icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

xrumkaaa
31. jan 2016

@mirdy11 nooo ono ja to drzim uz treti krat :D prvy krat 4 roky dozadu a dala som vtedy -5kg... teraz mam vacsiu masu na sebe a trochu podvadzam :( teraz to skor beriem ako start do niecoho dlhodobejsieho.. zdraveho zivotneho stylu.

stellamaris
31. jan 2016

@elisvic neries kilecka,pozri sa skor,ci su ti nohavice volnejsie alebo tricko 😉 tam skor uvidis uspechy.Ja som upravila iba stravu podla Macingovej a schudla som aj tak.28-ku sa chystam absolvovat bez vazenia.Skor premeram sa pred a potom.

extrate
31. jan 2016

Ahojte, zajtra začínam detox 🙂 nemám knihu, len nejaké prefotené recepty tak to zliepam.
Je úbytok váhy pri tomto u všetkých? lebo ja by som nerada schudla, teda ked nejaké kilečko -dve to nevadí ale tu čítam že aj vela ste pochudli 😲

extrate
31. jan 2016

A prosím vás tie fazulové lusky so zázvorom jak sa robia, ten recept som nenašla

mirdy11
31. jan 2016

@extrate Ahoj idem od zajtra s tebou do toho.Som zvedava ako mi to pojde,kedze som velky zrut sladkeho.Jednoznacne to bude boj uff...ale spolu to dame!Zajtra sa pomeriam prip.hodim foto a horsa do boja.

extrate
1. feb 2016

@mirdy11 super 🙂 aj ja som na sladké. Už chrumkám ranajky tie sú výborné 🙂

adagaborova
1. feb 2016

Tak ja dnes začínam 🙂 hádam vydržím 😵

mirdy11
1. feb 2016

@extrate Ranajky su fakt super.Kedze nemam knihu neviem pomer...dala som si dve jablcka trocha hrozienka a caj.l.medu a ty?

mirdy11
1. feb 2016

Baby bez kavy to asi nedam...aspon jednu rano a to pijem tri az styri za den ..uffff

extrate
1. feb 2016

@mirdy11 ja som si dala zelený čaj namiesto kávy. A tie jablčka tiež dve, asi tolko isto mrkvy aj tolko isto orechov. Medu a hrozienka len trocha, od oka 😀
Ale najedená som dosť

kitti18
1. feb 2016

Ahojky..ja tiez zacinam dnes...ranajky boli super,fajne zasytia....pomaly idem robit obedik-brokolicku..mnam...dufam ze to dame..🙂

mirdy11
1. feb 2016

@kitti18 Junior teraz zaspinkal tak supsa do varenia brokolice.A idek hodit tie miery mozno dam aj foto....

mirdy11
1. feb 2016

Uffff hamba nehamba......kazdy raz zacinal.59 kg vyska 166 obvod pod pupkom 83 cm obvod zadku 95 cm a stehno 58 cm.

kitti18
1. feb 2016

@mirdy11 ja som vysoka 168 a mam 61kg..😕...to radsej ani foto tu nedam..

michhaela
1. feb 2016

@mirdy11 Ved si daj kávu to ti nemôže uškodiť aj ja som dnes začala a už som mala dve kávy 🙂 Jasné že bez cukru ci bez medu...Treba dodržiavať pitný režim čistá voda ked to pojde ťažko môžeš vodu s medom a trochu skorice 😉

michhaela
1. feb 2016

@kitti18 Treba vydržať tu macingovu detox či diétu určite bude efekt aj ja som dnes začala a to mam 163cm a 59,5kg vaha :'(

kitti18
1. feb 2016

@michhaela veru musime vydrzat..😉

mirdy11
1. feb 2016

No holky o 28 dni hodim opat foto a uvidime ci bude daka zmena xixi.Nebojte spolu to dame

mirdy11
1. feb 2016

@kitti18 Ale no ved to mas fajn vahu....daj aj ty foto potom skor uvidime zmenu hm?Nehanbi sa.....no obed celkom fajnnnnn ale ranajky boli najsamlepsie

kitti18
1. feb 2016

@mirdy11 ja som sa tiez teraz odfotila...po 28.dnoch tu hodim obe..ci bude vidiet nieco..ako s brokolicou?..ja teraz tlacim do hlavy..😀

mirdy11
1. feb 2016

@michhaela no bez kavy to nepojde.Este ze ju pijem bez cukru xixix.No uz mam 1 l vody v sebe....s pitim problem nemam...xixix...holky zatial ziadny keks

mirdy11
1. feb 2016

@kitti18 no brokolicu docela lubim...len so zemiakmi by to bolo lepe.Juj muz ma zemiakovy salat s reznom malemu som robila zem.kasu s meskom na stave a ja brokolicu....pomooooccc ....

michhaela
1. feb 2016

@mirdy11
@kitti18 Budeme struhat a struhat 😀 verte mi že dnes ráno som po pol minute vzdala tu mrkvu struhat na malom dala som to na veľké ako aj jablko dúfam že to vážne nevadí "malé či hrubé" je v tom rozdiel? 😀

mirdy11
1. feb 2016

@michhaela ja som to tiez struhala na velkom.Mam take keramicke struhadlo kde struham malemu jablcko...tak ho vyuzijem aj ja....xixiix.

mirdy11
1. feb 2016

@kitti18
@michhaela Holky ako ste na tom s pitim?Pijemeeeeeeeee3

kitti18
1. feb 2016

@mirdy11
@michhaela a ako ste na tom s cviklou?...ja ju totiz moc nemusimm😝..uz som ju dala varit..no neviem,neviem..

kitti18
1. feb 2016

@mirdy11 v pohode..nemam s tym problem..

mirdy11
1. feb 2016

@kitti18 cvikla pohoda......a kolkej si date veceru?A od kolej nebudete jest?

kitti18
1. feb 2016

@mirdy11 ja si dam veceru okolo 4-5...od 6tej..

extrate
1. feb 2016

Ja som zjedla už brokolicu, celú. A druhý zelený čaj pijem, asi mi chýbala tá ranná káva 🙂
Od 6 nejesť? to by som musela ísť o ôsmej spat 🙂🙂
a pijem už druhý liter vody