Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@mariankaf az teraz som si vsimla ze som ta premenovala na mariankar 😀
Dakujem za radu fay26 🙂 ,babule u nas najvacsia polozka pri nakupoch je zelena a to uz roky,nehovoriac co sa u nas poje zeleninovych salatov a predsa ma boli zaludok,aj teraz.No nevadi,zistim z coho to bude 🙂 .mirabelluska nevadi 😀 😉 .Mne osobne najviac chuti mrkvovy perkelt,jedla by som ho non-stop.Zatial sa drzim predpisanemu jedalnemu listku a aj vodu si prevaram,kazde rano,nalejem potom do dzbanu a pijem cele doobedu,poobede zopakujem.Varila z vas uz niektora ten borsc?Cim odporucate vylepsit chute?Dakujem.
Dobre ranko 🙂 .Babulky ,tak ja si myslim,ze zaludok ma bude zrejme boliet z cesnaku.Pridavam ho doma do jedal kde sa hodi,ale to pri tomto detoxe sa uziva predsa len vo vacsom mnozstve a pravidelne kazdy den 3-4ks/zubky.Vsetke vas pozdravujem a pekny dnik 🙂
ahojte dievcata,
ako po vikende? no ja som mala na male, ale zvladla som to. dnes rano po tyzdni dolu 3,5kg. 🙂
@zuul waaaaw gratulujem, 3,5kg to je parada 🙂
toľko som ja nemala ani za 2 detoxy :(
vsak toto, asi uz nechcem viac. neviem, co bude o 3tyzdne. som zvedava, ci sa mi to vrati ked zacnem normalne jest. myslite, ze to je voda? ci uz tuk?
jem co je napisane, no tak normalnu porciu... medzi tym jogurt, nic viac. uz som si zvykla malo jest.
@zuul ahojky, super, gratulujem 😉 podľa mňa je to čistý tuk, nakoľko pri detoxe sa veľa pije, takže odvodnená byť nemôžeš... môj manžel tiež mal pred 4-mi rokmi detox, schudol 12kg a po skončení sa mu vrátili 2kg - keď začal normálne jesť a váhu si drží stále až doteraz, dokonca ako teraz začal jesť delenú stravu, tak dal dole ďalších pár kg...
myslim ze za tych par dni detoxu som vypila tisíc litrov vody hehe
Ahojte dievcata, ja som už raz dietu podla macingovej držala a fungovala super, teraz som po druhom porode a moja dcerka ma 5 mesiacov, myslite, že je vhodne aby som sa do nej opat pustila, ci mam este pockat...bojim sa jedine toho, ci sa nezmeni chut mliecka, kedže este kojim, alebo ci ju nebude velmi naduvat, kedže v jedalnicku sa objavuje dost vela fazule 🙂 Budem vam naozaj velmi vdacna, ked mi odpoviete lebo zmenu potrebujem už ako sol, ale ak to ma ist na ukor malej, tak este pockam :-/ Este raz vdaka za každu radu 🙂 EVa
tak este nie som ani v polovici detoxu a uz zistujem, ze do buducna budem asi vegetarian 🙂 . neskutocne mi vyhovuje jedalnicek z prvých dvoch tyzdnov, normalne sa na to maso netesim 🙂 . asi si ho ani nedam, nebudem to silit, ked nie je chut. a musim uznat, ze sa citim supeeer 🙂
@mirabelluska aj mne chutí táto strava, ja som si tieto jedlá robila hocikedy aj mimo detoxu, jediné, čo mi na tomto detoxe vadí sú raňajky - mrkva s jablkom, všetko ostatné je fajn, ale toto mi už nejde 😒
@fay26 mne chutia este aj tie ranajky 🙂 , aj ked to moje okolie nechape
@mirabelluska tak to je super, to by som aj ja chcela 🙂
@fay26 Dakujem krasne za radu...no tak som jej teda napisala, odpisala sice hned, ale vraj že to ma na webe, že tam v sekcii pribeham je tam vsak len pribeh ženy, ktora to zacala držat este pred tehotenstvom a nasledne pokracovala v tomto stýle stravovania aj pocas tehotnosti a kojenia, tak som je odpisala, že to je trosku iný pripad ako som ja a že ja sa skor obavam radikalne zmeny pocas kojenia a napisala mi, že ona sa tam k tomu pod clankom vyjadrila a nemože stale odpisovat na veci, ktore su už na nete ale ja to tam vobec nemožem najst...joj neviem, co mam robit...potrebuejm zmenu ako sol...strasne ma bolieva žaludok, vypadavaju mi vlasy a som totalne bez energie...heeelp
@misty32 ja by som do toho isla na tvojom mieste, ale nie tak razne, ze presne 28 dni podla jedalnicka, ale postupne, skusat jedno zeleninove jedlo napr. tri dni a sledovat, ak nerobi problemy, pridat dalsie.
@misty32 myslim, ze nikto ti nemoze striktne povedat, chod do toho alebo nie,zalezi od tvojej malej, ako znasa jedla a tak..,ja som prvykrat zacala, ked mal maly 10 mesiacov a znasal to super a podarilo sa mi krasne schudnut, su tomu uz necele 4 roky a mam dolu krasnych 23 kil, takze drzim palce 😉
Dievcata dakujem krasne za rady....ste super....ja do toho teda idem,potom vam napisem ako to dopadlo.bojim sa len tohoco som citala v jednom clanku,ze pocas detoxu sa do mlieka uvolnuju toxiny....myslite,ze je to pravda?
@misty32 ja som pocas kojenoa drzala dietu, pomerne striktnu kvoli dcerkinmu ekzemu a na kvalitu a chut mliecka to veru vplyv nemalo... Akurat sa jej vycistil ekzemik 🙂... Len davaj pozor aby si mala dost vapnika v strave, ked vysadis teraz mliecne. Ja som brala doplnok a pila som mlieko obohatene vapnikom. Drzim palce
Ahojte babule.Ako ste natom spolubovnicky?Ja som sa sem dlho neozvala,ale detox dodrzujem striktne a dalej.Zajtra idem do 3.tyzdna.Co sa tyka mna,dodrzujem predpisany jedalnicek a vypijem 4l vody denne.V druhom tyz.som dva dni mala riadne hnacky,dobre ze to vyslo na vikend 🙂 ,aspon mi poriadne vycistilo creva 😀 .Maso mi extra nechybalo,ale dnes na obed som si zato pochutila.Opisuje sa prilev energie,pravdu povediac ja som vycerpana.Co sa tyka vahy asi 1kg za 2tyzne,cize nic moc.Ubytok pocitujem najma na stehnah a trocha na bruchu.Urcite uz vydrzim do konca,i ked to varenie je dost narocne na cas-aspon pre mna.
Drzte sa pa!
Da sa niecim nahradit cervena repa?

@fay26 to si ma potesila, inak aj pre mna je cuketa top najchutnejsia mnam mnam