Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Dakujem Vam za odpovede 🙂 ,zacala som dnes 1.den a ranajky su za mnou mnam.
ja si tiez myslim,ze by sa jedla mali prisposobovat ludom,nie opacne.to co chuti macingovej,nemusi chutit mne.
Aj ja som v prvy tyzden zredukovala orechy,lebo krce v zaludku..aj cesnak...teraz uz mozem.ak niekto nemoze sviklu,nemyslim,ze ak si da inu zeleninu,ze sa mu zastavi detoxikacia.snazim sa drzat podla jej jedalnicka,nastastie mi okrem mrkvoveho perkeltu chuti asi vsetko...drzim palce zacinajucim...
Jeeej tak je nas dnes zaciatocniciek viacej,super ,budeme sa podporovat 😉 ,chystam sa na nakup,doplnit co nemam dokupene,no a musim si kupit do kavy to sojove mlieko ☹ .Cviklu mam rada,tak sa aj tesim.Chcela by som schudnut 5-6kg,tak dufam,ze to dam 🙂
@mariankaf @fay26 @zuul taaak aj ja dnes zacinam, som rada ze nas je tu viac. Vcera som si dala rozluckovu megamafinu🙂 a dnes uz mam uspesne ranajky za sebou, detox som uz drzala pred par mesiacmi, len som kvôli chorobe musela v polovici skoncit, ale aj za tie dva tyzdne uzasne vysledky, plet zlepsena, vlasy zlepsene, kopec energie a dve kilecka dole, ale o tie mi ani neslo
ja kočeny nejdem striktne podľa toho vzorového jedálnička, ja si dám raňajky mrkvu s jablkom, obed a večera si dávam, na čo mám chuť, najradšej mám cuketu, tú by som mohla jesť stále, tiež mi chutia struky, brokolicu a mrkvový perkelt si dám len sem - tam, cviklový šalát, keď mám čas byť dlhšie v kuchyni a pripraviť ho... už som raz držala mačingovú a pekne som schudla a aj som si to dlho udžala, akurát som potom otehotnela a zostala som nabalená kilkami a môj manžel ako schudol pred 4 rokmi, tak si to drží stále...
ja to tiez nebudem silit, ked nejaku zeleninku nezozeniem tak ju nahradim inou. mne ide hlavne o to do buducna minimalizovat pecivo a maso a trosku aj kavu a sladkosti 🙂
Tak si drme palce navzajom 🙂 a sa tesiiiim ,ze si budeme vymienat skusenosti.Ja len neviem ako dam tie 4l vody,2 - 2,5 l denne vypijem,davam si nato pozor ,ale viacej hm.To ozaj pijete tu prevanu vodu,ci sem tam si tade aj riadne studenu z kohutika?
ja kočeny pijem len vodu z vodovodu, po 3dcl pohároch, dám si na stôl a pochlipkávam pomaly a ani človek nevie, ako to vypije
@mirabelluska presne ako hovoríš, pleť krajšia, vlasy krajšie a pokožka na tele taká pekne napnutá a tiež plná energie 🙂
@fay a ešte som zabudla, že celulitida preč 🙂
@mariankaf pijem len vodu z kohutika, uz roky, na prevaranie som leniva, myslim ze by to bolo aj zbytocne, slovenska voda je velmi kvalitna
dievcata ja by som teraz zozrala aj slona!
tak holky ja som dala aj ten biely jogurt na olovrant.
a platok syra zo 6timi cherry paradajkami. na cviklu nemam vobec chut.
Ahojte.Prvy den za mnou - za nami.Musim povedat pre mna to bolo celkom ok.Cvilovy salat nevyzelal moc chutne,hoc cviklu mam rada,ale musim povedat ,ze chutil dobre.Tak zajta den c.2. 😉
co tak robite ak vas prepadne povecerne mlskanie?Ja pijem zihlavovy,alebo metovy caj 1l.
ja neviem ci je to spravne..ale ja mam urobene na ranajky viac..a vzdy ked som hladna,si dam cele doobedie s ranajok...obed detto..naobedujem sa..ale ked som o 16 00 hladna,tak si dam to co bolo na obed...a vecera tak isto..ak jem o 18 00..a o 21 00 som hladna...dam si veceru...
ked mam chute na sladke,dam si orechy hrozienka..ale snazim sa nie vela.ALe vsimla som si,ked si davam naozaj sladke ranajky,tie chute na sladke su malicke poobede
Aj ja som.začala v pondelok uvidím aká zmena na konci 🙂
@ ja som sa rano zobudila hladna jak vlk hehe, jogurty biele tiez budem olovrantovavat a syry struham poriadne, nie nejake nizkotucne, nechcem aby z toho bola hladovka
@zuul to bolo pre zuul🙂
@mariankaf aj ja popijam caj, ked ma prepadne vecerny hlad a este chrumem cerstvy hrasok 🙂
ahojte dievcence 🙂
----------------------
PIATOK 19.juna
----------------------
by som chela zacat. Prida sa niekto? 🙂)
@elenakrasna robis to perfektne, presne tak by sa to malo robit
ahojte holky, ako vam to ide?
dnes je to 3.den a ja uz mam o 1kilo menej 🙂
co zo mna zostane po 28dnoch neviem 😲
ja tiez kilo fuc 🙂

@fay26 chces aj nieco zhodit? ci len detoxikovat? ja chcem skusit co to som mnou urobi, kazde kilo minus bude bonus. mne by sa pacilo tak 5kil dat dolu.