icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

susanne6
28. apr 2015

@tomiholjubavi ktorý to máš dnes deň?

tomiholjubavi
28. apr 2015

@susanne6 10 😔

susanne6
28. apr 2015

z akej ideš váhy? a už niečo na sebe pozoruješ?

tomiholjubavi
28. apr 2015

@susanne6 z akej vahy, to sa ani nepytaj 😀 ale povedala by som, ze tak vazi priemerny chlap 😀 a vysledky zatial pozorujem len take, ze som nafuknuta stale, bojim sa ist so psom na dlhsiu prechadzku, pre pripad, ze ma zastihne neodkladne volanie prirody, vyhodila sa mi na rukach skrabkava vyrazka, mam svalovicu z nepretrziteho struhania mrkvy a cvikle a som vyslabnuta 😀 ale na druhej strane, pomaly mi mizne nadriflovy mufin, tak som ochotna nejake tie vedlajsie ucinky pretrpiet 😀 a ty?

silviaa
28. apr 2015

Caute baby, ja som sa dala tiez na detox. Dnes som druhy den🙂. Drzte palce nech to dobojujem. Minuly rok som dala len styri dni. Mne tie mrkvovo-jablkove ranajky moc nechutia...ale co musim sa nejako premoct 🙂).

tomiholjubavi
28. apr 2015

@silviaa ja mam tie ranajky najradsej. co nemozem citit su cviklove salaty a mrkvove perkelty 🤐

silviaa
28. apr 2015

@tomiholjubavi asi si spravim zajtra mensiu porciu 🙂)..mne zase perkelt aj cvikla velmi chuti 🙂). Davas si aj olovrant, jogurt?

zupapulka
28. apr 2015

Ahojte, ja mam za sebou 2. den. Ranajky mi velmi chutia, ale ostatne jedla... Blee 😝 Vlastne ani neviem, preco som sa na toto dala a neviem kolko vydrzim. Nemam rada olivovy olej, fazulove lusky, ani cviklu... Takze je to pre mna velmi tazke. Zatial som vydrzala. Aj ked tuzba zhodit je velka, velmi si neverim...

zupapulka
28. apr 2015

Myslite, ze by som mohla ten olivovy olej vymenit za iny? Alebo je tam prilis dolezity a radsej to mam nejako vydrzat?

tomiholjubavi
28. apr 2015

@silviaa jasne, ze si davam, inak by som nevydrzala...teraz mam 10ty den bez chleba. to je moj zivotny rekord. neviem ako ostatne baby, ale ja zo zeleniny nevydrzim dlho byt syta.

@zupapulka pre mna je to tiez velmi tazke, lebo jedla ktore lubim okolo tych receptov ani nechodili a vkuse sa trepeme len zeleninou a v druhom tretom tyzdni je dovoleny aj kusok masa ☹ ale sluby su prilis lakave na to, aby sme to ani neskusili

zupapulka
28. apr 2015

tomiholjubavi dakujem za rychlu odpoved. prave som chystala detom na ranajky male torticky - piskoty a smotana s cukrom. Ostalo mi v miske a uz som to chcela ist zjest, len som este zbehla k pc a uz davam misku so zvyskami do chladnicky pre manzela... 😀

tomiholjubavi
28. apr 2015

@zupapulka tomu verim. ja musim varit kazdy den dva druhy obedov a vecier. mm este aj ranajkovava nieco ine. on, ked videl tie fazulove struky a mrkovovy perkelt, rozhodol, ze to neni dieta pre neho. Co sa tyka diety, tak sme priam rozpravkovy par - on ako Homer a ja ako Marfuška 😀

susanne6
29. apr 2015

@zupapulka možno by si mohla skúsiť nejakú inú zdravú alternatívu, napr. kokosový

lienocka292
29. apr 2015

Tak ahojte baby.. Dnes zacinam 4tyzden.. 🙂 je to v pohode len uz mi ax vadi tolko masa.. :( vcera aj na obed aj na veceru zel.hranolky s morcacim masom to uz bolo prehnane.. A pochybujem ze stracam na vahe z toho.. :( cez vikend ma caka moja oslava tak sa obavam ze v piatok s detoxom koncim.. Alebo si uz budem robit na co budem mat chut.. 🙂 lebo podla mna nie je dobre nadzgavat sa niecim na go nenam chut.. Rozhodla som sa stravovat zdravo takze celkovo povazujem tento detox za uspesny.. 🙂 jedine co mi nesadlo z jedalnicka boli struky a spenat

