Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@elisvic neries kilecka,pozri sa skor,ci su ti nohavice volnejsie alebo tricko 😉 tam skor uvidis uspechy.Ja som upravila iba stravu podla Macingovej a schudla som aj tak.28-ku sa chystam absolvovat bez vazenia.Skor premeram sa pred a potom.
Ahojte, zajtra začínam detox 🙂 nemám knihu, len nejaké prefotené recepty tak to zliepam.
Je úbytok váhy pri tomto u všetkých? lebo ja by som nerada schudla, teda ked nejaké kilečko -dve to nevadí ale tu čítam že aj vela ste pochudli 😲
A prosím vás tie fazulové lusky so zázvorom jak sa robia, ten recept som nenašla
Tak ja dnes začínam 🙂 hádam vydržím 😵
Baby bez kavy to asi nedam...aspon jednu rano a to pijem tri az styri za den ..uffff
Ahojky..ja tiez zacinam dnes...ranajky boli super,fajne zasytia....pomaly idem robit obedik-brokolicku..mnam...dufam ze to dame..🙂
No holky o 28 dni hodim opat foto a uvidime ci bude daka zmena xixi.Nebojte spolu to dame
Ja som zjedla už brokolicu, celú. A druhý zelený čaj pijem, asi mi chýbala tá ranná káva 🙂
Od 6 nejesť? to by som musela ísť o ôsmej spat 🙂🙂
a pijem už druhý liter vody

@mirdy11 nooo ono ja to drzim uz treti krat :D prvy krat 4 roky dozadu a dala som vtedy -5kg... teraz mam vacsiu masu na sebe a trochu podvadzam :( teraz to skor beriem ako start do niecoho dlhodobejsieho.. zdraveho zivotneho stylu.