icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

lululik
21. jan 2016

no dievcata citam to tu a zistujem.....ze idem znova do toho pred rokom som to skusila..po dvoch tyzdnoch -6kg....vydrzala som 28-cku....teraz idem do toho aj ja...zajtra rano zacinam...

castania
21. jan 2016

@elisvic tiez ked chutnal moje obedy a vecery tak ze to celkom chutne. A dnes ked videl vysledok moj heh tak ci mu to budem pripravovat🙂 on so mnou aj priberal pocas tehotenstva tak mu aj teraz pomozem🙂 este keby sa mi podarilo tri kilka veeelmi by som bola spokojna🙂

elisvic
21. jan 2016

pre panajana bryndza s bielkami tepla a bez chleba, co je toto za recept doteraz som citala tie ohlasy a prave som pochopila, ten clovek je na drogaaaach. kto toto vymyslel.

monika_janko
21. jan 2016

@sonicka315 no na taktiez zacinam v sobotu stvrty tyzden. 🙂 dole vsak slo len 1,5 a 1cm z brucha a pol cm z bokov. Cvicim len 2x do tyzdna, tak neviem ci to je tym, ze mam sedavu pracu. Dodrzujem vsak vsetko poctivo.

monika_janko
21. jan 2016

@delissavt no ja praveze aj pijem. Manzel uz ma dole 4,5 kg a aj vidno na nom a ja ledva kilo..aj ked o vahu by neslo, skor ma trapia tie cm. Ledva 1cm z pasu. :( navyse som stale nafuknuta ako balon.

monika_janko
21. jan 2016

@sonicka315 a daj potom vediet ako si dopadla. Drzim nam palce, snad to zlezie posledny tyzden. ;)

sonicka315
21. jan 2016

@monika_janko ja cvicim 3x do tyzdna a prvy tyzden som kazdy den behala 25min. tak uvidim, v kazdom pripade mam v plane po skonceni 28 pokracovat systemom 5:2, tak hadam sa to casom musi pohnut smerom nadol 😀

delissavt
21. jan 2016

@monika_janko napodobne ☹ len ja som si myslela, ze kvoli vode. ☹ a aky tyzden si? ja som zacala treti....

monika_janko
22. jan 2016

@delissavt no ja zajtra zacinam stvrty 😞 a brucho stale ako balon. Mozno by som mala viac cvicit...

monika_janko
22. jan 2016

@sonicka315 super, aj ja tak planujem. 5:2 je super, uz som tak fungovala a je to fajn. ;) cez tyzden nie je az take tazke vydrzat a vikend mozeme zhresit. 😃

zicherka691
22. jan 2016

prosim vas a to 5:2 sa nema robit az ked dosiahnete svoju vysnivanu vahu? myslim 28detox, potom 3 mesiace podla receptov z knizky aj cez vikendy, znova detox 28dnovy,3 mesiace z knizky... a ked uz bude vaha dobra az potom 5:2 ?teda tak som to ja pochopila

vieruska3
22. jan 2016

Ahojte baby aj ja by som to chcela skúsiť kde nájdem jedálnička tej 28

sonicka315
22. jan 2016

@zicherka691 ma sa to tak robit ale asi 3 mesiace by som nevydrzala, 5:2 je pre mna prijatelnejsia cesta 😉

delissavt
22. jan 2016

@monika_janko nerozumiem veľmi tomu, no ale uz co. Skúsim napísať Macingovek cez fb, možno mi to vysvetli.

elisvic
23. jan 2016

holky ja som to dnes nezvladla. a dala som si krajec cerstveho chleba a pecene koleno maly kusok, mne to bolo tak jedno v jednej chvili.

neskoro som sa zobudlila a neskoro som ranajkovala , potom so psom von rychlo na nakup domov a ... stalo sa to , teraz pojdem urcite do pekla???lebo na vahu nesmiem.

