Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Tak ja po vcerajsejsej oslave 🙂 zjedla som 2kusy torty tak dufam ze to nesabotovalo moje 2tyzdnove snazenie 🙂
Tak ako Vam to ide baby? Mna nejaka mrcha choroba prepadla:(
prvy tyzden za mnou, dnes ranajky z druheho tyzdna, mnam :D uz sa tesim na tie cestoviny 😀
Ahojte dievcata. A ta cvilka moze byt aj surova? alebo zavarana?
@barbiezienka zavarana nie ja ju varim ale nie uplne do makka :D
@barbiezienka ona pisa ze zavarana je tazsie stravitelna a nema tie hodnoty ako varena ci surova. tak surova mozno hej.
Tak ja som začala tento týždeň, tak dúfam, že to zvládnem, milujem zaváranú cviklu ale ten šalát je des 😀
super. Lebo varit sa mi cviklu nechce pravdu povediac🙂 a pamatam si, ze bol v lidl letaku recept na salat z cvikle a cottage a tam isla surova nastruhana. a bolo to fajn. Tak budem mat raw🙂)))
Ahojte kočky 😉
tému som tu akosi náhodne objavila až dnes, ja som tiež fanynkou mačingovej. držala som jej detox cca pred tromi rokmi a za tých 28 dní som dala dolu 7kg, bohužiaľ miery nemám, nemerala som sa. žiaľ som nešla ďalej, nešla som podľa semaforu ale som sa vrátila k pôvodným zvyklostiam, čo samozrejme nebol dobrý nápad, takže som nabrala kilá späť. teraz idem znova na jej detox, začínam podľa všetkého v piatok alebo v pondelok, bo musím ísť na nákup potravín. ale už som odhodlaná nevzdať to ani po tej 28-čke.
takže sa k Vám pridávam,spolu nám to pôjde ľahšie 😉 😉 😉
@barbiezienka ja mam vzdy nervy ked ju musim varit a varit viac skladovat v chladnicke tiez nechcem lebo raz mi takto splesnivela. ale jest surovu na to som zatial nenasla odvahu 🙂
@kobercek1 surova je uuuuuplne fajnova! hlavne s tym cottage🙂 a ked si ju este postruhas s jablkom, tak to je ako dezertik🙂
@barbiezienka no asi budem musiet vyskusat. a dobre sa to struha? lebo mi to pride straaasne tvrde
@kobercek1 jasneee. akurat je to stavnate, takze ked sa ponahlas pri struhani, tak to dost prska🙂
inak neviem dievcata ja tie mnozstva nehcapem :D vsak to je jedla ako pre slona :D ja som teda uz presla prvym tyzdnom a po prvom salate som ho potom robila z jednej cvikle lebo toho bolo strasne vela a dnes ked som chystala borsc podla mnozstva co dala macingova po jednej malej miske kompotovej zeleniny a borscu mam aj na tri dni :D a to som uz odobrala do mraziaku na tie dalsie davky :D budem toho asi robit oveeeeeeeeeeeeela menej kedze to zatial papam sama i ked mladsia dcerka obcas pomoze 😀
@barbiezienka ani surová ani zavaraná ,uvarena a postruhana je naj
Ahojte, ja tak ako som to začala tak som aj skončila. nechapem, celý víkend som to všetko preštudovala a včera ked som jedla raňajky a obed sa ako tak dalo, ale poobede mi prišlo tak hrozne špatne, že som presedela na wc a išlo zo všadial ☹ dnes mi je ako tak lepšie ale brokolicu nechcem ani vidieť. nejak mi to nesadlo ☹
Aj ja som začala v pondelok..a včera hrôza, bolel ma žalúdok večer hrozne ☹ ..až na vracanie ..som myslela, že s tým prasknem...dnes už lepšie,takže zatiaľ bojujem...a stále som hladná 😖 ....takže neviem dokedy to vydržím
Nebojte sa baby zvladadnete to. Ja ju drzim asi 5x a naozaj velmi pomohla, ci na vlasy, nechty, plet. Aj som sa omnoho lepsie citila. Drzte sa🙂
baby a mate takuto skusenost? mne po 2,5 tyzdni sa objavil ekzem a aj mykoza, co som myslela ze by mi to malo od toho pomoct. este na zaciatku by som to pochopila ze sa zhorsia prejavy ale po 2,5tyzdni?
Sme v 2.tt a neskutocne ma svrbi cele telo na stehnach mam taky vysev.snad ekzem na rukach nepride.obcas kde aky vriedok tento tt a maly je kojeny a tiez je vysypany.a este aj mrchu mi to spustilo 😖 po uzasnych 2r.bez 😅 Macingovu som robila pred 2r.a nic take nebolo. Uvidime...
Ahojte, baby, prepáčte, že vám tu takto vpadnem do diskusie, včera som mala posledný deň detoxu podľa Mačingovej, dodržiavala som ho, občas som síce prehodila jedlá, ale nič pomimo som za celý čas nezjedla, dokonca som posledné 2 týždne ani jogurt poobede nejedla, necítila som hlad. Po 17 dňoch som mala dole 4kg!! a po ďalšich 11 takmer nič. A to som každý druhý deň cvičila hodinu v posilke. No ale aspoň som sa naštartovala, zobrala som si z toho nejaké zvyky a recepty, ktoré budem využívať ďalej, keďže chcem ešte pár kg schudnúť. Išla som z váhy 67,2 na 63kg pri výške 165cm. Pás zo 79 na 74cm, brucho z 94 na 90cm, boky zo 100 na 97cm a stehná z 58 na 55cm. Chcela by som vážiť 58kg. Takže pokračujem v zdravom životnom štýle, vážiť a merať sa budem raz týždenne. Aké výsledky ste zatiaľ dosiahli? Ak sa môžem pridať? Hoci som už po detoxe.

@certiskom ideš do tretieho tyždna aj ja ,držme si palušky a už si sa važila? Ja som neodolala a po 2týždnoch som sa zvažila lebo som mala taku menšiu depku