icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

elisvic
17. jan 2016

@castania aj ja som nafuknuta este viac ako na zaciatku. moj prvy tyzden. uvidime co sa zmeni v druhom.

monikapalo
18. jan 2016

@qtinka77 Prosim Ta, kde najdem ten druhy recept so slivkami ? Dik.

zicherka691
18. jan 2016

baby, dnes som konecne zacala- tie ranajky aj vy mate tak nechutne sladke ze vam je zle? a v recepte mam pisane orechy a videa som videla s mandlami, nevadi ze som dala vlasske orechy?

lubka72
18. jan 2016

@zicherka691 treba si dať toľko medu, aby to nebolo nechutné, ja som si dávala iba jednu lyžicu

zicherka691
18. jan 2016

@lubka72 ved aj ja som si dala jednu iba ☹ asi si dam len pol zajtra

fay26
18. jan 2016

@zicherka691 ja som napríklad jedávala len mrkvu, jablká a vlašské orechy, hrozienka ani med som vôbec nedávala, lebo mi to nechutilo... med sa tam dáva hlavne preto, aby si uspokojila chuť na sladké...

lubka72
18. jan 2016

@fay26 veď hej, ale med si môže dať aj potom, samostatne, lyžičku, radšej ja som to mala tak, ako kopec medu v jablku a mrkve

elisvic
18. jan 2016

@fay26 musim povedat, ze mne to s medom velmi pomohlo, ja som vobec nemala chut na sladke

fay26
18. jan 2016

@lubka72 no šak ja som to tak aj myslela, že ja som si dávala len mrkvu, jablko a orechy 😉 lebo s medom mi to vôbec nechutilo a presne ako píšeš, radšej som si dala potom lyžičku medu samostatne 🙂

fay26
18. jan 2016

@elisvic ja sladké moc nemusím, ale keď som už mala chuť, tak som si dala radšej osobitne ten medík 😉

bubbble
18. jan 2016

ahoj baby.. tak ja po prvom tyzdni hlasim, ze som to vlastne vobec poctivo nedrzala :D niektore recepty som robila, niektore nie, drzala som sa hlavne principov delenej stravy 🙂 takze ani neviem ci tu vobec mozem pisat :p kazdopadne, dnes rano som si uz vravela ze to kaslem, stejne to nedavam a nepomaha mi to, idem si dat na ranajky chleba.. a potom si vravim, tak sa este pre istotu pred tym odvazim.. a mam dole 3,5 kg! neverila som tak som sa aj premerala, a aj cm sli dole. a to som jedla normalne aj maso, kura alebo rybu so zeleninou, par krat aj vecer vino a podobne podvody 🙂 tak si vravim, ze som asi predtym fakt zrala jak prasa, ked napriek tomu ted chudnem..

zicherka691
18. jan 2016

@fay26 asi nemam chut na sladke lebo ma z toho napinalo 😀
a som vazne zvedava ci sa da schudnut kedze pise pani mačingová ze sa mame najest do maximalneho nasytenia a zjedla som pol kila brokolice

fay26
18. jan 2016

@zicherka691 dá sa schudnúť, mám to osobne odskúšané 🙂

zicherka691
18. jan 2016

@fay26 no snad hej, uvidime, ale pol balenia mi bolo ozaj malo 😀

fay26
18. jan 2016

@zicherka691 ona písala, že čím viac zeleniny zješ, tým viac chudneš, ale samozrejme je potrebné dodržiavať aj pitný režim - ten je podľa mňa veľmi dôležitý, ja som zo začiatku veľmi veľa jedla a potom som začala jesť viac po malých porciách a šlo to pekne dole, manžel schudol 12kg a váhu si drží....

petra6484
18. jan 2016

Dievcata macingovej strava je naozaj ucinna ja som relativne stihla nemam moc nadvahu a za 2 tyzdne slo dole 2.5 kg a to som moc neratala ze schudnem kedze ani nieje moc z coho a dnes som zacala 3 tyzden konecne po dvoch tyzdnoch na ranajky pecivo a uprimne ako som ho rano jedla som zistila ze uz mi az tak velmi nechuti 🙂

mirka20
18. jan 2016

@elisvic asi to je individualne,ze nam tam nieco chyba a nas organizmus takto reaguje. Ja od dnes jem delenu stravu,co je pre mna pestrejsie a vyvazenejsie. Snad aj tym sa mi podari schudnut. Minuly rok som delenou stravou a cvicenim dala 5 kil dole za mesiac,co som bola velmi spokojna,kedze som nehladovala a predsa som schudla 🙂

