icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

janielikk
autor
31. okt 2013

@lenuska74 to som rada, ze ti to pomohlo, viem, ze je to dobre, ale u mna to uz bolo nezvladnutelne... aj ked kamaratkin muz to drzal uz 2X a pekne postupne ide s vahou dolu, aj objemovo. ja som to teraz osekala na jedno macingovske jedlo denne, vacsinou vecera, ale je pravda, ze ked som zrusila detox, hned som ochorela ☹ tomu hovorim macingovej pomsta 🙂

katica76
1. nov 2013

ludia, to co radi Macingova uplne nici svaly. Vsak ziadne maso?! Z toho co ona odporuca, sa ziadny fyzicky aktivny clovek nenaje. Ano, da sa schudnut. Ale zo svalov. Odporucam kazdemu si ist pred touto dietou odmerat mnozstvo svalovej hmoty a po skonceni tiez. Asi by to boli zvlastne vysledky

janielikk
autor
2. nov 2013

@katica76 no to by ani vegetariani nemali ziadne svaly... 🙂
nejde o maso, bielkoviny sa doplnaju vo forme vajec, jogurtu, syra... citam predsa 😠
ja som v pohybe stale, 14 - 16 hod. denne a nemala som najmensi problem...
apropo, maso je v jedalnicku po 2 tyzdnoch.... 😖 ked citam, aj rozmyslam 😉

katica76
2. nov 2013

no vsak ani nemaju :D

janci27
3. nov 2013

bez masa sa da zit a zaroven byt zdravy, staci bielkoviny nahradit inou formou..a presne, v tomto jedalnicku maso je, len prve dva tyzdne nie, a to nie je taka dlha doba, bielkoviny su nahradene inymi surovinami

lolittka
4. nov 2013

dnes som mala prvý deň...nič som nevládala, hlavne od poobedia, a večer také bolesti hlavy, že som sa musela...bohužiaľ až nadopovať ružovou tabletkou(Ibuprofen)....☹
strašné kŕče som mala navečer v bruchu, ledva som dobiehala na wecko...ale hlavne som bola ako po opici, stopro by som si napr. nesadla za volant...až sa mi zahmlievalo pred očami...
teraz konečne normálny stav- po tej tabletke.
stalo sa to aj Vám...? čo ďalej...? fakt neviem...celá chladnička aj vlastná pevná vôľa nachystaná...len tie stavy...netrúfam si takto preživoriť mesiac v kuse, mám dvaapolročné dieťa...potrebuje mamu v norme....poraďte prosím, vďaka

vieruna
8. nov 2013

Dievcata ja som pred par dnami dokoncila detox. Uprimne povedane posledne dva dni mi predstava cvikle prinasala nevolnost, ale cely cas super. Aj som zistila, ze mi vyhovuju jedla v ramci semaforu, takze pokracujem. Inak vaha isla dole o cca 3 kg. Btw. svaly mi ostali, stratili sa zacinajuce airbagy na bokoch. Co sa tyka objemu, merala som si len stehna. Tie isli o 2 cm dole. Ale hlavne som zvedava, co mi povie dr., ked o 2 tyzdne pojdem na kontrolne pecenove testy. Dufam, ze mi moja vytesenost ostane 🙂
@lolittka aj mna prve dni bolela hlava. Netrvalo to dlhsie ako 2-3 dni. Myslim, ze by ti mohlo pomoct pit viac vody. Ja som sa to tiez musela naucit, lebo naozaj som bezne nevypila viac ako max 2dcl denne. A to aj ked zratam kavu ako pitny rezim 😀 Stale nedam tie odporucane 4, ale 3 dam v poho a je mi fakt dobre 😉

wild_child
8. nov 2013

@lolittka ja som mala tiez take iste symptomy ... ale to je nasledok toho ze sa cistis ... ja som pila vela vody, aj tak ma priserne bolela hlava a bola som slaba ... daj si nejaku bielkovinu, vajicko alebo 3 platky sunky, pomoze to ... (aspon u mna to zabralo)

wild_child
8. nov 2013

@vieruna ty si detoxovala kvoli zdravotnemu stavu, alebo aj vaha? Z akej vahy si sla?

vieruna
8. nov 2013

@wild_child kvoli zdravotnemu stavu. Mala som boreliozu a brala som 4 dost silne atb po sebe a bola som taka nejaka nafuknuta a rozhadzana. Isla som z vahy 52 kg.

