icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

petrusape
9. feb 2015

ahojte, ja som dnes dokoncila detox, musim sa priznat, ze pre mna bol prvy tyzden najhorsi a to sa stravujem aj tak celkom zdravo. Naozaj sa citim teraz o dost lepsie, schudla som sice iba 3 kg, ale z brucha (po 2 porodoch) islo dolu 9 cm! Dodrziavala som vsetko, len som si este davala 2x kavu s mandlovym mliekom, pretoze este stale sa v noci moc nevyspim a bez kavy by som to nedala. Takze treba vydrzat, tie cm isli dolu naozaj az tak treti tyzden markantne. Drzim palce

posolstvo
11. feb 2015

@egiginka Vďaka Egi....Nevedela som totiž, či tá ryža nebude vadiť.... 😒

niky007
18. feb 2015

Babule oddnes sa pridavam k vam aj ja🙂 v tomto case drzim dietu kazdy rok a tento rok som sa rozhodla prvy krat pre tuto dietu,tak dufam ze bude fungovat🙂 aj ked toho jedla sa mi tam zda nejako vela,tak dufam ze z toho nepriberiem.Drzte palec🙂...

vika7
19. feb 2015

ahojte, je ju už držím 3tí rok...teraz som 3deň...je to super detox. ale nikde som nezistila,aký má vplyv na to keby som otehotnela práve počas detoxu...viete mi niekto k tomu niečo povedať? už pár mesiacov riešime otehotnenie, a teraz som začala tento detox...tak neviem či by to malo nejaký negatívny vplyv na bábo...ale podľa mňa je to stále plnohodnotná strava, ved podstate jem stále a samé zdravé veci...dakujem za reakciu

vika7
19. feb 2015

@niky007 určite nepriberieš 🙂 aj ked toto nie je uplne o chudnutí...ti ubudne viac cm ako kg...a to je dooosť vidieť 🙂 máš sa na čo tešiť..držím palce 🙂

niky007
19. feb 2015

@vika7 dakujem, sama som zvedava 🙂

joda
19. feb 2015

Ahojte dievcata tuto kuru som zacala od pondelka.A stale sa my dari mne toto poradila sestra ona pocas kury schudla 7kg.Tak dufam ze si zlepsim aj ja zdravie a aj schudnem co to kilko.

gabika17042010
19. feb 2015

Ženy, ja vás obdivujem, že to vydrzíte, ja končievam už po 1.vom dni s bolesťami hlavy ☹ Mne nejde o chudnutie, ale potrebujem min.10cm dat dole z brucha.. Čím odbúrať tú strašnú chuť na čokoládu???

kaul
19. feb 2015

Dievky, najdem tu knihu aj na nete?

joda
20. feb 2015

Tak neda my pochvalit sa od pondelka vaha 71,2 dnes piatok vaha 68,9.

joda
20. feb 2015

@kaul Kniha sa dala siahnut s uloz to ale zevraj sa to uz neda neviem skus.

unique26
20. feb 2015

@haslerka31 ja som zacala uz dnes....to od pondelka u mna tiez nefungovalo..a dalsi pondelok a dalsi..treba zacat hned 🙂

daniela40
22. feb 2015

@gabika17042010 ved si daj čoko🙂 ale horku tie z lidla s kuskami karamelu sú výbornééé

gabika17042010
22. feb 2015

Dik za tip. Ono tie mliecne s orieskami lepsie chutia 😉 Ale je mi jasne ze sa musim zacat krotit a v prvom rade vyhadzat nevhodne veci z potravinovej skrine... tym zacnem.. 🙄

blue99
24. feb 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
andrea2332
24. feb 2015

@blue99 este existuje tema, kde si nepostla svoju nezmyselnu reklamu?
ludia uz nie su sprosti a prejedli sa vsetkych tych "carovnych" liekov, postupov, cajov, 30dnovych kur a podobone....
ukaz fotku svojej premeny, co si dokazala za 30 dni a potom ako vypadas za dalsich 30 dni
potom ta niekto mozno zacne brat vazne

p_etrisha
24. feb 2015

@vika7 ahoj, ja som pred otehotnenim dokoncila tento detox 4-tyzdnovy a pisala som priamo pani Macingovej, ze som teda otrhotnela a či mozem v schodikoch pokracovat. Detox ako taky pocas tehu nemusis (ale mozes, zakazane to neni), ale schodiky, teda ten semafor je fajn. Mam kamaratku, ktora tiez dala detox, potom tehotenstvo, ale stale sa Macingovou stravuje a cele tehu chudla, teraz vyzera neskutocne dobre 🙂
A k tvojej otazke, babatku sa nic nestane 🙂

niky007
25. feb 2015

po 1.tyzdni -1,5 kg,pas-5cm😊

vika7
25. feb 2015

@niky007 supeeer 🙂 ja mám tiež už dole nejaké 1-1,5kg..a cítim sa oveľa lepšie...

