Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@qtinka77 Prosim Ta, kde najdem ten druhy recept so slivkami ? Dik.
baby, dnes som konecne zacala- tie ranajky aj vy mate tak nechutne sladke ze vam je zle? a v recepte mam pisane orechy a videa som videla s mandlami, nevadi ze som dala vlasske orechy?
@zicherka691 treba si dať toľko medu, aby to nebolo nechutné, ja som si dávala iba jednu lyžicu
@lubka72 ved aj ja som si dala jednu iba ☹ asi si dam len pol zajtra
@zicherka691 ja som napríklad jedávala len mrkvu, jablká a vlašské orechy, hrozienka ani med som vôbec nedávala, lebo mi to nechutilo... med sa tam dáva hlavne preto, aby si uspokojila chuť na sladké...
ahoj baby.. tak ja po prvom tyzdni hlasim, ze som to vlastne vobec poctivo nedrzala :D niektore recepty som robila, niektore nie, drzala som sa hlavne principov delenej stravy 🙂 takze ani neviem ci tu vobec mozem pisat :p kazdopadne, dnes rano som si uz vravela ze to kaslem, stejne to nedavam a nepomaha mi to, idem si dat na ranajky chleba.. a potom si vravim, tak sa este pre istotu pred tym odvazim.. a mam dole 3,5 kg! neverila som tak som sa aj premerala, a aj cm sli dole. a to som jedla normalne aj maso, kura alebo rybu so zeleninou, par krat aj vecer vino a podobne podvody 🙂 tak si vravim, ze som asi predtym fakt zrala jak prasa, ked napriek tomu ted chudnem..
@fay26 asi nemam chut na sladke lebo ma z toho napinalo 😀
a som vazne zvedava ci sa da schudnut kedze pise pani mačingová ze sa mame najest do maximalneho nasytenia a zjedla som pol kila brokolice
@zicherka691 dá sa schudnúť, mám to osobne odskúšané 🙂
@fay26 no snad hej, uvidime, ale pol balenia mi bolo ozaj malo 😀
@zicherka691 ona písala, že čím viac zeleniny zješ, tým viac chudneš, ale samozrejme je potrebné dodržiavať aj pitný režim - ten je podľa mňa veľmi dôležitý, ja som zo začiatku veľmi veľa jedla a potom som začala jesť viac po malých porciách a šlo to pekne dole, manžel schudol 12kg a váhu si drží....
Dievcata macingovej strava je naozaj ucinna ja som relativne stihla nemam moc nadvahu a za 2 tyzdne slo dole 2.5 kg a to som moc neratala ze schudnem kedze ani nieje moc z coho a dnes som zacala 3 tyzden konecne po dvoch tyzdnoch na ranajky pecivo a uprimne ako som ho rano jedla som zistila ze uz mi az tak velmi nechuti 🙂
@elisvic asi to je individualne,ze nam tam nieco chyba a nas organizmus takto reaguje. Ja od dnes jem delenu stravu,co je pre mna pestrejsie a vyvazenejsie. Snad aj tym sa mi podari schudnut. Minuly rok som delenou stravou a cvicenim dala 5 kil dole za mesiac,co som bola velmi spokojna,kedze som nehladovala a predsa som schudla 🙂
@bubbble to si ma potesila . ja som sa snazila toho planu drzat . niektore jedla mi chutili a ine aasi som si zle navarila. ale ziadne mäso. takze ak si schudla ty s podvodmi tak dufam ze aj ja, nebudem sa vazit. tiez mam prvy tyzden za sebou.
tak ti gratulujem, takze budes pokracovat?? 🙂
Ahojte, prosim vas, je tu niekto taky kto drzal poctivo a schudol minimalne? Ja uz koncim treti tyzden a ledva 1 kilo dole. Pritom ma co ist dole. Viem ze sa nemame vazit ale uz mi to nedalo. Stalo sa vam to?
@monika_janko AHOJ, mne sa to stalo uz dva x a teraz to asi tiez nebude o nic lepsie, ja mam taky pocit, ze to bude tou vodou, lebo ja mam problem vobec dva litre denne vypit, nieto este 4litre. ☹
@monika_janko ahoj, ja som po 10 dnoch sa odvazila a mala som +1,5kg, takze uz sa nevazim 😢 citim sa lepsie, v sobotu zacinam stvrty tyzden a teda drzim to poctivo. odvazim sa az ked skoncim 😖
Ahojte,zajtra zacinam 17.den,pre motivaciu mam dole 6kg a cca 5-7cm z kazdej casti tela. Ale poslednych 10dni kazdy vecer cvicim min.25minut. Bolo a stale je z coho zhadzovat,ale ide to u mna dobre 🙂
@sonicka315 ja som to tiez drzala poctivo pred rokom a schudla som na vahe pol kila. Ale ked som sa pomerala mala som niekde aj o 10 cm menej
holky co robim zle u mna nic nejde dole ani vaha ani objem.od 10.1. drzim dietu od nej cize je moj druhy tyzden- treti den.
co som si ale vsimla ze mam krajsiu plet, tak ja som mala ´skor vzdy peknu cistu plet ale teraz mi pripada takak krajsia, ale chodievam aj teraz asi n a1-2 von na prechadzky s malou, takze ci to nemam aj z mrazu , to neviem.
Tak dievčatá u mňa tak že skoro po troch týždňoch dnes 20-ty deň mam dole 6,5kg ale cm v pase veľmi nejdu dole....to hutam že preto že som cvicila pred tým....no môže povedať že už mam aj zmeny zaviedla som si namiesto cvikle uhorky a rajciny lebo cvikla mi už ide krkom....
@kitu dobre si schudla,gratulujem! Idem sa aj ja pochvalit: ja a manzel sme zatial iba upravili stravu podla Macingovej a chystame sa na tu 28,ked zjeme zasoby z chladnicky,hlavne syrov tam mame dost................zacali sme po Vianociach,cukor a zemiaky nejeme,sladime medom,zelerove hranolky mame casto plus zeleninu a kazdy druhy den kuracinu.Hlasim ubytok celkove -5kil!!!! Dnesnym dnom prechadzam na mensiu velkost.Manzel iba jedno kilecko zhodil,zato mu splaslo brucho 😀 Ochutnali sme viacero receptov macingovej,najmä mrkvovy perkelt a cviklovy salat su nasim hitom.Pri telke chrumeme kalerab alebo oriesky.
Chcem povzbudit najmä tych,ktori si netrufaju na 28 alebo nie su iste,ci tie recepty im budu chutit: aj mala obmena stravy a par zmien v jedle moze priniest krasne vysledky.Kazda z nas je ina,na niektorej vidno hned vysledok,na inej mozno nic. 😉
Tak ja dnes 13. Den a dole 3 kila🙂) tesim sa 🙂 od nedele zacina aj manzel tak som zvedava.

@castania aj ja som nafuknuta este viac ako na zaciatku. moj prvy tyzden. uvidime co sa zmeni v druhom.