elisvic
18. jan 2016

@bubbble to si ma potesila . ja som sa snazila toho planu drzat . niektore jedla mi chutili a ine aasi som si zle navarila. ale ziadne mäso. takze ak si schudla ty s podvodmi tak dufam ze aj ja, nebudem sa vazit. tiez mam prvy tyzden za sebou.
tak ti gratulujem, takze budes pokracovat?? 🙂

monika_janko
20. jan 2016

Ahojte, prosim vas, je tu niekto taky kto drzal poctivo a schudol minimalne? Ja uz koncim treti tyzden a ledva 1 kilo dole. Pritom ma co ist dole. Viem ze sa nemame vazit ale uz mi to nedalo. Stalo sa vam to?

delissavt
20. jan 2016

@monika_janko AHOJ, mne sa to stalo uz dva x a teraz to asi tiez nebude o nic lepsie, ja mam taky pocit, ze to bude tou vodou, lebo ja mam problem vobec dva litre denne vypit, nieto este 4litre. ☹

sonicka315
20. jan 2016

@monika_janko ahoj, ja som po 10 dnoch sa odvazila a mala som +1,5kg, takze uz sa nevazim 😢 citim sa lepsie, v sobotu zacinam stvrty tyzden a teda drzim to poctivo. odvazim sa az ked skoncim 😖

nateeka
20. jan 2016

Ahojte,zajtra zacinam 17.den,pre motivaciu mam dole 6kg a cca 5-7cm z kazdej casti tela. Ale poslednych 10dni kazdy vecer cvicim min.25minut. Bolo a stale je z coho zhadzovat,ale ide to u mna dobre 🙂

i_vka
20. jan 2016

@sonicka315 ja som to tiez drzala poctivo pred rokom a schudla som na vahe pol kila. Ale ked som sa pomerala mala som niekde aj o 10 cm menej

elisvic
20. jan 2016

holky co robim zle u mna nic nejde dole ani vaha ani objem.od 10.1. drzim dietu od nej cize je moj druhy tyzden- treti den.

elisvic
20. jan 2016

co som si ale vsimla ze mam krajsiu plet, tak ja som mala ´skor vzdy peknu cistu plet ale teraz mi pripada takak krajsia, ale chodievam aj teraz asi n a1-2 von na prechadzky s malou, takze ci to nemam aj z mrazu , to neviem.

kitu
21. jan 2016

Tak dievčatá u mňa tak že skoro po troch týždňoch dnes 20-ty deň mam dole 6,5kg ale cm v pase veľmi nejdu dole....to hutam že preto že som cvicila pred tým....no môže povedať že už mam aj zmeny zaviedla som si namiesto cvikle uhorky a rajciny lebo cvikla mi už ide krkom....

elisvic
21. jan 2016

@kitu citila si zmenu uz po prvom tyzdni?? lebo u mna sa nic nedeje

stellamaris
21. jan 2016

@kitu dobre si schudla,gratulujem! Idem sa aj ja pochvalit: ja a manzel sme zatial iba upravili stravu podla Macingovej a chystame sa na tu 28,ked zjeme zasoby z chladnicky,hlavne syrov tam mame dost................zacali sme po Vianociach,cukor a zemiaky nejeme,sladime medom,zelerove hranolky mame casto plus zeleninu a kazdy druhy den kuracinu.Hlasim ubytok celkove -5kil!!!! Dnesnym dnom prechadzam na mensiu velkost.Manzel iba jedno kilecko zhodil,zato mu splaslo brucho 😀 Ochutnali sme viacero receptov macingovej,najmä mrkvovy perkelt a cviklovy salat su nasim hitom.Pri telke chrumeme kalerab alebo oriesky.
Chcem povzbudit najmä tych,ktori si netrufaju na 28 alebo nie su iste,ci tie recepty im budu chutit: aj mala obmena stravy a par zmien v jedle moze priniest krasne vysledky.Kazda z nas je ina,na niektorej vidno hned vysledok,na inej mozno nic. 😉

castania
21. jan 2016

Tak ja dnes 13. Den a dole 3 kila🙂) tesim sa 🙂 od nedele zacina aj manzel tak som zvedava.

elisvic
21. jan 2016

@castania gratulujem a ako si muza dostala k tomu? ci on sam chcel?
ja som dnes uvarila fazulky asi dva velke baliky dala som aj muzovi zjedol ani nevedel ze dieta a este povedal ze dobre. 😀