icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

gabrielapatrik
28. jan 2016

Ahojte, ako Vám to dide? Rozhodla som, že to vyskúšam, normálne sa mi toho žiada, okrem toho, že som pribrala je mi stále zle a rožky a jedlá mi idú hore krkom... Nájdem tu podporu 🙂 ????

gabrielapatrik
28. jan 2016

@petra6484 Ahoj Môžem sa spýtať s akou váhou si začínala? Mne raz tiež išlo rýchlo dole, potom sa to zastavilo, ale nezúfaj, neskôr to išlo zase dole a dole... Vzdala som to a pribrala vyše 10 kg. Idem do toho znova...

zicherka691
28. jan 2016

@elisvic ahoj no dnes som mala tu bryndzu mne to chutilo len to bolo dost slane ale pochutila som si ovela viac ako na tom mojom nevydarenom Borsci 😀

sonicka315
28. jan 2016

@zicherka691 neviem aku bryndzu si pouzila, ja som 1x mala liptovsku a bolo to neskutocne slane, potom som skusila slatinsku a ta je vyborna, vobec to nebolo slane.

sonicka315
28. jan 2016

dievcata, ja mam zajtra 28 den, rano sa odvazim a pomeriam, tak dam vediet 🙂 snad aspon 2 kila isli het 😀

kitu
28. jan 2016

@sonicka315 aj ja, aj ja- juchuchu zvladli sme to

elisvic
28. jan 2016

@zicherka691 ak ti chutilo tak si jedna z mala , mozno ja som si to zle navarila a ty dobre, tak mi musis tiez navarit, ja som hrozna kucharka. ja len jest rada.

elisvic
28. jan 2016

@sonicka315 super , uz sa nemozem dockat. aky mas pocit z toho, citis sa lahsia?

sonicka315
28. jan 2016

@elisvic hmm, citim sa taka splasnutejsia, hlavne uz nemavam vlcie hlady, co bol moj problem. No od soboty idem na 5:2, snad mi teda po tom detoxe pojde chudnutie lahsie.

sonicka315
28. jan 2016

@kitu ale priznam sa, ze uz dnes som si dala kavu 🙂 po 27 dnoch 🙂

elisvic
29. jan 2016

hejto je pravda ja tiez nemam chut na sladke, ani na pecivo , pokial mi nevonia uplne cerstve pod nostekom. inak da sa. co som fakt prekvapena. ty so dobra vobec si kavicku nepila?? ja kvoli kojeniu tiez normalnu kofeinovu nepijem iba obilninovu. uz som si aj zvykla. a vobec nepotrebujem kofein. super. ja tiez potom vyskusam 5:2 , hlavne nemusim rozmyslat co varit pozriem do knihy a idem varit. a tie dva dni to sa asi dozerem coho ja chcem , takze mi to tak asi aj bude vyhovat. 😀 😀 😀

sonicka315
29. jan 2016

takze na vahe ubytok iba - cca 1kg, nohy -3cm, brucho - 4cm. boky nic, prsia -3cm a ruky -0,5.
lepsie ako nic 🙂 myslite, ze sa ma tie kila tak drzia lebo kojim???

gabrielapatrik
29. jan 2016

@sonicka315 ja ked som kojila som chudla kazdy tyzden viac a viac. To bol luxus 🙂 . ziadna dietka len kojenie🙂

zicherka691
29. jan 2016

@elisvic neviem len som zmiesala usmazene bielka s bryndzou som si predstavila ze su to halusky bryndzove 😀 na tom sa asi nic neda pokazt- mozno ti to len nechuti :-P
@sonicka315 bryndzu Slatinu v drievku som mala , esteze mi manzel nekupil tu liptovku ked vravis ze to bolo moc slane to by som asi potom nezjedla vobec ked stalinska mi prisla slana 😀

elisvic
29. jan 2016

@zicherka691 chybala mi tam slanina mnam 😀

kitu
29. jan 2016

@sonicka315 ja tiež keď dom kojila tak kila išli samé dolu....
No a ja po 28 dňoch -7kg a na cm v každej časti dole tak 5-8 cm ako kde nebudem písať všetky čísla lebovcez mobil je to na nervy....takze ja som spokojna....a po vikendr idem na to 5:2 len soni vysvetli mi ako na to....

