Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Takze baby vcera detox ukonceny vaha klesla asi5kg citim sa velmi dobre kazdej mozem len odporucit pokracujem dalej drzte my palceky a ja drzim vam.
Ja by som chcela vediet ci musim aj mineralnu vodu prevarit? Ja nepijem vodu z vodovodu ale len mineralnu vodu bez bublinkovu. Zuzana
ja zacinam 4 týžden s prehreskami🙂, a lutujem ze som sa neodfotila a nepomerala .......dala som dole -7kg a konecne nemam brucho 🙂🙂, som rada ze tofunguje,lebo na zaciatku detoxu sa okolie smialo, a teraz sa kazdy pyta ako to robim..... a teraz sa smejem ja 🙂
ja koncim teraz treti tyzden no pneumatika je stale 🙂
@fajtka1505 ja som za prvých 17 dní dala dole rovné 4 kg a potom až do konca detoxu absolútne nič a to som aj každý druhý deň v posilke cvičila a fakt poctivo dodržiavala, dnes je týždeň po skončení, snažím sa zdravo stravovať a cvičím ďalej, ale váha akoby sa zasekla, od vtedy ani deko dole. No len dúfam , že sa to čoskoro rozbehne zase, lebo v podstate už 18 dní sa mi to nehýbe, nechápem tomu. 😒
@janaochi no ja cvicim doma podla Jillian Michaels, aj som dala doledake kila aj cm ale to brucho je stale strasne :D ale pokracujem dalej a uvidim, hadam sa ho raz zbavim... musim lebo ma uz otravuju otazky typu ci cakame dalsie babo...
@fajtka1505 mna nastartovala veta kamosky ci cakam babetko🙂
@tridi hej vsak aj mna ked sa ma to opytal v jeden tyzden uz treti clovek, som si povedala ze dost... a dnes ked sa ma to opytala kamoska som skoro odpadla, a to som uz dala cez brucho 5cm dole, takze pokracujem dalej :D
@tridi
@fajtka1505 baby inak brucho pozor, ci ide len o tuk a ochabnute svalstvo, alebo mate diastazu. to su rozidene brusne svaly a ta sa cvikmi len zhorsuje. aj ja mam ale len slabu :( asi viacej tuku.
inak ja som dnes uspesne skoncila detozx. teda dnes, no vcera sme mali oslavu tak som kostovala 🙂 ale oikracujem aj ked podla seba, budem sa snazit racio stravovat a hadam zacnem aj JM cvicit, lebo som sa po cviceni dobre citila ale deti boli stale chore tak sa nejak nedalo. no takze rekapitulacia -4kg (z 10) cm isli dole, ruka -1cm, pas -2cm co je skoda tam som sa ufala najviac, boky -4cm a stehno -2cm. plan mam striedmo sladke a ked tak doobeda, ranajky a vecere podla macingovej a obedy normalne, aj ked cestoviny robievam uz podla jej receptov. kavu som si sladit za ten mesiac odvykla, tak dufam ze pritom vydrzim, bohuzial mlieko milujem a kopec zakazanych potravin podla jej krvnych skupin, takze to idem podla seba. tak som zvedava ako bude. a v lete dam detox este raz 🙂 drzme si palceeee
@kobercek1 moja mamina po detoxe "bojovala" s ekzemom na rukach 3/4roka.vsetko to za tie roky povychadzalo von...svrbive suche popraskane mokvave stipajuce bolestive v noci nehovoriac..bola na homeo,atb,mastiach,kupeloch ruk, v zufalstve aj jemnucko kortikoidy...za 1/2 roka schudla 20kg. pila caj na pecen.podla macingovej sa stravuje stale a aj teraz pri detoxe znova ekzem ale uz iba medzi malickom a prstennikom na ruke.
dievčata ja som uspešne ukončila detox-4 ýždne a dala som dole 8kg som veľmi rada lan trapi ma teraz ovisnute svalstvo na bruchu takže idem teraz dalej podľa schodikiovej metody+ cviky na brucho,ktoré držite detox.vydržte oplatí sa to ,robite to v prvom rade pre seba 🙂 😲 🙂
Ahojte, prosim vas dievcata, neviete mi niektora poslat knihu mailom? Moc by som bola vdacna.