kobercek1
26. feb 2015

Tak idem aj do toho, opäť. Držala som ju pred dvoma rokmi pred bratovou svadbou,🙂 a dala som dole 3kg aj nejaké cm, lenže po druhom pôrode zostalo ďalších 6kg a tie neviem zložiť. Začala som aj cvičiť JM ale ked je raz jedno a raz druhé dieťa choré tak ani polnocou na seba nemám. Ale ked má prejdú bolesti hlavy, teraz mám 4 deň, tak skúsim znovu cvičiť.inak tento detox je súper aj zo zdrav. Hľadiska. Známy čo má dnu a kopec ďalších chorôb si veľmi pochvaľuje aké má výsledky u dr. Tak nech nám to macinguje 🙂

certiskom
28. feb 2015

Ja mam dnes 5 den detoxu, dole su 2 kila a tak ma to motivuje. Sice som sa neodmerala, ale uvidim na veciach kolko pojde dole. Konecne nieco, kde sa clovek naje a chudne 🙂

actimelka
28. feb 2015

@certiskom ahoj chcela by som zacat, najlepsie s niekym kto zacina skoro v tom case ako ja. Chcela by som sa spytat aky si mala jedalnicek na prve dni. Ak by si chcela mohli by sme si pisat ako nam to pojde 😉

certiskom
1. mar 2015

Ahoj
@actimelka. No jasne, hned sa mi bude lahsie jest 🙂 Cely prvy tyzden su rovnake ranajky. Nastruhana mrkva, jablko, med, vlasske orechy a hrozienka. 1 den... Brokolica s cesnakom a nastruhanym nizkotucnym syrom a vecera salat z cervenej repy so syrom. Dalej tam boli fazulove struky, mrkvovy perkelt, cuketa....Ak nemas knihu, mozem ti pisat recepty. Denne vypit 3-4 litre vody. Jedla mi chutia,takze som spokojna.

kata28
2. mar 2015

Chcela by som sa spýtať po akom čase ste opakovali detox. Stravovali ste sa podľa semafori 3 mesiace a potom detox, alebo aj skôr.

kobercek1
2. mar 2015

@kata28 skor sa neodporuca, nepamatam preco, davnejsie som citala knihu. ja som prvy krat po detoxe zacala semafor ale som nejak sklzla do bezneho sposobu stravovania a potom som po cca 2mesiacoch zacala znovu detox ale uz som ho nevydrzala cely, nejake len dva tyzdne. ona tusim pise ze tie tri mesiace su optimalne na stabilizovanie vahy.

kobercek1
2. mar 2015

mam prvy tyzden za sebou, 1.8kg dole. musim ale viac pit lebo malokedy dam tie 3l. aj ked som si vsimla ze doobeda vypijem 1.5l v pohode a poobede uz beham s detmi kade tade tak tam to viaze, ale normalne stale pocitujem smad 🙂 tak hor sa na druhy tyzden

danuella
2. mar 2015

@vika7 Moja kolegyna sa snazila otehotneit 7 rokov a az ked som ju nahovorila na tento detox otehotnela ale aj jej manzel sa liecil a zmenil stravu od zakladov a dost schudol, ja detox drzim uz 3ti rok vzdy na jar a jesen ) tiez som otehotnela po prvej kure ale planovane a nemali sme problemy tak drzim palce. Moja vaha sa od prveho porodu drzi stale na hranici oáko pred otehotnenim aj ked sa stravujem medzi kurami normalne, sice sa snazim o delenu stravua ale nie vzdy ddrzim. Dnes zacinam s detoxom

silvia0310
3. mar 2015

začínal niekto včera detox ? aby som v tom nebola sama 😉 vždy ked som do teraz začala tak som to na 3 den prerušila kôli zápche ,včera prvý den bola som normalne na wc aj dnes ráno tak by som ho konečne chcela dať ,ľahšie je to teraz ako v lete ked je kopec čerstvého ovocia a zeleniny,teraz ma to neláka ,lebo je všetko viac umelé ,teda skúšam detox 😎

hviezda21
3. mar 2015

@silvia0310 ahoj my s muzom sme vcera zacali.ty mas z toho jedla zapchu?tak my chodime 3 a viac krat na wcko.dnes uz tiez 😀 to das neboj. Uz len preto aby si prekonala samu seba.je to 28dni celkom pestrych.prvy tt je tazky ale verim ze ho dam aj dvoma chorymi detmi. Dnes ideme na vylet tak sa tesim;) pekny den

silvia0310
3. mar 2015

práve preto teraz ako v lete 😀 a začala som ,som rada ,a bola som aj na wc ,to je zaklad ,teším sa ,že v tom nie som sama ,minulý rok som schudla 15 kg a teraz váha stojí už pol roka tak to skúsim tak pohnut ,uvidím či sa podarí 😀