smejka
8. nov 2013

@vieruna mne sa pecenove testy upravili...i travenie celkovo

lolittka
8. nov 2013

@vieruna
@wild_child ďakujem, dievčatá, mne sa to napravilo po troch dňoch s tou bolesťou hlavy, a trávenie na tretí deň úplne v norme 🙂
zatiaľ sa držím, nie na 100 percent- občas vymením večeru s obedom, a jeden deň za druhý (vrámci týždňa), ale inak nehreším 😉
len tvrdý syr mi je ťažší, dá sa nahradiť coottage cheesom, čo myslíte?

@smejka
@janci27
@janielikk

sindy12
9. nov 2013

ahojte od pondelok.zacinam.s.detoxom a.chcem.sa opytat ci mi viete poradit ohladom stravovania ranajky v prvy den sa mozu jest castejsie za den aj na olovrant a kava sa moze pit a aka ja pijem velvet zo susenym mliekom bez nej som k.o

kijara31
9. nov 2013

@sindy12 kava bez mlieka a ranajky len na ranajky......ja chcem tiez zacat od pondelka, len neviem celkom ako budem zvladat nocne zmeny.... vobec netusim co by som mala jest v noci...

wild_child
9. nov 2013

@lolittka ja si struham parmezan,v lidli sa da kupit vcelku 200 g za dobru cenu...je to kvalitny syr a netreba ho vela...a je lahko stravitelny a aromatickejsi ako klasicky eidam

adriana7
9. nov 2013

ja som držala tento detox pred veľkou nocou aj so sestrou, schudla som len 4 kg, ale tie obvody, to bola paráda, z pása som dala dolu 12 cm, horný obvod stehien mínus 3 cm, okolo kolien 1,5 cm. ja som totálny kávoholik, takže som pila aj kávu, nič mi nerobilo problém, ale kávu nedokážem prestať piť. teraz držím od pondelka, zatiaľ bez krízy, tak uvidím...a inak...my sme doma si 6 rokov vegetariáni a svalovú hmotu máme v pohode, deti robia aktívne šport, tak tak, ja niekedy keď čítam tieto perly ducha, tak neviem, či niekto ani nemal biológiu a chémiu na zš 😖
@sindy12, ja som jedla v niektoré dni raňajky aj na desiatu, lebo ráno som nestíhala dojesť, tak som si zvyšok zobrala do roboty a dojedla na desiatu 🙂...a ešte keď som mala prvý detox krízu, tak som si dala horkú čokoládu, kúsok

janielikk
autor
10. nov 2013

@sindy12 nic sa nestane, ked si das do kafe Zajaca, alebo odtucnene mlieko (podla krvnej skupiny), inak radim vydrzat do konca, ja som to od polovice nezvladala (casovo, s varenim na dvoje...) a v priebehu 2 tyzdnov druhykrat hnackujem, teraz mi to aj nafigu vyslo, par dni v novej praci a ja som uz pre hnacky PN, no co, robim v restike a ked som veducej volala, ze mam smiesnu chorobu, tak mi odporucila PN, ze ona ma do kuchyne nepusti ☹

janielikk
autor
10. nov 2013

@kijara31 no ked si v pohybe, normalne si daj menu z ranajok, alebo obeda, to spalis, toto je fakt kaloricky minimalisticka dieta 🙂

janielikk
autor
10. nov 2013

@janielikk alebo napis priamo Macingovej, ale co som citala, ona moc na "neplatiacich dietarov" nereaguje... 😒

lolittka
11. nov 2013

prvý týždeň za mnou, už sa napracem do podpŕd 😀
dnes sme boli na trojnásobnej oslave- kopec rodiny, zhrešila som len tak, že som si dala tri druhy zeleniny namiesto jednej a šprcla som si z udusenej kapusty (...z lákavej kačky a knedle😉 )
budúci týždeň ale musím viacej piť...4 litre som nedala ani jeden deň...asi by som praskla. ...a hlavne, som preliečená žalúdkárka- nemôžem piť aj jesť dokopy. len na prázdny žalúdok. ale nejako o skúsim vymyslieť 😉

sindy12
11. nov 2013

@janielikk ahoj a ako to je podla krvnej skupiny ved ja netusima ni aku mam musim volat dr,..asi🙂)a cfhcem sa opytat ak pijem kavu velvet tak mozem??ci musim mat specialne podla skupiny,?

