Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte dievčatá, ja ako mám toho viac v práci a okolo deti s polročnými pósomkami tak som rada ak vôbec stihnem zjesť niečo. často mám len raňajky aj to až okolo 10-11 potom obed okolo 3-5 poobede a večeru buď to až neskôr večer alebo len biely jogurt okolo 20h lebo viac sa už ani nedá a nevladzem si zas
čosi variť
Ahojte bojovníčky s kilami! :D
Ja som na diéte podľa mačingovej a už druhý krát držím 28-čku...
prvýkrát pred tromi mesiacmi mi zišlo necelých 6 kg..ale hlavne perfektne sa mi našlapal metabolizmus, pretože tie nasledujúce mesiace sa ani gram nevrátil späť...
teraz som druhýkrát na 28-čke - som 16-ty deň a tiež mám už asi 3,5-4 kg dole...fakt táto diéta funguje, len to treba dodržiavať a vydržať...naozaj sa to oplatí...pomaly vyberám staré veci zo skrine a zapnem ich 🙂
tak si držme palce...
Prida sa niekto ku mne od 26.1. ?.. moja mala ma tuto sobotu rocnu oslavu, tak nechcem to narusit..... uz sa.citim hrozne, sak ja som po porode pribrala viac ako pocas tehotenstva:(.. no musim chudnut🙂. by sa mi zisla niaka partacka🙂
Ahojte ja sa idem tiez zase do nej pustit, lebo mam problem chodit na wcko a aj sa odlahcit. Ako to riesite s vecrou, date si kludne aj neskor cca o 19tej?
Ja uz drzim macingovu 2x.. 1x to bolo pred letom a super mi splaslo brusko.naozaj som sa citila dobre.na to som ostala doma..momentalne s detmi..a behom 3 och mesiacov som pribrala 6 kg.teraz za necele 2 tyzdne je 3 kg dolu.cez sviatky som.a neobmedzovala vobec a aj to takk vyzeral
o aj som sa neitilta dobre stale nafuknuta..teraz je to super.takze urcite odpo 🙂 rucam
@geenna tak to je super... ja mam pocit, ze som z toho pribrala.. dnes ma gate tlacili, asi som len cela z toho nafuknuta... :( :( :(
no uvidim ako to bude dalsi tyzden..
@p_etrisha tak ako ti to ide? ja som dnes varila bors a tusim ho budem jest cely tyzden, tak vela toho je... odporucam ak ides robit zajtra, sprav len polovicnu davku, alebo zober mensiu misku (ak nechces krmit celu rodinu s tym 🙂 )
Baby s mm drzime detox uz skoro 2 tyzdne - manzel s prepacenim prdi, ale fakt ze strasne!! Najviac po brokolici a hrachovej a chodi castejsie na wc, za prvych tyzden schudol 5kg a to nie je obezny a ani len pri sebe, proste taky normal, takze sa mu smejem ze sa cisti a aspon vidi ako mal zaneseny organizmus 🙂 (jeho stravovanie pred tu radsej nejdem rozoberat) no ja narozdiel od neho som uplne v pohode! Nic som neschudla, ziadne 'pohyby criev' a to drzime fakt poctivo. Uz pred tym som sa stravovala zdravsie ako on ale teraz fakt neviem ci mam divny metabolizmus ja alebo on? Stalo sa to niektorej z vas ze po 2 tyzdnoch ziadna zmena? Moja vychrdnuta kamoska nemoze dat celych 28 dni lebo by schudla az moc, ja by som potrebovala par kil (3-4) tak to tiez nie je so mnou take zle ale nejako sa to nehybe