Baby, tak váha sa konečne pohla, mám dole ďalšie kilo, čiže dokopy 5kg za 5 a pol týždňa, ja som začínala s váhou 67,2kg, takže to až tak rýchlo dole nejde ako pri vyšších váhach. Po skončení detoxu sa stravujem 5x denne, sacharidy len do obeda a poobede už len bielkoviny a zelenina, občas už zhreším, ale cvičím, nechcem to hnať do extrému, aby som sa vyhla jojo efektu, takto mám pestrú stravu, nikdy nie som hladná, viem, že váha pôjde dole pomalšie, ale tak dúfam, že na trvalo.Ešte také 3-4 kg a budem to len udržiavať, tak dúfam, že do konca apríla to dám. Mám 165cm, ale ja som hrubšej kosti, keď mám pod 58kg, tak vyzerám už dosť vychudnuto.Takže mne stačí tých 58-59kg.Držím vám palce, nech to ide pekne dole.
ešte chcem dodať, že stále pijem asi 3l vody za deň, to je veľmi dôležité.
vsetky ste pozitivne, ale je nejem zelenu fazulku , nelubim ju ani brokolicu. Mohla by som miesto nej nejaku inu zeleninu? Chcem vediet ci zjete vsetko, aj to co nelubite?
Kocky,prosim, robili ste viac borscu a dali do mraznicky? Ak ano, bol po rozmrazeni v pohode? Ci radsej navarit na 1x?
@barcabejby...ano robime celu davku podla knihy a davame do mrazaku.po rozmrazeni v pohode.
@zuzimahl no nahradzat inym asi velmi nie, lebo je to tak pripravene ze mas zaatupene vsetky vitaminy, v knihe to je vsetko rozpisane, napr fazulove struky maju vysoky ocistny ucinok lebo posobia v crevach ako kefka a dosllova ti orajbu nanosy 🙂 a brokolica by sa napr nemala jest viac ako 3x tyzdenne lebo to potom to potom tusim negativne ovplyvnuje vstrebavanie nejakeho ineho prvku. takze vsetko ma svoje zastupenie. ono ten prvy tyzden je nahorsi lebo tam je len zelenia jednozlozkova neskor sa to viac strieda a su tam prilohy.skor by som odporucila najst sposob akym tu zeleninu pripravit aby si ju dokazala zjest. ja napr tu brokolicu tiez cistu nemusim ale ked som si ju uvarila so zemiakom a dochutila, rozmixovala na polievku tak mi chutila. alebo mi velmi chuti v recepte na cinsky sposob s masom. ja som napr nehla o seba dostat bryndzu s bielkami tak som si daval vtedy bud tvaroh alebo mozarelu. no ale jednotlive druhy zeleniny neviem cim nahradit
@tamarocka prosím ťa, tá dávka boršču podľa knihy je na dve porcie? Lebo tento detox so mnou robí aj manžel a nemám prehľad o množstve. Viem, že niekto zje viac, iný menej, ale cca. Ďakujem
@barcabejby podla mna je to aj na 4 porcie 🙂
@barcabejby.urcite nie.nam vyjde cela 1davka do cca 3l hrnca.potom uz porcie podla apetitu 🙂
tak som vcera mala posledny den 28dnovej kury, daco islo dolu no pomalsie kedze som uz aj predtym cvicila no nenulutujem, mam par novych receptov, ako napriklad borsc ci kuracie karbonatky - tie s oblubou papala aj starsia dcera :D takze dva mesiace sa idem stravovat semafor kombinovany s krvnou skupinou a potom opat 28dni a uvidime v lete hadam budem moct dat aj polovicne plavky 😀

@janaochi tak to si pekne na cm ubrala, ja zacinam posledny tyzden, zatial -3,5kg tiez to islo dole prve 2tyzfne, teraz uz gramoch 🙂 je to individualne lebo v knihe pise ze casto sa objavi zmena az po 2 tyzdnoch 🙂 ked pojdes zadravo a racio tak pojdu dalsie kg dole prip za 3 mesiace das znovu detoz, v lete sa drzi lahsie, aspon podla mna 🙂 ja ho drzim uz tretikrat a vzdy som dala dole nejake tri kila. Ale to bolo este pred druhym tehu. Tiez som si bezne robila recepty co su v knihe vzadu, napr cinu s brokolicou mnaaaam. Len sa vzdy vratim k sladkostiam to je moje prekliatie. Ale tak beriem to ako detox a nastartovanie na zdravsi zivotny styl. Este aj cvicit by som chcela len mi to nevychadza 🙂 mozno aj preto ti k koncu dtala vaha. Lebo ked sa zacnu spevnovat svaly tak vaha ide casto aj hore kedze su razsie ako tuk. Len lepsie vyzeraju. Tak si drzme palceeee nech to zvladneme k