Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@anetan no ja som tiež práve doranajkovala, ledva som to do seba dostala...sýte až až 🙂 no ja som nezohnala nízkotučný syr..tiež som si išla oči vyočiť, ale nenašla som...v Lidli som ho hľadala, ale mali tam BIO jogurt biely...ale myslím si, že akýkoľvek biely jogurt bude fajn...som zvedavá na tú cviklu, tú ja veľmi nemusím...
@anetan
@zuzulienkab ahojte, ja som pouzivala 30% syr eidam z Lidla a bolo to ok, ale nizkotucny sa da kupit u nas v Jednote Kleopatra ale chutovo teda nic moc 😒
@zgurkaa no ja asi tiež zostanem len pri takom "normálnom"....dolezite je, si myslím, že je to bielkovina a nie sacharidy 🙂
dopíjam 3. 3/4 liter a budem si musieť doniesť do práce tenisky, nech sa mi lepšie behá na wc 🙂 Brokolica mi chutila, hlad ma vôbec neobchádza, tak som ok. Cvikla tiež nie je môj favorit, ale uvidíme... raňajky mi ochutnal aj manžel a bol príjemne prekvapený, že čakal nechutnú hrôzu a bolo to celkom mňam :D
tak prvý deň detoxu za nami 🙂 zatiaľ super a na moje veľké počudovanie - tá cvikla mi nenormálne chutila...ja som si na to dala vajíčko...kolegyna to mala so syrom, ale nezachutilo jej to.....ja som si to vzala aj na obed, lusky fazulové si uvarím na večeru...len tá voda, voda....určite som včera nedala 4 litre...možno tak 2,5-3 odhadujem....a raňajky - to je uplne najlepšie, mnaaaaam 🙂 tak hor sa do druhého dňa detoxu 🙂
Probio Rajo naj naj naj....naše slovenske výrobky. Antonia odporúča jesť slovenske jedlo
@zuzulienkab ahojte! tak ideme do druhého dňa, cviklový šalátik ma príjemne prekvapil. Mala som ho so syrom a bol fajn. Hlad sa za celý deň neobjavil, takže super! Normálne sa teším na obed :D Fazuľky s cibuľkou a syrom voňali výborne! Už sa teším! Tak na zdravie! 🙂
dievčatá, včera prišla migréna a ja som ju musela likvidovať Ibáčikom :( Dnes som ok, pijem o dušu, jem čo treba, len nezvládam celé porcie. Dnes som zvedavá na mrkvový perkelt na večeru... a u vás ako? 😉
@anetan ahoj 🙂 no ja stále bojujem s tou vodou, nedarí sa mi uplne tie 3 litre vypit...ale robím čo mozem 🙂 ja som mala také točenie hlavy hned v prvý deň večer, ale potom už uplne super. Aj sa tak cítim, aj kolegyna - zatial uplna spokojnosť 🙂
ahojte baby. prave som sa rozhodla, ze skusim detox podla p. Macingovej, ked citam Vase vysledky a vidim ake mate odhodlanie..prosim Vas nedate sem link na knihu?este mam jednu otazku - maso, cesnak, cvikla mi nechutia, bol by problem pri detoxe, keby som to nejedla?
@zuzka2010 Zuzi, ja som cviklu nemohla jesť roky rokúce...neznášala som ju este zo školskej jedálne....tak som sa toho bála...ale mne Ti to tak zachutilo...som si to uvarila do makka, pokrájala na malé kocky /alebo si to mozes aj nastrúhať ako tekvicu/, posolila, ml. č. korenie a preliala olivovým olejom. Nato som si dala varené vajíčka na kocky, nie syr - kolegyna čo to držíme spolu, tak si to dala so syrom, ale to jej nechutilo a potom si dala s vajickom a to jej chutilo viac...neboj sa toho...a hlavne - vitaj medzi nami detoxikujúcimi 🙂
a k tomu masku - ved si ho ochuť tak ako ho máš rada....
@zuzka2010 a k tej knihe - kolegyna ju našla na ulozto.sk - skús pozriet tam
zuzka cvikla je podla mna zaklad detoxu, ja uz mam pocit ze sa na nu premenim, som 15.den,takze ked fakt cviklu nemusis,tak sa na to ani nedavaj...mne chutia vsetky jedla, davam aj muzovi aj detom po troske, ale dnes ma zabili jahle,vobec mi to nechuti...co uz
@verka jahle? čo to je? 🙂
@zuzulienkab pšeno ;)
@lenika76 jáj, ďakujem 🙂 ja som to ešte v živote nejedla...tak som zvedavá, aké to bude...
