Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@henrieta16 🙂 to vydržis teraz je žalúdok hladne bude aj týždeň asi štrajkovať 😀 ale to sa úpravy len musíme vydržať ...daj si tu čistú vodu...A dve hodiny pred spaním nesmieš jesť 😉
Uz som nejedla, povedala som si, ze vydrzim. Je to tazke, ked mame svoje dni. Ale dala som to. Rano si dam sladke ranajky..mnam a bude dobre 🙂 na obed vsak bude brokolica. Nemam struky. A co si das na veceru? Ja tu cviklu nemozem ☹
@henrieta16 Uvidím zajtra ci mi ta cvikla sadne zajtra...A jak si si urobila tu cviklu tak ako píšu v knihe? Už sa tiež na ráno tesim na sladké tiež som už hladná ale je mi fajn 😉
Ahojte,je tu prosim niektora,ktora zacala s macingovou a zaroven kojí?
no tak dnes mozarella a nestacila mi dala som si z muzovej slaniny :(
@mirdy11 3kila dole zatial 😉 ale inak umna je viditelna zmena az po 10 kilach
@zicherka691 Super....urcite sa aj lepsie citis vsak?
@mirdy11 no ja by som povedala ze rovnako a myslim ze to ani nedokoncim pretoze som si to vsetko preratavala, mam pred sebou este 2 tyzdne a uz som na jedlo minula 100e a to som si varila iba pre seba a pre manzela ine jedlo musim, som na materskej a nemozem si dovolit minat na seba 200e len na jedlo a vysledok bude 5 kil ☹
@zicherka691 to ti verim.Ja som tiez na materskej takze viem o com hovoris.Ja varim tiez na dva niekedy na tri krat.Je to fakt strasne.Manzel ma rad pikantne a samosko masove jedla,mali zase musi mat pestru stravu ci kuracinu mocacinu spenat zeleninu....len cestoviny a zemiaky nemozem donho dostat a ja som sa ted dala na zeleninu a ovocie.Zatial som do toho moc neinvestovala kedze cviklu mame zavaranu med a jablcka domace od starkych.....no uvidime ako to pojde dalej.Pozri nemusis to uplne dodrziavat podla mna dolezite je to aby mal clovej vacsi vydaj nez prijem energie.Neboj tak si to dako uprav podla seba aby to financne moc nestalo..napr.segra super schudla aj delenou stravou alebo ked varila tak pred tym nez isla zahustit si odobrala ci polievku alebo omacku a pekne schudla.Neboj najdes svoju cestu...
@henrieta16 Ako si zvladla prvy den?
Polievka postavena,maso v trube....kazdu chvilu sa maly zobudi.Kym bude papat dam si kavu....lebo bez nej to nedam.Uf holky teraz tri soboty po sebe na cakaju velke oslavy...muz ma narodky potom svagrova 40 a kamoskyna 30.Povedzte ako to zvladnem?Budu tam same dobroty.......ni
@ewwita ja sa chystam..ale cakam na prikrmy...
No ahojky...tak prvy den je uspesne za nami...celkom sa to dalo zvladnut,dufam ze aj ostatne dni pojdu ako po masle...na moje prekvapenie som zjedla aj cviklovy salat a ani nebol taky hrozny..😀...
@mirdy11 Ahoj dnes mi raňajky chutili o niečo viacej ako včera ale pri tom to bolo to isté asi žalúdok je už hladné a bude štrajkovať ale vydržím 😉 Ja som zvedavá na tie lusky či to dám 😀 včera som si nedala cviklovy šalát bo mi bolo divne /mám svoje dni/ tak len banan som do seba natlacila jeden 😀 nech nemá žalúdok prazdno... Ináč pre nás je ťažké rodine a partnerom variť a mi nemozeme ani okostovat :'(
@mirdy11 dnes konstatujem, ze dobre. Uz som aj poranajkach. No tu cviklu..och ☹ radsej si urobim salat. Nechuti mi to a to ju mam rada, ale s chrenom 😀 a na Velku noc 😉 😀 ku masu 😀 ty si kedy zacala?
@kitti18 mne zas nechutil. Ked si predstavim, ze aj dnes.. asi to ostane o salate 🙂
@michhaela no nieco mi hovor s tymi luskami, ja si dam asi brokolicu.. no ns veceru salat. Ranajky boli super, plny tanier som mala, zjedla som, nech nie som hladna, dlhy den predo mnou a este i maly od nedele horucky. No sialene..☹
Baby ked tam je že cviklový šalát s vajíčkom na dnes, môžem si tie vajíčka uvariť dve? 😀
@henrieta16 Joj nech maličký sa da čím skôr dokopy a prajem skóre uzdravenie nech netrpí :'( ale zvladnete to... Pred chvíľou som raňajky mala a zas hladná omg...
@extrate myslím že tým nič nepokazis dve vajíčka ja tiež dám dve večer 😉
@michhaela no neviem ako ty, ale ide na mna unava. Zjedla som polku banana, od rana lietam po lekaroch. A dakujem. Stale bojujeme s teplotami..☹ uz mam cas obeda. No tie lusky som kupila, ale ked ich vidim, do placu mi 😀 😂
@henrieta16 Skus ich viacej povarit nech to je makksie a málo by to byť lepšie...Ja mám mrazené a tie najprv podusim na pare potom ich ešte prevarim trocha...Na panvici orestujem cibulku neskôr ten cesnak a premiešam v tom potom tie zákerné lusky 😀 na minútu...Tuším že aj syr potom na tanier postruhat ja dám určite 😀
No idem aj ja na tie fazulky..ale v knizke pise,ze treba pridat aj pol caj.l. skorice...date?...

@minulin ano detox som myslela. aj tak super, mne by zatial stacilo aj 5kg 😉 dat dole. ale u mna ta vaha stoji .