sonicka315
29. jan 2016

@kitu super si schudla, gratulujem 🙂 celkom sa to dalo vydrzat, ze?
5:2 je v podstate o tom, ze 5 dni v tyzdni sa stravujes podla jej semaforu, t.j. delena strava ( jedla ake sme jedli pri Detoxe) a 2 dni v tyzdni si mozes dat co chces, samozrejme s mierou. cize nemusis delit alebo si mozes aj sladke dat. princip je v tom, ze v tie dni ked akoze "porusis" delenie, tak by sa ti mal nastartovat metabolizmus a mala by si si udrzat vahu, prip.aj schudnut, ale to zalezi od mnozstva prijatych kalorii.

kitu
29. jan 2016

@sonicka315 ano dali....toto asi jediná \ak sa to da nazvat\ dieta ktorú som vydržala a nevzdala to po 3 dňoch....s maminou sme si povedali že po veľkej noci ideme znovu....zajtra nas čaká oslava takže ciste prehresky....ale tak vymenim s manzelom prilohu za zeleninovu oblohu....horšie to bude s tými rezancami v polievke....tie neviem ako nenaberiem na lyžicu 😌

julka21
Autor odpoveď zmazal
sonicka315
30. jan 2016

@julka21 podla mna by tie dva dni nemali ist po sebe, aby telo bolo trochu v soku. macingova to ale nespomina, takze je to na kazdom ake dni si zvoli.

julka21
Autor odpoveď zmazal
mirdy11
30. jan 2016

Baby ahojte.Prosim Vas nemam knihu a v pondelok chcem zacat s detoxom.Docitala som sa na zaciatku fora co prvych 28 dni jest.Ale nedocitala som sa co pot hm?Mozem aj caj s citronom?A co po 28 dnoch?Co je semafor?Dakujeeeeeeem ste zlateee

monika_janko
30. jan 2016

@sonicka315 Soni, tak aj sa už mám po, váha -2ks, pás -2cm, boky -1,5cm, hrudník -2cm, stehno -1,5cm. Dnes a zajtra si doprajem a od pondelka semafor. 🙂 Takže verím, že sa budeme podporovať. 🙂 Ináč manžel dal 6 kg. 🙂 Na mne je to nalepené asi. :D

elisvic
30. jan 2016

@kitu fakt super si schudla, aj tak . aka si krvna skupina, chcela by som vediet rozdiel medzi vysledkami a krvnymi skupinami. ci tam nieje suvislost.

sonicka315
30. jan 2016

po dlhom hladani som nasla toto:

Udržujte svou hmotnost podle vzorce 5:2. Pět dní v týdnu se stravujte podle receptů z knihy a po
dva víkendové dny si dopřejte, na co máte chuť.
A bez výčitek svědomí.
Já jsem si zvolila vlastní způsob, při němž nevzniká žádný tlak na psychiku, že něco „nemůžu“, a už do
konce života ani neochutnám.
Pět dní v týdnu se stravuji tak, jak to radím vám. V sobotu a v neděli si dám, na co mám chuť, a i v
takovém množství, jaké zvládnu. Nekontroluji to. Mám zkrátka – víkend. Vím, že v dalších pěti dnech si
moje tělo s „víkendovými toxiny“ díky vhodnému způsobu stravování hravě poradí.

xrumkaaa
31. jan 2016

ja idem zajtra na 15. den.

mirdy11
31. jan 2016

@xrumkaaa ahoj a vidis uz dake vysledky?

mirdy11
31. jan 2016

@xrumkaaa Totizto ja by som chcela zacat od zajtra.A neviem ci to ma vyznam alebo nie hm?

kitu
31. jan 2016

@elisvic A rh+ a mamina dala dole tiež 7kg a ta je 0rh+.... a to ku koncu sme namiesto cvikle jedli zeleninove salaty z uhorky paprky rajcin mrkvy a salatu a teda tu brokolicu a cvikovy salat sme mali vždy ako polievku... teraz ideme neviem či to bude to 5:2 ale ideme určite zdravšie... horšie je že ja zajtra nastupujem do roboty takže obedy budem mať z jedalne...ale ranajky a vecere budu zdrave....

elisvic
31. jan 2016

@kitu mne sa zda ze do tvare som trochu tuku dala dole 😀 😀 😀
dnes som pozerala aj brusko trochilinku je mensie. ale na Vahe je stale 73 kg ako som mala na zaciatku