icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

fay26
17. jún 2015

@cackaa musíš veľa piť 😉

mariankaf
17. jún 2015

Ahojte.Tak i ja zacim treti den,tiez som nevydrzala a odvazila som sa ,tak po prvom dni -0,50 a po druhom dni +0,30,ale co uz idem dalej 🙂 ,ide o detox a snad sa to pohne .....Pijem vela,pocit hladu nemavam a ani chot na sladke,Vcera vecer na zacal hrozne boliet zaludok,ale dnes je to ok.
Prajem VAm vsetkym pekny dnik 🙂

camie
17. jún 2015

@zull, @cackaa, @mirabelluska baby z aké váhy idete ja tiež od pondelka ešte sa nevážim až na konci...ja mam.60kg

cackaa
17. jún 2015

@fay26 pijem dosť...teda aspoň si myslím...už mám v bruchu asi aj žaby... 🙂

cackaa
17. jún 2015

@camie ja 68 kg...moja skoro pôrodná váha...hrúza...

zuul
17. jún 2015

@camie ja tiez 60kg

mariankaf
17. jún 2015

tak vy ste modelecky baby 🙂 .Ja potrebujem ist dole zo 74kg ☹

fay26
17. jún 2015

@camie
@cackaa
@zuul
@mariankaf kočeny, ale zas je dôležité, aj koľko ktorá meriame 😉 Ja 64,9kg /160cm :-/

fay26
17. jún 2015

@cackaa 😀 😀 😀

zuul
17. jún 2015

dievcata ja 168cm a 60kg som zacinala.

fay26
17. jún 2015

@zuul juj, tak to ty si štíhlunká 🙂 tak to ja nie 5kg dole, to ja opravujem na 10kg mínus 🙂 šak jedno kilko je už preč, ideme ďalej 😉

camie
17. jún 2015

164-165- 60 kg cieľ 55-54 kg

fay26
17. jún 2015

kočeny, tak podporujeme sa vzájomne 😉 ja by som teda mala dať min.tých 10kilkov dole, fu, no mám čo robiť, ale s vami to zvládnem, že? 😉 😉 😉

cackaa
17. jún 2015

@fay26 Dáme...ja potrebujem tak 10-13 kg. Ale viem, že za tých 28 dní to nedám, takže musím potom pokračovať + nejaký ten pohyb...môj najobľúbenejší je ľah na gauči 😀 😀 😀

fay26
17. jún 2015

@cackaa no po tých 28dňoch by sa malo pokračovať delenou stravou - ak človek chce ešte schudnúť 🙂 no to je aj môj obľúbený pohyb 😀 😀 😀 Ja keď som držala mačingovú - pred pôrodom, tak som za tých 28dní dala 6kg dole, ale pri tomto stravovaní a hlavne pitnom režime, si človek môže byť istý, že to čo zhodí, je takmer čistý tuk, žiadne, že odvodní ťa a tak... a koža vôbec nezostane ovisnutá ako po diéte... Takže DÁME TO!!! 😀 😀 😀

cackaa
17. jún 2015

@fay26 Ja už som ju raz dala minulý rok a schudla som iba 4 kg, ale na oblečku to bolo dosť vidieť a aj ľudia si to všimli. Ale to som mala počiatočnú váhu cca 60kg... Najhoršie je, že mne hrooozne moc chutia buchty a koláče a sladkéééé...už teraz mi sliny tečú 😀 😀

fay26
17. jún 2015

@cackaa no ja sladké ani moc nemusím, raz za čas dostanem chuť, u mňa je problém pečivo, toho keby som sa vzdala, tak paráda a tiež pravidelná strava, ja celý deň moc jedlu neublížim a keď prídem domov, tak by som zožrala všetko, čo vidím 😀 😀 😀 no a potom sa nabaľujem, ale už to takto nejde ďalej, cítim sa zle, takže musím to nutne zmeniť 😕 😕 😕

camie
17. jún 2015

Juuj teším sa baby 🙂 aké budú výsledky....už nech máme po 28 dňovke. Dáme to musíme!!!