ludia cela dieta je iba o discipline, ta moja je velmi rozmanita.
🙄

elisvic
23. jan 2016

vedel by mi niekto dat iny napad na mrkvovy perkelt ako sa pise v knihe, naposledy som dalal Vela rozmarinu a vobec mi to nechutilo. bolo to horke.

sonicka315
23. jan 2016

@elisvic no skoda, ze si to nevydrzala. ja taktiez strasne trpim ked muz kupi cerstve pecivo, normalne sa mi chce plakat ale zatial som odolala 😀
ja perkelt robim bez rozmarinu, na cibulu supnem mrkvu + sol+ sojovu omacku, podlejem a 15min dusim pod pokrievkou, to je vsetko.

stellamaris
23. jan 2016

@sonicka315 tiez robim ten perkelt bez rozmarinu.Minule som ho hotovy posypala nasekanou petrzlenovou vnatou a manzelovi tiez velmi chutilo.
Tak @elisvic skus nejake ine korenie podla chuti.Mozno pani Macingovej chuti rozmarin a tebe nieco ine 😉

elisvic
23. jan 2016

@sonicka315 tak som to teraz urobila aj ja, hej spackala som to dnes.

elisvic
23. jan 2016

@stellamaris jasne to som v prvy tyzden nevedela urobila som toho dostatocne aby som nemusela cely tyzden vyvarat. dnes uz je lepsie bez rozmarinu

stellamaris
23. jan 2016

@elisvic no tak si dnes zhresila,ale pokracuj dalej v programe.Jeden prehresok sem tam snad nevadi 😉

elisvic
23. jan 2016

@stellamaris uz to dotiahnem dokonca ale sladke mi nechuti iba cerstva korka na chlebe alebo celkovo pecivo, to je ten zvyk

stellamaris
23. jan 2016

@elisvic aj ja som vzdy jedla s chutou cerstve pecivo,teraz di dam radsej jednodnovy chlieb............lepsie sa mi travi 🙂

monika_janko
23. jan 2016

@elisvic držíme Mačingovú s kamoškou a obidve nedávame rozmarín (ja už to držím 4x, takže už som si perkelt znechutila tak, že s rozmarínom ho jednoducho nezjem). V knihe sa ale neuvádza, že je ten rozmarín na niečo potrebný. Myslím, že je tam len kvôli chuti. Teda určite lepšie vynechať rozmarín ako vynechať celý perkelt. 🙂

stellamaris
23. jan 2016

@monika_janko ona dava vsade bylinky alebo korenia,ta su to vsetko zdrave veci,ale ked nechutia alebo mas na ne alergiu,nie je co riesit.Napr.cesnak je tak casto v jej jedlach,vynechavam,cesnak neznesiem....................no a bazalku a oregano kvoli alergii.Nahradim niecim inym vzdy.

tehoska
23. jan 2016

Kocky, ja som dnes 13. den, tiez mi je uz vselijako, tie vikendy su tazsie ako dni v tyzdni,ale co ma viac desi,ake su tie jedla roumanite v tych dalsich dnoch a casovo velmi narocne! To mi ide viac na nervy,ako to, ze nemozem jest...tie co ste uz dalej,robite vsetko podla rozpisu? Ja si budem asi varit veceru na dva dni,alebo rovnaku veceru a obed na nasled. den...

sonicka315
23. jan 2016

@tehoska ja si pripravujem v ramci rozpisu ale napr. tak, ze dnes na veceru boli kuracie karbonatky so zelerom a ja som mala kura so zelerovymi hranolkami 🙂 lebo na obed som piekla kura. da sa to celkom zjednodusit ked si pozries co sa ma jest a podla toho pripravis jedlo pre rodinu.

kitu
23. jan 2016

@sonicka315 aj my tak robíme....pocub a to pseno ti chuti??? Lebo mne také sladké vôbec nie....fuj ledva som to prezula...
Ja si tie re epty

kitu
23. jan 2016

Ja si tie recepty prispôsobujem však také zelerové hranolky tie mi už aj ušami pôjdu...a korenia tiež...dam také aké chutia mne...len kurkuma sa mi zapacila tak tu šibujem vsade...