Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@kobercek1 ja som len vecer nejedla sacharidy a moje deti spali 20min cez den-standard 2h- a ani po zobudeni sa nevedeli ukludnit na prsniku lebo sa chceli najest a spat no po polhodine pitia "lahsieho" mlieka boli vyrevani prebudni a nervozni.pri prvom sme zacali skor s prikrmami ale vecer ani to nepomohlo.a pri druhom som vedela uz ktora bije.
Inak Macingovu robim z velkej casti ako motivator pre muza uz dlho slubuje ze ju da a nic. tak teraz chcel tak robim s nim a dvom sa lepsie robi popravde 😎
tak mas aspon dovod preco mozes aj vecer jest sacharidy :D ale sranda, super ze to mas takto odsledovane, moje tiez spavaju/li len aby sa nepovedalo, ale u nas to je viditelne iny dovod lebo ja som tlacila vsetko 🙂
urcite je lepsie ked ste v tom dvaja,aj sa vari lahsie, ako ked mas niektore robit len jednu porciu. moj drahy tiez jedava so mnou vecere, na odlahcenie, tiez mu to len prospeje. tak nech sa dari a vydrzte 🙂
môžem si dať počas detoxu vinko ideme na menšiu oslavu
Podľa deťoxu asi nie, ale my budeme mať v sobotu tiež oslavu a ja plánujem ochutnať tortu :D myslím že 1-2 prehrešky neuskodia len to netreba preháňať lebo potom stráca detox zmysel
Veru, ja až po 4 dňoch ked má aj hlava prestala bolieť som zistila že cez môj detox budeme mať kazdy víkend oslavu. :( no ale po toľkých dňoch som už nechcela odznova začínať tak som prvú zvládla bez ujmy len na orechoch ale túto druhú si dám kúsok. Mama robí schwarzwaldsku tortu a to proste musím ochutnať a potom idem ďalej.
Tak ja mam za sebou 10 den detoxu a dole je 3,3 kg. Vcera som mala prechodny pobyt na wecku, tak sa ani necudujem, ze to tak kleslo 🙂
Ahojte baby, ja by som to chcela zase skusit od pondelka. Prida sa niektora?
ahoj Vika7 a kobercek1, mohli by ste mi dať nejaké rady ako sa stravovať v práci touto metódou, pretože ja fakt nemám čas🙂 Veľmi rada by som skúsila aj niečo iné okrem vyskúšaného a overeného prípravku, aj keď je to podstatne oveľa drahšia kúra, ale výborná, a šporí mi čas a energiu pri príprave špec.jedál.
@pralinka577 praveže nie je cenovo náročná 🙂
@pralinka577 no asi jediný spôsob ako sa stravovať v praci je večer nachystat tie dávky podľa toho ako pracujes.a nosiť si ro v teglikoch. Tie jedla su nenáročné na prípravu max pol hodina (jediné borsc je dlhšie) zdlhavejsie je čistenie zeleniny a tej je tam požehnane. Ale dá sa.napr v jeden deň máš mrkvu struhanu na raňajky a na obed mrkv.perkelt tak tomôžeš čistiť naraz a ajpripraviť.alebo uvariť 2 cvikly a jedna počká v chladničke. Spraviť z nej šalát je otázka 5 min. vsak si stiahni knihu a popozeraj recepty. Nie je to nič zložité na varenie. Len treba rátať že ten prvý tyzden mozu byť bolesti hlavy príp častejšie návštevy wc po mrkve či cvikli ale tak ty možno nie ked pravidelne detoxikujes 🙂
ahojte ja zacinam od pondelka drzte palce 🙂
@zdenulka919 tak to sme potom dve, idem aj ja do toho 🙂
dnes si u nas na obed ide každy svoje 😅 mangel-zemiakove placky,mala-palacinky,synator-granadir a ja sa držiiim detoxu 😀 pekny vikend prajem všetkym vytrvalcom 😉
Baby nechce niektora predat knihu 1 rozsirenu verziu
Baby, to sa fakt v tretom tyzdni jedia aj tri jedla na obed? Napr. streda...polievka + struky + cviklovy salat? To sa mi zda nejak vela...
@zdenulka919 držím, ja som začala dnes, zatiaľ som vždy vydržala dva dni :( tak dúfam, že teraz to už dám držím päste aj Tebe a všetkým vytrvalyyym
aj sa chcem zajtra začať, ale neviem, či to dám 😀
smejkovia a zdenulka 919 pridávam sa k vám 😉

Vcera mal pirohy a kazdy den ma 3 chody aj sachar.no nepomaha to.preto obdivujem mamy Kt.mozu chudnut pocas dojcenia moje sach.deti mi to nedovolili. 😀