icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

tosomja007
27. jan 2015

@prostoja prehanat? ja skor naopak..mam pocit, ze brucho ako balon....ale myslim, ze niektore baby pisali, ze je to len ,,docasne,, :D tak uvidime :D

@egiginka
@prostoja
@kata28
@mishka27
takze zaciname baby? 🙂 ja neviem ale mne tie struky a ten mrkovy krem tak nesmierne chuti....s cviklou mam asi trosku problem :( pila som dost cviklovej stavy a asi sa mi nejako zprotivila :( tesim sa....mozno by pomohlo trosku upresnit kolko syra si mozem nastruhat? som syrova a bojim sa ci ho nepridavam ,,cez,,.....

prostoja
27. jan 2015

@tosomja007 tak ja zatial nafuknuta nie som... a asi som mala moc zanesene creva ked to malo takyto priebeh.Ale dnes uz to je v pohode. Co sa tyka chuti,tak mne zatial najmenej chutili tie lusky. A hlava mi ide prasknut uz druhy den.

egiginka
27. jan 2015

@janci27 ... ja tiez kojim, uz mam 2 den za sebou a nepocitujem stratu mlieka... mi to pride fajn dieta, ze vela zeleniny,,ale aj (;syr,,vajce).. moze sa jest vela ... takze nemyslim si, ze mlieko klesne

janci27
27. jan 2015

@egiginka no ja som pocitila zmenu na sebe co sa tyka ubytku hmotnosti po par tyzdnoch az,teda v oblasti prs hlavne, preto sa obavam. Inak strava je super, chutila mi a citila som sa lepsie..

egiginka
27. jan 2015

@janci27 prsne zlazy nemaju nic spolocne s tukom v oblasti prs 🙂.

egiginka
27. jan 2015

@tosomja007 mne zase vadia kysle uhorky v tom repovom

Baby, co sa smie jest mimo hlavnych jedal ? orechy? ovocie?

janci27
27. jan 2015

@egiginka ale asi predsa len pockam, lebo pocas detoxu sa vylucuju skodlive latky z tela a tie prechadzaju aj do mlieka tym by som skodila malemu.

janci27
27. jan 2015

@egiginka ja som jedavala vlasske orechy a susene slivky, tak to radi autorka knihy. Aj ked som isla nahodou mimo domu, odsypala som si do misky a vyjedala,ked prisiel hlad..a samozrejme vzdy nachystana prevarena voda s citronom 🙂

tosomja007
28. jan 2015

@prostoja pijes dostatok tekutin?
@egiginka jej Egiginka, ja si vobec uhorky do toho nedavam ... trosku si to upravim ako mi to chuti, neslo mi to do kopy....nasla som v knihe, ze pomedzi jedla sa moze doobedu = susene slivky, orechy, poobede = jogurt....pijes dostatok vody? na mna ten hlad nijako neprichadza...zatial ... :D

egiginka
28. jan 2015

@tosomja007 pijem 🙂.. som dneska svhytada anginu ako hrom:(... tak zazvorujem , cesnakujem ,citronujem, medujem🙂.
Ja si ranajky dochucujem pernikovym korenim🙂.. potom je to genialna mnamka..... tym, ze som chora a nemali v samoske cukinu, tak dnedka si dam brokolicu tiez.

ja si myslim, ze som uz kilo dole dala, citim sa taka lahsia🙂

januus
28. jan 2015

baby vie ste ŠIALENÉ... je mi smutno, ale už ma nebaví stále upozornovat a radit, ze toto je uplne na hlavu dieta.. jasnee, vy schudnete, ssak ked zrazu prestanete takmer uplne jest, lebo ten jedalnicek sa ani stravou nazvat neda, to je len taky snack, tak je jasne ze schudnete rapidne a co urobite po tej diete?! zacnete opät jest 3-5x denne klasicke jedla? a co si myslite, ze sa stane? poviem vam - jo-jo efekt ☹ a kila naspät+niekolko navyse.. alebo budete takto jest cely zivot? gratulujem.. na co sa tak tyrate, doslova?! staci len obmedzit sladke na 1 za tyzden, nepit sladene vody, necukrit vela, nejest mastne a vyprazane, tatarsku omacku a taky zaklad nezdraveho vynechat... pridaat 3x do tyzdna pohyb, a ide to.. štipku ZDRAVÉHO ROZUMU prosím.. z tejto diety by som sa po 2 dnoch prezrala od hladu.. ste dost extremistky, najprv sa prezierate a potom budete od hladu nervozna a odpadavat...

egiginka
28. jan 2015

@januus .... odkial to vies, drzala si ju ?.... citala si jedalnicek ? prave naopak, vobec nemam pocit, ze hladujem a to kojim !!! je tam aj dostatok bielkovin... rano sladke..... princip delenej stravy !!!.... a delena strava vzdy fungovala .... za dalsie kipa zien ma horsi metabolizmu a nemusi sa prezierat a sladit ... a lepi sa jedna radost...... ja keby som od 15 nemala stravovanie typu delena strava, vela zeleniny, malo sladkeho tsk sa gulam

a najpodstatnejsie, ak sa chudne, tak nestaci 28 dni... ale treba dlhodobejsie zmenit jedalnicek a podstate dozivotne zivotny styl !!!!!!..... ano nadtane jojoefekt, ked na 29. den... zerem vsetko co chladnicka da ....