@stormie Podla mna nemas divny metabolizmus, ked si sa zdravovala zdravo uz pred tym, tak to u teba ma celkom iny priebeh ako u cloveka, co nehladel na to, co a kedy do seba hadze... 🙂 Ja som si s tou autorkou pisala asi pred styrmi rokmi, kedze som chuda, chcela som vediet, ci mozem jej detox absolvovat a kedze som kojila, neodporucala mi to. A tiez ma upozornila, ze aj chude zeny zvyknu schudnut a to som sa teda zlakla, lebo na infuzkach som skoncit nechcela - islo mi len o precistenie zaneseneho organizmu. A odvtedy som to nechala tak, snazila som sa jest vzdy zdravo, teraz uz dva roky zase jem maso (co som osem rokov nejedla v nijakej podobe), nakolko som potrebovala pribrat, ale efekt to nemalo, skor mam viac zdravotnych problemov, aj ked netvrdim, ze to ma priamy suvis... ale je pravda, ze to, co aj ona presadzuje - stravovanie podla krvnych skupin - este nikto nikdy poriadne nepreskumal a bude trvat roky, nez budu preukazatelne vysledky a dopady... Ja som podla nej cisty masozravec, v tomto som sa s nou znacne rozisla nazorovo, ale respektujem ju, aj ked nesuhlasim... a teraz uz viem, ze to aj tak nemalo to prepotrebne "maso" efekt. Ale to som odbocila :D
Odvtedy som o detoxikacii vela nastudovala, ci uz cinsku medicinu ci ine zdroje, cele je to daleko zlozitejsie a kazdy sme individualny, preto aj kazdy z nas reagujem na tuto detoxikacnu kuru rozne 🙂 A kazdy si to musi tak trosku usit na mieru 🙂
Ahojte baby, chcem sa spytat, ako dlho po porode ste zacali s tymto stravovanim? Tento detox dobre poznam, drzala som ho asi pred rokom a celkom pekne som schudla, ale vyrazne som to pocitila aj v oblasti prs. Preto sa pytam, ci ste s tymto zacali po porode, tak nejak po sestonedeli a ci ste pri tom nestratili mlieko a v pohode dalej kojili, lebo viem, ze sa pri nom okrem ineho schudne aj z prs.
@egiginka ideme na to dnes je 26!!!! potrebujem partacku a tou si Ty :*
Ahojte 🙂 pridavam sa aj ja... dnes som zvladla prvy den. Od poobedia ma neskutocne zacalo prehanat, dufam,ze to coskoro prejde ...
baby ostala mi jedna kniha...úplne nová,ešte zabalená.Dam aj lacnejšie.Ja som to držala 2x a bola a teda som velmi spokojna.Naposledy sice možno bude aj rok ale nepribrala som vobec od vtedy.treba len vydržat.Prvy krat som detox držala 4mesiace po porode ked sa mala odstavila od mlieka a dala som vtedy 8cm z brucha.Druhy krat to šlo po menej ale dospela som k vahe a postave ako za mlada..hihi
Ahojte, aj ja som včera začala. Držte palce nech to zvládnem.
@stormie
@nikoll123 Ahojte baby,tiez sa pridavam drzala som tento detox cca pred mesiacom.Vydrzala som len 2 tyzdne kedze som zistila ze som pribrala 0.5kg .Hrozne mato demotivovalo.neubudol ani gram a ani milimeter. Mam kamosky ktore schudli no na mna to nejak nezabera.Takze som si dala vypracOvat jedalnicek od Mikleho chodim na jumping.cvicenia na formovanie postavy a este chcem vyskušat aj spining.Tak hadam uz nieco len zaberie... ed nechcem tak moc.Staci mi tsk 5kg ☹
@nikoll123
@mishka27 tak ja dnes koncim 3 tyzden a vaha sice nesla dole ale na obleceni citim ze je volnejsie (som sa neodmerala na zaciatkutak neviem porovnat) a aj som dostala kompliment 🙂 tak neviem ale pokarcujem dalej lebo mne tie jedla chutia a aspon viem co mam varit takze mne to aspon z tohto hladiska vyhovuje

Baby na tie kuracie karbonátky aké množsto mäsa používate?? Je udané štvťka zeleru ale neviem na aké množstvo mäsa.