susanne6
29. apr 2015

@lienocka292 a tešíš na záverečné váženie, resp. meranie? 😉

gastankaa
29. apr 2015

Aj ja dnes den 10-ty....nic lakave z jedal.Ale skusila som si dnes rifle,co mi boli vyplieskane a la hurka,a si mi fajn,az som neverila.Prehresky mam,nedelny ktajec chleba s dzemom,rad cokolady,no vravim si,ze na to kvantum sladkeho a peciva,co som jedla kedysi,je aj toto uspech🙂 jogurt si davam kazdy den poobede,tiez by som nevydrzala. Ja si tie jedla az tolko nekorenim,ako pise madam Macing,skorica,zazvor a roznarin vobec v zelenine nepotrebujem

tomiholjubavi
29. apr 2015

@gastankaa ja mam dnes 11ty den a pri pohlade na veceru mi stiska zaludok uz teraz - ze cvikla s orechmi a susenymi slivkami na slano 🙄 (skoda, ze tu neni grc. smajlik) 😅 cvikla sama o sebe je na hranici jedleho a este so posolenymi a pokorenenymi slivkami... 😅 😅 😅 ?

susanne6
29. apr 2015

@tomiholjubavi ja by som to tak nehrotila, urobím si len cviklu a orechy a hrozienka zjem pomedzi to 🙂))
podľa mňa tu ide hlavne o tu cviklu a tie ingrediencie sú len na spestrenie receptov 😉

zupapulka
29. apr 2015

@susanne6 tiez som rozmyslala nad kokosovym - ten mam aj doma. len sa tam pise, ze olivovy pomaha odburavat podkozny tuk a to velmi potrebujem 😀 mozno to budem striedat, raz sa zaprem a dam ten olivovy a inokedy kokosovy... inak dnes som bola u mojej babicky - zeleninnova zasmazena polievocka, palacinky z dzemom a slahackou... mnaaaaam... ale odolala som (som na seba pysna), iba som vsetko ocuchavala, nech z toho mam aspon nejaky pozitok 😀

lienocka292
29. apr 2015

@susanne6 nejde to velmi dolu na vahe podla mna ale aj cvicim tak dufam ze som nieco zhodila.. Najvacsim uspechom povazujem ze osoby co poznam ma chvalia ze dobre vyzeram.. 🙂 potrebovala som dat takych 5kg dolu a po 2tyzdnoch som mala 2dolu tak som zatial spokojna.. Odvazit sa chcem uz o 2dni.. 🙂

lienocka292
29. apr 2015

@tomiholjubavi ahojko.. Prepacte ze vam do toho vstupujem.. Ale ja taketo kombinacie v 1knizke nemam. Alebo to mas uz c.2? Napr.v jednotke kombinacia skorica v syrukoch mi nepasivala skor si ju doprajem k sladkym ranajkam a este mi vadil rozmarin v mrkve tak som si to tam proste nedala aby som si to neznechucovala..

susanne6
29. apr 2015

@lienocka292 tak som veľmi zvedavá... 😀 daj vedieť potom!

lienocka292
29. apr 2015

@susanne6 dam dam urcite.. 🙂 a ty si ako na tom? Cm ubudaju? Citis sa lepsie? Co ti chuti najviac a najmenej z receptov od AM?

susanne6
29. apr 2015

ja dnes končím iba prvý týždeň, takže zatiaľ neviem... relatívne mi chutí všetko a nechutia mi lusky, no a mám problém vypiť toľko vody a už určite nie teplej 😀 no a od dnes som sa vrátila ku káve, si myslím,že aspoň túto lakocinku si ponechám, veď niekde sa píše aj o tom, že je prospešná... 😉

susanne6
29. apr 2015

hurá, posledná večera prvého týždňa za mnou 😀 zajtra konečne jogurt 😉

lienocka292
29. apr 2015

@susanne6 to sa pamatam aj ja som sa vzdy tesila na nasledujuci den.. 🙂

silviaa
30. apr 2015

Ja som dnes stvrty den, vcera maly prehresok, kusok kolaca som si dala:(. Pokracujem dalej, dnes mi ranajky chutili, asi som si uz zvykla.

gastankaa
30. apr 2015

11. Den...pripadam si ako slaboch,ktory dava jedlu prilis velky vyznam,ked nedkazem lavou zadnou detoxovat.Pritom nie su jedla zle,len ten perkelt a cvikla,co je vela,to je vela....Musim uznat,ze sa dost premaham a ked pozriem dalsi den,ziadna slava.Vidite uz na sebe vysledky?ak ano,po akom case?

gastankaa
30. apr 2015

Inak,nahodne som nasla na FB diskusiu,kde macingova mala odpovedat 1 vetou,ale dolezita bola ako h##no na palicke a zeny ju tam dali dost dole za to,tak som sa pobavila....🙂

susanne6
30. apr 2015

@gastankaa skopíruj adresu ! 😉