Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
hej ten suchy , je teda suchy 😀 , mne by asi viac Thymian bral.alebo iba vegeta
@elisvic ja viem,ale našla som babu ba Fb, ktorá to držala už viackrát a schudla vždy paradne a jedla aj iné syry ako len tvrdý nastruhany. Ide o zmenu stravovania, nie prísnu dietu, takže sa mi v prípade,že sa vylúčia zo stravy cukry,zdá v pohode,keď si dáš nizkotucny syr akéhokoľvek druhu.
@chmurkaxy no super, ja niesom velmi dietova, takze este len zacinam. so sladkym nemam az taky Problem lebo medu mam dost, snazim sa dostatocne pit. prvy den som mala med aj vo vode. ale studenu , na teplu mi este neprisla chut. ja skor spravim dietu ako ist cvicit, takze nechcem zase robit nejake prehriesky alebo chyby,
3% ruku???? To fakt ? Ja som hladala ale nasla som najmenej 30% ruku a to už bolo písané na ňom ze light ....a keď som si pozrela tak isto mal aj balkánsky a kopa ďalších takže ja som si dávala aj iné syry a robím si z tých istých surovin aj polievky....napr dnes mi už išiel horekrkom ten perkelt tak som z tých istých ingrediencii urobila uzasnu mrkvovu polievku....no čista mnamka....
To malo byt že ruku nie tuzu....
@sonicka315 no ako sa ti dari???? Zajtra máme po 2 týždňoch konečne mäso....juuuu to bude čistý sviatok....
Ach ho tento mt si píše co chce takže na 3x hádam spravne- tuku
@kitu celkom dobre ale uz sa fakt tesim na to maso a chcelo by to uz aj nejake pecivo 🙂 dnes rano ta mrkva s jablkom uz mi isla tazko, som tej mrkvy prejedena 🙂
Baby, tie co nemate v rozpise bryndzu s bielkami, co mate namiesto toho? Je to druhy tyzden vo stvrtok a treti tyzden v pondelok na veceru. Druhykrat to uz nezvladnem 😀
@sonicka315 akoze niekto ma v rozpise bryndzu a niekto nie?? ved kazdy musi mat rovnaky plan??
@elisvic su rozne verzie, niektore tu pisali, ze bryndzu nemaju.
@sonicka315 jaaaj
@sonicka315 vo stvrtok to bola cervena repa so slivkami a orechmi a v 15-ty deň tak isto
@kitu mozes mi prosim napisat postup?
@sonicka315 ja idem podla tohoto ...takto to je aj v mojej knihe
http://www.week.cz/28-denni-ocistny-program-pod...
tam na spodu su aj recepty ako to spraviť...
@kitu skusis este raz? ten odkaz nefunguje
vedel by mi niekto vysvetlit preco mozem jest vajcia ale musim mat bezvajecne cestoviny? podla macingoej detox v druhom tyzdni?
@elisvic podľa mňa ide o to,že je to v podstate delená strava. Máš väčšinou zelenina+bielkoviny (syr,vajce,mäso) a cestoviny sú sacharidy. Preto sú zase len so zeleninou. Preto by v nich nemalo byť vajce (bielkoviny), aby sa kategórie nemiesali a telo jedlo ľahšie stravilo. Čím viac kategórií,tým bude spomalenejsie trávenie.
@sonicka315 nie som teraz na pc tak ti to napisem 300g cvikly 100g sliviek - namocenych a 100g orechov všetko spolu zmiešať a nakoniec pridať 2pretlacene struciky cesnaku sol a korenie....a jest.... Ale ja som to nerobila....vsade kde pisu cviklovy salat ja žujem boršč lebo mne ten salat nechutil....
Chystam sa piecť cvilku ta je mnamka a kde je vajco tak robila som už aj peazenicu- s fazulovych luskov a aj brokolice a to je teda mnamka mnamkova
Dievcata,ja uz cervenu repu nemozem ani citit,koncim druhý tyzden,cim to nahradim? Poradte..mozno nicim,ze?🙂

@elisvic ja som robila vcera, nedavala som suseny rozmarin, ale cerstvy, som si ho nasekala a nevedela som sa dojest toho. velmi mi to chutilo. ale dusila som to viacej ako 15 minut, sa mi to zdalo dost tvrde a aj dost vody tam bolo.