tatanka1 inak ako to letí, už 11.. ani sa nenazdáme a máme to za sebou 😵 ... Musím si už objednať druhú knihu to pokračovanie, aj ked niektoré jedlá mi moc nechutia, nechcem sa vrátiť k predošlému stravovaniu..

uankab
15. jan 2015

@p_etrisha ahojky, tak ako, zacala si ci nie? ako ti to ide?

@veva2 ja si davam tiez skoro kazdy jen jogurt poobede, lebo som stale nejaka hladna... vcera mi priserne bolela hlava, tak si dala kavu s mliekom...

@klara78 som ani nevedela ze je pokracovanie .. a co v nom je?

@mishka27 ja myslim ze vydrzi aj v chladnicke, ved v tom nic nie je, iba zelenina (ziadna smotana ci mlieko).... a zafarbi ti nadobku, ibaze by si to dala do flase...

inak baby, pijete aj caj, ci len cistu vodu? ja nedokazem pit len vodu, tak mam par salok zeleneho alebo zazvoroveho caju denne..

p_etrisha
15. jan 2015

@uankab ahoj, ano,ano,fachcim 🙂 Zjedla by som si sice aj ruku, alebo nohu, ale držím sa 😉

klara78
15. jan 2015

@uankab je to volne pokračovanie, volá sa najedzme sa do štíhlosti 2 , ako pokračovať po 28čke.. Našla som to na stránke Mačingovej. Niekde som čítala že sa tam dosť opakujú recepty z jednotky, ale tak uvidím 🙂

Ja pijem zelený čaj asi 4 šálky, jedine som kávu prestala.

geenna
15. jan 2015

@mishka27 ja som si dala do mrazaka borsc a bude cakat tam 😀

geenna
15. jan 2015

Ahojte takze dnes uz 11den. a nevydrzala som a som sa zmerala z brucha mi slo najviac ze 5cm som straaaaasne spokojna 🙂 kilovo 2kg. ale to je ok hlavne tie cm. tieto dva tyzdne su najhorsie ale uz od dalsieho tyzdna je aj masko aj ine tak sa tesim . musime VYDRZAT!!! a cvicim od tohto tyzdna jillian michaels takze to dam!! 😀 😎

geenna
15. jan 2015

inac dnes sa strasne tesim je tam bryndza s bielkami to mi neskutocne chutiiii