icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

sonicka315
10. jan 2016

@maminecka2 mozes to brat ako zaklad ale urcite si k tomu doplnaj sacharidy (jeden zemiak, kopcek ryze, kuskusu, cestoviny) a bielkoviny, ved je to v podstate len zelenina, tak aby malinke malo zo vsetkeho 😉

zicherka691
10. jan 2016

@chmurkaxy jaaj jasne to som si nevsimla ze 3ni po sebe je-citala som tie recepty a mnozstvami som bola zhrozena 😀 este som nezacala,lebo nemam pokupene veci ☹

maminecka2
10. jan 2016

@sonicka315 Dakujem pekne, este nad tym uvazujem. Teraz som chora, tak ked sa z toho dostanem asi zacnem, aspon tak zlahka.

kitu
10. jan 2016

@sonicka315 to čo toto???? Že plus???? Sak minus by malo byt....ja napr nevidim úbytok v cm....to bude sa tým ze som cvicila ....aj teraz by som chcela ale fu nie je kedy....
A keď vám poviem že akú skusku mojej pevnej vôle ja mam ....tento týždeň peciem svadbu...1400zakuskov a 4 torty....a ja si nič nedam...ale zatial ma to ani nelaka...horšie to bolo na obed keď my s maminou sme žuvali brokolicu a chlapi rezne s hranolkami... Už mi začína chybat mäso...a máme ho až v piatok fnuk...

sonicka315
10. jan 2016

@kitu ja som tiez behala kazdy den, tak zeby mi tak svaly narastli?🙂))nevadi, citim sa dobre, uvidim po mesiaci ci pojde daco dole. aj mne uz velmi chyba maso a pecivo, dnes som kupovala cerstve rozky a tak mi este nikdy nevonali....nieco neodolatelne 😀

nateeka
10. jan 2016

Tak prvý tyzden mam za sebou..ubytky vidim aj citim na sebe juhuu 🙂 tak drzim palce aj vam aj sebe,nevzdavajme to

bubbble
10. jan 2016

ahoj holky, tak pridavam sa od zajtra tiez 🙂 baby z rodiny to uz raz drzali a vsetky pekne schudli, tak drzte palce, tiez vam drzim 🙂

lulupilatova
Odpoveď bola odstránená
tehoska
11. jan 2016

ja som zacala dnes, tak sa pridavam ku vam kocky, drzme si prsty navzajom 🙂 Prosim vas vy pijete len vodu? Pre mna to nie je take narocne s jedlom ako s pitim. Ja urcite budem aspon bylinkove caje pit a velmi mi chba kaaava.

ikuska31
11. jan 2016

@tehoska ahoj ale ved kavu si daj ...skus nesladit a ked tak s medom a skus si tam dat trosku skorice...jednou kavou myslim nic nepokazis...aj ja sa pridavam ...ked som ju drzala pred rokom tak isli dole 6 kg..ale hlavne brucho..clovek by neveril ako sa precisti..drzim palce.. 😉

ikuska31
11. jan 2016

@sonicka315 jaaj to verim ..aj ja som mavala tieto "stavy" pecivove..a zacala som dnes po roku druhy krat detoxovať tak uvidime ...... 🙂

yoel
11. jan 2016

Ahojte ja akurat cakam na vyjadrenie muza ci ideme do toho spolu.... bo sa bojim ze to sama nedam ked ma bude pokusat... ved detox nikomu nezaskodi, ani chlapovi nie 😁

chmurkaxy
11. jan 2016

Môj dnešný obed 🙂 dieťa je alergik na vajce,tak bezvajecnych cestovín máme doma kybel, ale široké rezance teda vôbec 🙂)

chmurkaxy
11. jan 2016

@tehoska ja pijem Caro namiesto kávy a namiesto čajov mam horúcu vodu s citrónom a medom 🙂

notebook
11. jan 2016

@tehoska myslím, že bylinkovým čajom nič nepokazíš. A kávu tiež môžu niektoré krvné skupiny, pozri v knihe 🙂

mirka20
11. jan 2016

aj ja som sa oddnes pridala k vam. prave varim cviklu na veceru 🙂. zatial sa to da, uvidime ako dlho vydrzim. mne nejde ani tak o vahu ako o ubytok cm, pretoze brucho mam ako minuly rok o takomto case a to som bola v 4mesiaci tehu 😖 cvicit som zacala od 1.1.

stellamaris
11. jan 2016

@sonicka315 precitaj si v knizke,ze sa nemas vazit 😉 Moze to byt trochu vody,co dodavas do tela a prirastok na Vahe beres hned ako neuspech.......................nevaz sa,segra vahu schovala do pivnice,ked mala detox.Na obleceni uvidis,ze budes ho mat volnejsie. 😀

sonicka315
11. jan 2016

@stellamaris aj som si myslela, ze to bude asi voda, ale dakujem.

sonicka315
11. jan 2016

dievcata, skusali ste niektora alebo poznate dietu stockholm health diet?

stellamaris
12. jan 2016

@chmurkaxy vyzera to super 🙂 ja mam v dome cestovin plnu spajzu,ale väcsina je ryzovych alebo z hrachovej muky( milujeme azijsku kuchynu),tak tiez nebudem mat siroke rezance,ale vyberem nieco vhodne a budem jest s tym kalerabom.

elisvic
13. jan 2016

@janielikk ja robim prave macingovu a mam treti den za sebou

elisvic
13. jan 2016

a kupil niekto aj nasledovnu knihu najedzte sa do sytosti 2 alebo semafor o com tam ide, vedel by mi niekto nieco k nim povedat??

elisvic
13. jan 2016

aky nizkotocny syr ste sem davali???

mirka20
14. jan 2016

@elisvic ja som v kauflande objavila Dumbier light, ma 3%. Je dobry.

tehoska
14. jan 2016

@elisvic ja v tescu leerdamer light

nateeka
14. jan 2016

Baby,ja si davam normal tucny tvrdy syr..goudu

chmurkaxy
14. jan 2016

@elisvic mozzarella light, plesnive syry niektoré, toastove platkove light

elisvic
14. jan 2016

@chmurkaxy macingova pise tvrdy nastuhany

elisvic
14. jan 2016

ako robievate ten mrkvovy perkelt? ja som tam asi dalal Vela rozmarinu a je to horke , blbe je len to ze som toho hned urobila velky plny hrniec

evica01
14. jan 2016

@nateeka gouda ma vela vapnika.