tilda
12. nov 2013

ahojte kocky, velmi sa mi zapacila tato vasa detoxova dieta... tak zajtra idem na to, som zvedava... nie je tu nahodou niekto, kto zacina tiez? 🙂

verka
13. nov 2013

ja som zacala vcera, dnes druhy den,ale v pohode, ja nie som masovy typ,predtym som jedlo flakala, sem tam nejaku kravinu a podobne, takze mne vyhovuje ze mam nalinkovane co mam jest, a dufam ze sa naucim pravidelnejsie jest a hlavne zdrave veci...

wild_child
19. nov 2013

Baby, tak, po 28 dnoch som sa odmerala, odvazila, moje vysledky:
prsia - - 6 cm :o(
pas - - 2 cm
pupok - - 7 cm :o))))
boky - - 2 cm
stehno - - 1 cm
vaha - - 3 kg
moje miery su 164 cm a 62 kg, po detoxe 59 kg ...
uplne poctivo som to dodrziavala prve dva tyzdne, ktore si myslim ze su klucove ... potom obcas sushi, dvakrat torta z oslavy ... avsak - ranajky na 90% mrkva jablko orechy med ... rozky som si nedavala ... cestoviny len dvakrat ... borsc viackrat a davala som si aj surovu zeleninu ... masko len na prirodno, pecene na olivovom oleji ... zelerove hranolky len pecene, ziadne vyprazanie na oleji ... keby som tie dva posledne tyzdne dodrziavala presne to co pise p. Macingova, cm by dole nesli, poznam svoje telo , potrebuje cisto racio stravu ...
takze baby, odporuuuucam ... !! aj pre tie, ktore uz dlhodobo sa stravuju racionalne a myslia si, ze to uz dole nepojde ...
a na zaver - mam kopec energie !! kopeeeeec ... som stastna jak blcha .. 😀 urcite budem pokracovat do rozmerov pred prvym porodom 🙂 p. Macingova mi dala navod, urcite ho nebudem dodrziavat striktne, lebo to je velmi limitujuce, ale princip a recepty bohate stacia ...

juliakocka
19. nov 2013

dievcata zacinam aj ja, chcela som uz pred mesiacom, ale nemala som precitanu knihu, tak zacinam dnes vecerou 🙂 a zajtra naplno 🙂

zuzulienkab
22. nov 2013

ahojte dievčatá...tak ja síce nemám prečítanú knihu, ale pomaly idem do toho...bola som na Norbim, celkom pekne to islo dolu, ale teraz sa uz rok neviem pohnúť z váhy...tak sme sa s kolegynkou rozhodli, že od pondelku ideme do toho...síce už teraz si robim akú - takú prípravu, snažím sa veľa piť, nech si potom nespôsobím šok...len ja cviklu veľmi nemusím, zeler tiež nie...a bez kávy som grogy ☹ tak uvidím....je tu ešte niekto, kto len začína?

anetan
22. nov 2013

@zuzulienkab ahoj! rada by som sa pridala, knihu objednávam, pre začiatok postačí stiahnutie z netu 🙂 Ak sa mi podarí nakúpiť zásoby, rada by som ťa od pondelka podporila 🙂 Tak hor sa byť krásne! :D

zuzulienkab
23. nov 2013

@anetan ahoj 🙂 ďakujem za podporu...takže začínaš aj Ty v pondelok? Ja mám knihu z netu...uplne stačí....pomaly ju študujem...dúfam, že to dám...aj s kolegynkou 🙂 a Teba aj s Tebou...do Vianoc to stihneme...

anetan
24. nov 2013

@zuzulienkab dnes idem nakupovať, zmerám sa a hurá do boja samej so sebou 🙂 medzitým absolvujem v práci 2 vianočné večierky, ale budem sa snažiťvydržať a vybrať si tam len to, čo sa hodí... Držíme si palce :D

zuzulienkab
25. nov 2013

Tak dievčatá - dnes je ten deň, keď začíname 🙂 s kolegynou sme nastartované, brokolicu máme vo firemnej chladničke 🙂 Ráno som sa zmerala, tak uvidíme po 28mich dňoch...držíme si palce...
anetan - držím palce - budeme sa priebežne informovať ako nám to ide, dobre?
a pridá sa ešte niekto?