Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Baby ta brokolica s restovanim cesnakom mi neskutocne zachutilo ešte strúhaným syrom ináč fakt mnamka 😉 aspoň niečo chutné než tie raňajky heh nemusím moc orechy a sušené hrozienka ale skúsim iný deň nahradit to brusnicami alebo slivkami susenimi...Hádam tym nič nepokazim...
Baby o takomto case mavam druhu sladkost.A dnes som nemala ani jednu......ufff ae zhresila som akurat sok dojedla jablcko s medom....myslim ze lepsie ako horalka alebo pol cokolady hm?
@mirdy11 Na tvrdo ale postruhat ked nechces vajíčko môžeš kludne syr nizkotucny /ja mám obyčajný no nech ma nezabiju ale to zase úplne do detailov nepôjdem 😀/ a dokonca keď ani vajíčko ani syr tak tofu 😀 niekto si to dá bez syry,bez tofu či bez vajíčka...Mam knihu čítam to zisťujem čo môžem zmeniť a tak 😉 Ten cviklovy šalát dam konzervovani hrasok ale mrkvu čerstvú nastruham /píšu tiež konzervy to byva hrasok s mrkvou/ kyslé uhorky nedám ja 🙂
no baby ja som zacala na 77kilach a 162cm mam... Macingova pise ze ak ste hladne kludne si mozete dat veceru este raz a 2 hodiny pred spanim najneskor, takze sa nebojte jest vela 🙂 a struham na velkom aj ja lebo na malom mi to trvalo vecnost, som na 15dni 🙂
@zicherka691 super ..tak drzime palce.A ako vidis uz dake zmeny?
caute baby, ja mam prvy tyzden za sebou. macing som robila viac krat, vzdy islo okolo 3-4kg dole ale ked som sa vratila k pecivu a sladkostiam tak idu kila naspat. preto si ho robievam ako detox ked vidim ze uz dost potrebujem zmenu. jedla si trochu prisposobujem. ale v duchu delenej strany. niektore nemozem vyslovene citit napr bryndzu s bielkami tak si ich nahradzam podobnymi napr tvaroh s jogurtom.ine zas milujem a robievam si ich aj ked nie som na detoxe a napr hraskovu ploievku alebo brokolicovu cinu. tentokrat to vidim na max 3 tyzdne kedze svokra ma potom 60tku a to si nenecham ujst 😊 dnes na veceru bors ale mixovany tak mi viac chuti. osobne si myslim ze dolezitejsie ako uplne presne dodrziavanie je pitny rezim, to mam odskusane ked nedam tie 2.5l tak ma boli hlava, papat tie precistujuce zeleniny ak vam nechuti jej spracovanie tak si pripravit inak napr cviklovy salat uz proste nedam ale cvikla s tuniakom a cibulkom alebo len len kuskami syra v pohode.a vydrzat bez sladkosti. ten prvy tyzden byva najhorsi ale potom to telo si nejak postupne zvykne na to. tak vam drzim palce 😊😊😊
Ahojte. Ja som sa na to dnes dala 1x. Je tu este niekto? Idem podla jej knihy. Chcem to vydrzat a ked nas je viac, lepsie to ide 🙂
@michhaela ahoj. Zacala si dnes? Aj ja 🙂
Tak ja som skoncila 28.1 a minus 9,5 kg 🙂 Drzim Vam vsetkym paste. Pre mna velka pomoc 🙂 OD dnes fitko s trenerom.... 😉
@henrieta16 ahoooj ano dala som sa tiež na to 😉 len večer som porušila ale tak že podľa krčnej skupiny mi sedí a lieči banan jeden som si dala namiesto cviklovy šalát bo mi je ťažko od 16h koli mojim dňom :'( tak,aspoň ten banan nech nemam prázdny žalúdok a,strašne veľa vody pijem 🙂
@henrieta16 omg namiesto slovíčka "krčnej" ma byť "krvnej" ten môj mobil si robí čo chce 😀
