Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ahojte,zacinam treti den..keby tak hlava nebolela,tak sa da...dufam,ze dnes to prejde,pekny den 🙂
@nateeka aj mna bolí ako koňa... kto vie, či je to počasím alebo tou dietou..
Som presvedcena,ze diétou... Dnes je to zatial ok,ale uvidim k veceru...
Ja mam dnes piaty deň a hlava konečne neboli a cítim sa celkom fajn.podla macingovej môže byt bolesť hlavy aj príznakom slabého pietneho režimu,vypijete tých 3-3,5l?mne to niekedy nejde,možno preto ma tak bolela hlava zo začiatku.
@kitu aký bol ten ranajkovy koláč?
@sonicka315 pitneho🙂
@sonicka315 min.3litre a viac dam...
@siusinocka to sa vyplavuju toxini z tela tak to popisuje Macingova
@sonicka315 bolo to podla mna fajn.... dala som tam iba troštičku medu.... a robila dvojitu davku.... že by sme mali s maminou na dva dni... a aj mojmu menšiemu synovi to velmi chutilo po dva dni mal aj on desiatu... 😀
@sonicka315 ja vypijem tie 4 litre v pohode.Nalievam si kazdu hodinu doobedu velky pohar vody a poobede do 18.00 pokracujem,potom brzdim s vodou a cajom.Tiez som si rychlo zvykla.Mala som predtym suchu kozu,tak viem,kde bol problemik.........malo som pila.
Myslite si,ze ked tie lusky zmixujem,bude to mat taký istý účinok ako keby som ich zjedla vcelku?t.j.ako kartac na čreva?
@sonicka315 myslim,ze treba ich zjest vcelku,cize nemixovat.Ja som ich roky nenavidela,raz som v Lidli kupila velke vrecko a s manzelom sme ich uvarene a posolene schrumali pri filme 😀
@stellamaris toho som sa bála🙂 no nejdú mi nijako dole krkom☹
@sonicka315 soni urob to tak ako ja.... ja by som ich zjedla aj same ale mamina nie, kedže ich nelubi... a tak som ich urobila na polievku- tretinu som pomixovala a tym zahustila polievku a dobre sa to šmýkalo dolu krkom a malo to super chuť
jedine co som zistila.... kupovala som v lideli tie zelene... teraz mali akciu na biele a tak som kupila tie ale tie biele nie su take chutne- maju totiž take tie tvrde fuzy čo mi pri jedeni vadilo....
@kitu no idem to vyskúšať,az ma prešiel hlad🙂
@sonicka315 jednoducho nezliala som tu vodu v ktorej sa fazulka varila... a najskor som si opražila cesnak na oleji a potom dala variť tu fazulu aby tam ta chuť bola ako ma byť.... lebo postup je že cesnak pražiť až po uvareni luskov a potom tam tie lusky ešte osmahnuť... ja to urobim najskor a takto je to mnam... nam velmi chutí...
@kitu tie zelene z Lidla boli chutovo super,obcas treba docistit trochu,ale inak mnamka 😉 komu nechutia,nech pomixuje,ale myslim,ze ten cistiaci ucinok na creva tym asi minies.....
@sonicka315 mne skor bude robit Problem nahradit bryndzu s bielkami.............to nezjem ani za milion. 😕
@stellamaris a kedy mame bryndu s bielkom.... viem že niekto to tu už spominal.... ja som to aj hladala v tom rozpise ale som nenašla.... v ktorý den to je...
no ved prave preto nemixujem cele iba trošku aby tam zostal ten učinok
@kitu v tretom tyzdni v pondelok na veceru.Ja to jedlo jednoducho nedam,dam si ten mäkky kozi syr snad a namiesto bielok mandle.Nic ine ma nenapada.....
Kupila som si knizky od Macingovej obidve,v druhej su zaujimave recepty ,tak sa s manzom tesime,co si dobre Dame.Manzo ma 100kg a cely nestastny.....tak ide na detox so mnou....
@stellamaris teda ja to mam po česky stiahnute a tu bryndzu s vajom tam nikde nevidim...a to som si teda teraz všetko ešte raz pozrela.... kolky den to je... lebo ja to nema rozdelene na pondelok utorok...ale na čísla...
@stellamaris ja mám bryndzu druhý týždeň vo štvrtok na večeru,čo to?
@stellamaris
ahojte .. možno niektoré poznáte, ale doporučujem si mrknúť fotoreportáž Moniky Brýdovej z jej "mačingovania" ... nájdete tam aj nejaké doporučenia na náhradu (například spomínanej bryndzy) a pekne to nafotila, takze je na to vacsia chut ...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152...
ja aktualne drzim druhykrat od pondělka ... vsetky vas zdravim a drzim palce 🙂

@julka21 schudla som 7kg. Najvacsie prekvapenie bolo ze som super schudla z brucha hned prvy tyzden. Ten prvy tyzden bol najtazsi ale 3. a 4. ani neviem ako presli. Teraz jedavam asi 5x denne ale vobec to neratam, naucila som sa zobkat pocas dna aby ma neprepadol hlad a nehltala potom😀