Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@chmurkaxy jaaj jasne to som si nevsimla ze 3ni po sebe je-citala som tie recepty a mnozstvami som bola zhrozena 😀 este som nezacala,lebo nemam pokupene veci ☹
@sonicka315 Dakujem pekne, este nad tym uvazujem. Teraz som chora, tak ked sa z toho dostanem asi zacnem, aspon tak zlahka.
@sonicka315 to čo toto???? Že plus???? Sak minus by malo byt....ja napr nevidim úbytok v cm....to bude sa tým ze som cvicila ....aj teraz by som chcela ale fu nie je kedy....
A keď vám poviem že akú skusku mojej pevnej vôle ja mam ....tento týždeň peciem svadbu...1400zakuskov a 4 torty....a ja si nič nedam...ale zatial ma to ani nelaka...horšie to bolo na obed keď my s maminou sme žuvali brokolicu a chlapi rezne s hranolkami... Už mi začína chybat mäso...a máme ho až v piatok fnuk...
@kitu ja som tiez behala kazdy den, tak zeby mi tak svaly narastli?🙂))nevadi, citim sa dobre, uvidim po mesiaci ci pojde daco dole. aj mne uz velmi chyba maso a pecivo, dnes som kupovala cerstve rozky a tak mi este nikdy nevonali....nieco neodolatelne 😀
Tak prvý tyzden mam za sebou..ubytky vidim aj citim na sebe juhuu 🙂 tak drzim palce aj vam aj sebe,nevzdavajme to
ahoj holky, tak pridavam sa od zajtra tiez 🙂 baby z rodiny to uz raz drzali a vsetky pekne schudli, tak drzte palce, tiez vam drzim 🙂
ja som zacala dnes, tak sa pridavam ku vam kocky, drzme si prsty navzajom 🙂 Prosim vas vy pijete len vodu? Pre mna to nie je take narocne s jedlom ako s pitim. Ja urcite budem aspon bylinkove caje pit a velmi mi chba kaaava.
@tehoska ahoj ale ved kavu si daj ...skus nesladit a ked tak s medom a skus si tam dat trosku skorice...jednou kavou myslim nic nepokazis...aj ja sa pridavam ...ked som ju drzala pred rokom tak isli dole 6 kg..ale hlavne brucho..clovek by neveril ako sa precisti..drzim palce.. 😉
@sonicka315 jaaj to verim ..aj ja som mavala tieto "stavy" pecivove..a zacala som dnes po roku druhy krat detoxovať tak uvidime ...... 🙂
Ahojte ja akurat cakam na vyjadrenie muza ci ideme do toho spolu.... bo sa bojim ze to sama nedam ked ma bude pokusat... ved detox nikomu nezaskodi, ani chlapovi nie 😁
aj ja som sa oddnes pridala k vam. prave varim cviklu na veceru 🙂. zatial sa to da, uvidime ako dlho vydrzim. mne nejde ani tak o vahu ako o ubytok cm, pretoze brucho mam ako minuly rok o takomto case a to som bola v 4mesiaci tehu 😖 cvicit som zacala od 1.1.
@sonicka315 precitaj si v knizke,ze sa nemas vazit 😉 Moze to byt trochu vody,co dodavas do tela a prirastok na Vahe beres hned ako neuspech.......................nevaz sa,segra vahu schovala do pivnice,ked mala detox.Na obleceni uvidis,ze budes ho mat volnejsie. 😀
@stellamaris aj som si myslela, ze to bude asi voda, ale dakujem.
dievcata, skusali ste niektora alebo poznate dietu stockholm health diet?
@chmurkaxy vyzera to super 🙂 ja mam v dome cestovin plnu spajzu,ale väcsina je ryzovych alebo z hrachovej muky( milujeme azijsku kuchynu),tak tiez nebudem mat siroke rezance,ale vyberem nieco vhodne a budem jest s tym kalerabom.
a kupil niekto aj nasledovnu knihu najedzte sa do sytosti 2 alebo semafor o com tam ide, vedel by mi niekto nieco k nim povedat??
aky nizkotocny syr ste sem davali???
Baby,ja si davam normal tucny tvrdy syr..goudu
ako robievate ten mrkvovy perkelt? ja som tam asi dalal Vela rozmarinu a je to horke , blbe je len to ze som toho hned urobila velky plny hrniec

@maminecka2 mozes to brat ako zaklad ale urcite si k tomu doplnaj sacharidy (jeden zemiak, kopcek ryze, kuskusu, cestoviny) a bielkoviny, ved je to v podstate len zelenina, tak aby malinke malo zo vsetkeho 😉