@zuzulienkab ved ani ja, kym som nenadabila na Macingovu :D vela stastia, nedaj sa odradit nezvycajnou chutou, treba si to dobre ochutit podla vlastnych poharikov ;)
@lenika76 a Ty si to jedla na slano alebo na sladko? A v ktorom týždni sa to je? Lebo ja pomaly končím len ten prvý...
v ramci detoxu to je az v tretom tyzdni a je to na sladko s orechmi, susenymi slivkami a medikom. ale potom v receptoch po detoxe su aj recepty na slano, a to nam doma velmi chutilo, aj ked teda musim priznat, ze som si tam pridala nejaku zeleninu a koreniny podla nasich chuti ;)
@zuzulienkab ahojte dievcata! prvy tyzden za nami, viac-menej uspesne 🙂 priznavam zopar malych prehreskov, ale inak nalievam sa ako spongia! dnes som sa tesila na ranajky ako dieta na Vianoce, tie z prveho tyzdna som uz dobojovala nasilu. su chutne, to bez debaty, ale kazdy den bolo na mna trochu vela 🙂 Ale dnesny jogurt bol supeer! aj rezance na obed boli ok, takze uz bude len lepsie :D
nevazim sa, nemeriam, necham sa prekvapit neskor! A vy ako?
@anetan ahoooooj 🙂 no my tiež bojujeme dalej...a tiež viac-menej úspešne, sem tam maličký prehrešok, ale dobre....ja som neodolala, po týždni som sa odvážila a premerala a bola som nadmieru spokojná....tak ma to pekne nakoplo íst dalej...ked to celé skončí, napísem sem váhu a miery pred a po 🙂 aby som sa pochválila 😀 ale hlavne inšpirovala dievčatá, čo zavažujú, že sa na to dajú. V práci sme nahovorili ďalšiu kolegynu, že sa k nám pridá....je to fakt super, cítime sa skvele, veľa energie, dobrej nálady...nečakala som taký výsledok...aj tie jedlá sú skvelé. Na cviklu nedám dopustiť 🙂
@zuzulienkab super! ja som včera objavila nového favorita- boršč - ešte šťastie, že ho bolo trochu viac, inak by mi ho celý zjedla moja rodinka a mne by sa ani neušlo :D tak som zvedavá, aké dobroty nás ešte čakajú! držím palce ... a na zdravie! :D
@anetan
@zuzulienkab ahojte dievcata, tiež veľmi intenzívne zvažujem tento detox, príde mi to ako rozumné a naviac zdravé zhadzovanie prebytočných kilogramov 😨 musím nakúpiť potrebné potraviny a pustiť sa do toho, len keby tu bol niekto s kým by som narovnako začala... potrebujem zhodiť nejaké tie kilečká nahrabané po pôrode asi tak 8 kg, tak idem si vas ešte počítať a popísať čo treba nakúpiť 😉
Ahojte. Ja som tiež rozmýšlala na týmto stravovaním ale zdá sa mi v tom rozpise veľmi málo čerstvej zeleniny a ovocia. Neskúšali ste niekto okrem tých jedál si dávať k tomu na obed napríklad zeleninový šalát? Myslíte, že aj takto by sa to dalo?
Ahojte kočky...chcem sa podelit s vlastnou skusenostou, Macingovu som presla celu, teda, cely mesiac detoxu...je to absolutne skvele.Niekomu sa zdaju zvlastne jej kombinacie, ze malo zeleniny, ovocia.Ani raz som nebola hladna, priznam sa, ze som bola na seba tvrda, nejedla som ziadne oriesky, dodrziavala som jej rozpis zakladny...ranajky, obed vecera a ozaj som netrpela.Dokonca moja rodina, ktorej som mimochodom musela varit "normalne" jedla zacala niektore veci jest so mnou - hraskova polievka, dnes ju idem spravit na obed, ranajky mrkvovo jablckove, jogurty s medom a skoricou, zelerove hranolky, vsetko uzasne mnamky.Samozrejme treba vela pit, denne som si dala dve 1,5 litrove flase vody a tie som vypila.Prvy krat som Macingovu dala pred cca 2 rokmi, za mesiac som schudla 8 kilo, ale moja velkost oblecenia sa zmensila z 44 na 38.Napriek tomu, ze obcas si dam aj nieco nie dietne sa odvtedy drzim na tej velkosti, mam pocit, ze sa mi neuveritelne dobre nastartoval metabolizmus...Drzim palce, ked sa odhodlate, budete urcite spokojne , telo da vediet, ze je spokojne....A uzasne je s casu na cas si to zopakovat, ja to vidim raz za rok, rok a pol...krasny den vsetkym...

@zuzulienkab Jupii, celkom sa teším! Mám za sebou raňajky a ledva funím 🙂 brokolica v chladničke, 1. 3/4 vypitý! 🙂 Mala som problém zohnať nízkotučný tvrdý syr. Máš overený tip kde ho kúpiť? A ani Bio biely jogurt nie je samozrejmosť... Ale to sú len počiatočné drobnosti 🙂 Hurá do toho, nech sme čím skôr vysmiate a krajšie 🙂 Držím palce!