prostoja
28. jan 2015

no neviem, ja to ako dietu neberiem... je to dobrá detoxikácia

prostoja
28. jan 2015

@tosomja007 jasne vody pijem dosť tie tri litre minimálne a plus dvakrát za deň alchemilkový čaj...
Dnes už hlava nebolela vôbec 🙂

prostoja
28. jan 2015

@egiginka no s tou cukinou som ani ja dnes nepochodila 🙂 ešte skúsim raz zajtra

prostoja
28. jan 2015

cvikla samotná mi chutí a zrovna dnes som rozmýšľala, čo mi na tom cviklovom šaláte vadí ... uhorky... takže ďalší už bude bez

januus
29. jan 2015

@egiginka jedzte ako chcete, mne je to jedno.. mate uplnu pravdu ze treba brat novu stravu ako zivotny styl a nie ako docasne..ale trosku zlu stravu ste si podla mna vybrali.. ale uz vam tu viac nenapisem a pre mna za mna zijte len z vody.. a bielkoviny to ma? kde? 😀 v lese zahrabane? 😀 ano videla som ten jedalnicek. preto pisem to co pisem 😉 a to ze od 15 ako jete, mne je jedno, ale kalorie neoklame nikto, asi len mate mylnu predstavu a stravovani.. ale to nie je moj problem. to je vsetko co som chcela. nech sa dari a pekny den prajem 🙂

egiginka
29. jan 2015

@januus a si si ista, ze sa jedna o macingovu??? lebo tu dietu co drzim ja, tak kazdy den je syr, vajce, kura, ryby... ????

egiginka
1. feb 2015

@tosomja007 , no ako sa ti dari ?.. vikendy su tazke, ze ?? 🙂)) ... ja som spokojna, aj ked som trosku pomenila jedalnicek, lebo.som nevedela zohnat cukinu,. tak som sidala mrkvu s cibulou so syrom roztopenym🙂... ale uz vidim niake to kilo.dole... hlavne to je vidno na bruchu 🙂... co sa tyka jedal, tak mne velmi chutia ranajky🙂.. .. a som prekvapena,.ale vobec nemam chut na sladke, alebo vecer jest... co sa tyka mliecka mam vela. takze pohodja... tesim sa na druhy tyzden🙂

mitina19777
1. feb 2015

Od zajtra začínam s detoxom. Držte mi palčeky. Dúfam, že sa ktosi ku mne pridá. Mám 37 rokov a 92kg/164cm.

lubka1709
2. feb 2015

@janielikk vyskusana a osvecena dieta super zabrala

blankako
3. feb 2015

baby prosim vas tej vody kolko treba pit? A akej? A kedy?Nejak som nepochopila 😒 tiez by som sa rada pridala 🙂

tosomja007
3. feb 2015

@egiginka celkom to ide s drobnymi prehreskami, napr. v nedelu lyzovacka-tak padol na obed korbacik syru, paradajka....ale snazim sa...do toho trosku sportu...nejake to kg uz islo dolu...teda cca2kg...ideme dalej...dnes nejako malo pijem...

lubka1709
3. feb 2015

Mne sa za pol roka podarilo schudnut 20kg

pukinka11
4. feb 2015

ahojte všetci 🙂 začala som držať toto v pondelok, čiže dnes tretí deň a veeeeeľká spokojnosť, jedlo mi chutí, ale! Držím to s mojím mužom, ktorého prvý deň a pol druhého dňa preháňalo, mňa nič a práveže sa cítim trochu nafúknutá 😠 ☹ 😒 a stolica skoro žiadna, prečo???? 😕 😕 😕 Máte s tým niektorá skúsenosť?
Ďakujem za odpoveď....

tosomja007
5. feb 2015

@egiginka ako to ide?
dnes rano som sa postavila na vahu -3,5kg...ale kombinujem to so sportom a dost aktivnym..ako sa dari Tebe?

egiginka
5. feb 2015

@tosomja007 .... mne sa myslim, ze fajn dari.... ja nemam doma vahu... takze neviem kolko som pred vazila... ja riesim vyzor... a berem to z hladiska dlhsieho maratonu, nez len 28 dni..... ale vidno !!!.. vsade mam o polovicu mensie brucho, stehna sli dole.🙂.. co sa tyka cvicenia tak mam rocnu 11kg cinku... a v kuse cvicim.. plus mam psa a nemame vytah a nosim ju a dlhe prechadzky.... takze ja cvicim takto🙂.. uz len ked ju uspavam spravim 10 brusakov🙂... tym, ze kojim... nechcem to prehanat a hlavne ja teraz som vela sama na malu, takze cez tyzden mam cas ist cvicit az po 22... takze tak

Polievky mne aj muzovi chutili 🙂.. a ty ako ?? 🙂

posolstvo
6. feb 2015

Ahojte dievčence...V týchto dňoch chcem tiež nabehnúť na 28 - dňovku...🙂...Mám bezlepkovú dietu...poraďte, môžem nahradiť cestoviny pšeničné ,ryžovými rezancami?

egiginka
7. feb 2015

@posolstvo .. tam ide o to aby boli bezvajecne.. napr sojove... ale podla mna aj ryzove su fajn