cackaa
17. jún 2015

Naši prišli pred chvíľkou domov aj s pizzou...som myslela, že im to zožeriem... 😀 😀 😀

mirabelluska
17. jún 2015

@camei ja meriam 161 a vaha 49kg ale ja rozhodne nechcem chudnut mne ide cisto o detox a velmi mi taketo stravovanie pomaha proti migrenam 🙂

mirabelluska
17. jún 2015

@fay jasneee ze to zvladnes, po par dnoch to uz bude lahsie, aj telo si zvykne aj ty si zvyknes pripravovat jedla

fay26
18. jún 2015

Dobré ránko kočeny, tak dnes máme 4-tý dník, ako ste na tom? Ja viem, že by sa malo vážiť len raz za týždeň v rovnakom čase, ale ráno mi to nedalo, tak som šupla na váhu a zas o 0,3kg menej, tak ma to potešilo a dodalo mi to chuť pokračovať ďalej 😀

mariankaf
18. jún 2015

Ahojte baby 🙂 .Tak 4.den zacal,ranajky su prec a ja pripravujem obed a veceru.Zatial vsetke jedla su pre mna ok a chutia mi,iba to varenie ja pre mna dost narocne,ale od dnes zacnem varit na dva dni dopredu,cukinu pripravim uz i na zajtra.Vazila som sa rano zasa,lebo viete ☹ ,nechcem,aby vaha isla hore,ale dole a tak ukazala -0,50.Zrejme vela vody pijem,tak preto bolo predym +.No uz sa vazit urcite nebudem teraz max.po tyz. 😝 .Neviem ako vy,ale mna druhy vecer pobolieval zaludok,tak snad sa to po prvom tyz. zmeni.Vsetkym drzim palceky a tesim sa na vase pismenka-skusenosti. 🙂

fay26
18. jún 2015

@mariankaf Mačingová v tej knihe písala, že sa treba vážiť raz za týždeň v rovnakom čase, lebo váha môže kolísať v závislosti od veľa faktorov, ja som napr. včera večer bola na pôvodnej váhe a dnes ráno -1,3kg... Ja to s varením mám vyriešené tak, že čo na obed, tak to si dám väčšinou na večeru alebo si v jeden deň navarím viac jedál na viac dní. So žalúdkom nemám problém. Možno je to len šok pre telo, že zrazu príjma veľa vlákniny, tekutín a tak, že to čo príjmne, je ľahšie stráviteľné, nakoľko je to na princípe delenej stravy...alebo šok, že telo zrazu príjma úplne niečo iné, ako doteraz... Inak Mačingová je aj na facebooku, skús jej napísať, či je to v pohode alebo čím to môže byť... Kočeny, dáme to !!! 🙂 🙂 🙂

susanne6
18. jún 2015

včera som si bola pozrieť u lekárky krvné výsledky a na moje prekvapenie, mám aj po detoxe vysoký cholesterol...hm, čo s tým? 😒

uankab
18. jún 2015

@susanne6 a mas vysoky dobry ci zly cholesterol? lebo su dva druhy a hodnota sa berie dokopy za obidva... inak mne stupal cholesterol z hormonov, akonahle som vysadila pilulky, do 3roch mesiacov klesol a bolo to v poriadku...

mirabelluska
18. jún 2015

@susanne6 viac pohybu vraj pomaha znizit cholesterol

mirabelluska
18. jún 2015

@mariankar @fay26 mna zaludok neboli, lebo uz aj predtým som jedavala kvanta zeleniny. tiez uz zacnem varievat naraz viac jedal, inak by som bola len v kuchyni zavreta. inak ja niekedy prehadzujem obedy a vecere v jednom dni, dufam ze to moc nevadi

fay26
18. jún 2015

@susanne6 bodliakovy olej-polievkova lyzica rano nalacno 30min.pred jedenim,je bez pachu a chuti,takze v pohode sa da uzit 😉

fay26
18. jún 2015

@mirabelluska ja vobec nejem podla vzoroveho jedalnicka,papam zeleninku,ktora je predpisana,ale podla toho,na co mam chut,teda ak mam chut na cuketu,tak si dam len cuketu,rano aj vecer a hoci aj dalsi den 😉