@michhaela no ja som rh 0 neg ale kavu s medom som mala. Musim aspon rano inak neprezijem den :-/ inak som nic neporusila. Zajtra su tie struky. No to ja nemusim. A ta cvikla..och akosi mi to neberie. Vody zvadam pit vela, hlavne citron ak tam je 🙂 musim to dat, lebo som uz ako hroch 😀
@michhaela a mne vcera zacali "moje" dni ☹ och
@henrieta16 Takže nam svoje dni začali obom rovnako 😀 kávu som ja tiez mala tu musím mat ale aj s mliekom...Cukor a med už dlho nedávam naučila som sa ju pit taku 😉... Dáme to určite no sak ja už mam uvarenu cviklu a tiež mi to do krku zajtra nepôjde :'( nejako to dáme určite...Zajtra si ja udusim tie struky potom hodím do viacej vody na chvíľku nech to mám viac mäkké a zvlášť si predstavujem na kokosovom oleji cibulku aj cesnakom....Dnešná brokolica bola úplná mnamka to sa dá jesť aj s tym syrom strúhaným 😉
@henrieta16 sakra ten slovník z mobilu mi všetko doplietlo 😀 "viacej ma byt vriacej" a "predstavujem ma byť orestujem"😀
@michhaela v pohode. Ja by si vsak dala nieco sladke 😀 mala som ten jogurt s orechmi a medom. A to mozeme iba mandle ci aj vlasske? Uz som mimo z toho.
@michhaela ta brokolica bola super fakt 😀 ja ju milujem, tak mi problem nerobila, tu cviklu som jedla, ale iba z nutnosti. Da sa to, len zajtra si asi iba podusim zeleninu a zjem ju.. chcem to dodrziavat podla knihy len nie vsetko mi chuti 😀 najviac mi chutil jogurt a ten velmi nemozem, lebo som nulka ☹ no som sa potesila
@elisvic ako myslis vynechavala? praveze som sa vzdy ojedla :D pila som aj kavu.... s medom.... a zajedala som medzi to vsetko aj zeleninove salaty .... tak vies, ked je z COHO, tak to ide rychlo dole... Pred rokom som dala dole iba 5 kg a po prvykrat pred dvomi rokmi 9 kg... len nikdy som nezostala pri strave, a vsetko vyskocilo do roka naspat... tentokrat uz davam aj fitko a regulacny fit plan
@henrieta16 Ja som B a na prt mam mäso všetko liečivé a neskodiace su drahé jak slak no "milióny mam" 🙂 😀 tiež ma to nepotešilo 😀 ale to je o tom že žalúdok ti to zle spracúva tie čo akurát nemôžeš tak som to pochopila 😉....Tie oriesky či orechy je o tom že môžeš to meniť namiesto vlasskych si dáš mandlove alebo aj oboje...A stych krvnych skupín bude o tom ked skončis tuto 28dňovú tak aby si tú váhu a očistu dodržiavali tak preto je rozpísané čomu sa vyhnúť tých skodiacich sa asi pribera a telo to nevie spracovať ako má pri liečivých a neskodnych by sa mala udržať váha 🙂 Je niečo na tom pravdy lebo ja nemôžem avokádo,olivy zelené,kukurica toto všetko mi nerobí dobre ťažko mi trávi a naduva ma :'(
@michhaela ja s travenim zatial problemy nemam, ale planujem to drzat aj potom. Nie je to zlozite, akurat kmitam okolo hrncov. Chcela som popri tom aj Jilian Michaels cvicit, no dnes mi nevychadza, lebo maly ma teploty. Ak som hladna, mala by som si dat cviklu, no radsej ostanem hladna 😀

@mirdy11
@kitti18 Baby akurát som došla domov robím si tu brokolicu a zároveň dám variť cviklu...už vody mám v sebe 1liter omg 😀