icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

hviezda21
3. mar 2015

@silvia0310 15kg za mes s macingovou?????

silvia0310
3. mar 2015

nie za rok ,ale zdravou stravou ,mačingovú som stale porušila ,nikdy som nedošla viac ako po 3 den 😉

siia
3. mar 2015

@silvia0310 ahoj ja som zacala ,aaale ranajky som si nechala svoje 😀 (ovsene vločky s bananom) lebo som alergicka na škoricu a orechy ...tak som zvedava ze ako dopadnem 😝

silvia0310
3. mar 2015

@siia a keby si dala len jablko s mrkvou ?a med ku tomu ? nie je to zle ...zatial som druhý den a pohoda takl verím že to tentoráz dám 😀

siia
3. mar 2015

@silvia0310 a med nemam rada,zabudla som napisat 😅 tie ranajky su jedine co nedam,inak včerajsi obed bol v pohode,aj večera..a neboj určite to das 😉

certiskom
3. mar 2015

Uz viem preco nie je dobre vazit sa 🙂 Po 6 dni som mala -2,7 kg a po 7, teda dnes -1,6 kg. Takze sa budem snazit vydrzat a aspon tyzden sa neodvazit. Dnes zacinam druhy tyzden a uz sa tesim na cestoviny a borsc.

kobercek1
3. mar 2015

@siia ono to zalezi na tebe. len ten prvy tyzden je aj bez lepku a vo vlockach je.

kobercek1
3. mar 2015

@certiskom aj ja mam po tyzdni -1.8kg. hej treba aspon tyzden vydrzat, ja som si napr merala pas a mala som asi o 3cm viac 😒 tak som sa rozhodla ze uz nebudem lebo to viac demotivuje 🙂

siia
3. mar 2015

@kobercek1 ved preto som pisala,že som zvedava,ako dopadnem,ked mam tie ranajky ine 😅 ....chcela som to iba skusit,lebo som dostala knihu k narodkam,tak z recesie 😀

kobercek1
3. mar 2015

no tak potom daj vediet 🙂

certiskom
3. mar 2015

@kobercek1 tak si dame zavazok, ze sa odvazime az o tyzden. Musim povedat muzovi, nech mi skryje baterku z vahy, lebo minule som sa vazila rano o 5tej, ked som robila malemu mlieko 🙂

silvia0310
4. mar 2015

tretí deň raňajky za mnou 😉 zatial to ide ,len sa prekonať 🙂

fajtka1505
4. mar 2015

ahojte ja mam za sebou prvy den a dnesne ranajky, som zvedava ako mi to pomoze pri zhadzovani tuku :D

vika7
4. mar 2015

čavte ženy, v dm som objavila cviklovo-zelerové chipsy 🙂 odporúčam 😀

pralinka577
4. mar 2015

No neviem či by som zvládla túto kúru, a hlavne kto má čas vyvárať také špeciálne veci? Pracujem denne 12 hodín, koško času zaberie varenie týchto jedál? ja osobne jem všetko a radšej detoxikujem, sa prečisťujem iným spôsobom. Už dlhšie som verná programu Enerix od firmy Naturalmax, pri ktorom nielenže nemusím dodržiavať diétu, ale sa pri tejto kure parádne chudne. Kilečká idú pekne dole. Takže koncom marca začínam znova.

vika7
4. mar 2015

@pralinka577 ja varím cca. každý druhý deň a tiež chodím do práce...jedlá sú hotové pomerne rýchlo, keďže sa jedná hlavne o zeleninu...a 28dní nie je až taká dlhá doba

danica77
4. mar 2015

baby nevieete možem detox ked dojčím? 😒

vika7
4. mar 2015

@danica77 áno, môžeš...

hviezda21
4. mar 2015

ako reagovali vase dojcene deti na zmenu mlieka?lebo moj nezaspal vecer a cez den to bolo tiez kratsie. proste sacharidy su zaklad v mliecku a ked ich moje deti nemali-ju su proste hladne. UM nehrozi cumel tiez nie a tatik moze nosit kolko chce to neunosi ked sa maly az zajakaval od placu.

kobercek1
4. mar 2015

@hviezda21 ja som drzala tento detox pri oboch a nemali ani jjeden problem so zaspavanim. sacharidy su obsiahnute aj v zelenine a v mede a od druheho tyzdna sa zacina aj cestovina od tretieho pecivo. takze si nemyslim ze je malo sacharidov, skor su tie zlozene sacharidy kotre sa odburavaju pomalsie a nie rychlo ako jednoduche 🙂

kobercek1
4. mar 2015

@pralinka577 no tak macingovej detox je asi lacnejsi 🙂 a hlavne aky ma sposob detoxikovat sa ked stale prijimas tu istu stravu?

danica77
4. mar 2015

@kobercek1 ja zase držím detox už 2 týždeň a nevidím dajaku extra zmenu, to ma byť tak nemaš s tým skusenosť ?

kobercek1
4. mar 2015

@danica77 väčšinou sa to prejaví praveze až po 2-3tyzdnoch. 🙂 ona napr neodporúča meraťči vazit sa po pár dnoch lebo to človeka demotivuje ked nejak nič. Na kg schudnu viac tí čo majú väčšiu nadváhu, môj táto dal dole 11 kg za mesiac ale on bol dobre za stovkou. Ja som dala len 3kg ale cm boli lepšie. Tak som zvedavá koľko to bude teraz 🙂 tiež sa vážim pravidelne ale beriem to s rezervou

sisa1971
5. mar 2015

ahojte dievčatá, vedeli by ste mi poslať recepty , chcela by som to aj ja vyskúšať 🙂 je tu niektorá ktorá absolvvala celých 28 dní? viem že sa tam je aj zeler, ten aj nemôžem, čím by sa dal nahradiť? ďakujem za každú radu ....... 🙂

joda
5. mar 2015

Baby dnes uz taham 18 den 4,5kg dolu boli tam aj nejake prehresky samorejme ale som spokojna.

joda
5. mar 2015

@sisa1971 pozri si stranu tusim 36 tu v tejto konverzacii mas tam celu knihu aj s receptamy ak to nebude na 36 chod dalej cauko

kobercek1
5. mar 2015

@joda jjeeeej to je super, my mame v sobotu oslavu a mama robi visnovu tortu so slahackou tak je mi jasne ako to to dopadne :D

danica77
5. mar 2015

@kobercek1 diki za podporu tiež sa nevažím ,nemerám len podla vecí viím že dajak ,,,, ale ako hovoríš počkam dokonca a potom napišem 🙂

hviezda21
5. mar 2015

@kobercek1 tak u nas to je velmi zle. V ovoci a mede nie su komplexne sacharidy a tie mojim chalanom v mlieku chybaju /li/.pred 2r. Som robila sachar.vlny a dni ked bolo malo sacharidov maly celu noc preplakal a bol kazdu hod.hore. aj pri delenej strave to robili. uz je stvrtok tak vydrzime snad do konca tt potom uz su sacharidy.

kobercek1
5. mar 2015

@hviezda21 no chudacik, veru ten prvy tyzden je drsny, moja dcerka papava so mnou, teda este okrem MM, samozrejme ze jej k tomu pridavam sacharidy - ryza, zemiaky ale tak jej vidno na kakani ako to travi. 🙂 a keby si mu vecer dala nieco sacharidove a potom MM? napr zem. kasu to by ho mohlo zasytit a mozno by sa tolko nebudil.