Mate skusenosti s touto dietou,zabera?A ako presne sa robi?Pit vodu len?Lebo dnes je spln 😉
ejus este pockaj.Pokial kojis tak pri cviceni sa do mliecka uvolnuje kys.mliecna
saska fakt?A ja ze sa aspon organizmus pripravi a bude spln este ucinnejsi
decka musite mi slubit ze pred najblizsim splnom mi napisate ze bude spln lebo ja zabudnem
Ja ten spln budem uz teraz sledovat a napisem 😉 Bianca,ja nekojim..
no kocky tak sa vrhneme na to, poznate niekoho kto touto dietou schudol apson 5-10kg?
samozrejme nemysilm na jedenkrat
babule najblizsi spln bude 9.4. 😉 uz mam znacku v kalendari 😎
zuzi - poznam ludi co to robia pravidelne a su pekne chudi, ale baby to chudnutie je iba vedlajsi ucinok hlavna podstata je v cisteni organizmu od skodlivin 😉
bianca - ano vsetko je len o tom ze mesiac ubuda a aj kila idu lahsie dole a org. pusta lepsie skodliviny 😀 kazda dieta by sa mala zacinat po splne aby to malo efekt 😉
ked si date do googlu lunarny kalendar mate tam vsetko popisane a aj kedy je spln .... 🙂
nepoznam,ale nie je to nemozne,ked sa to bude pravidelne dodrzivat pri kazdom splne 🙂
nie je to take hrozne dodrziavat vychadza to zhruba raz za mesiac akurat nesmie byt v ten den oslava alebo party lebo potom je to v prd...li 😀
idem hned poznacit do mobilu ten spln
kiss nie 10.4.?
tak v dvoch s troch lun.kalendarov je spln 9.4.
Ja som pozerala a ved 9.4 je spln nie? 😲
uz mam oznacene, takze pre dnes sme to odlozili, ci ako??? 😀
Aleee nie,len to pekne aj dnes drz,lepsie ako nic,mozno to zabere aj dnes,takze len pit dnes uz 😉
zuz ja ano lebo som pri pisani prveho prispevku mala kocku lad.cokolady v puse ale 9.4. idem na to
Teraz moj muz pride z roboty a bude oedovat,jaj,to bude tazke 😉
baby,keby som to vedela ráno ,tak nejem.Ja som si dala vyvarené slýže a trochu viac,ale prosím na budúce upozornite aj mňa.Od teraz pijem len vodu aj keď je už neskoro,ale lepšie ako nič 😉
Veru anile,lepsie ako nic 😲 ,najblizsie je spln 9.4. 😉
bianca 😀 😀 😀 😀 ladova je moja najoblubenejsia... to ked dnes vydrzim, tak uz vsetko 😉 A just idem este cvicit, nech tie kila dobre vynervacim 😎boooze a prave bezi Nigella 😒sa dnes vsetci dohodli na mne... ked ju chcem kukat, tak nestiham 😒
pozrela som este raz a malo by to byt 9.4.
tak kocky ktora ste vydrzala??? 😀 ja som vecer musela zjest jednu rajcinu aj ked je to povolene chcela som vydrzat uplne bez jedla ale neslo to zato som ale vyslapala cesticku k wecku a spät ako som tam furt lietala 😀 😀 😀
moja statistika zo vcera je - pol hrusky, jedno jablko, 1 mrkva, 1 suchy rohlik a hektolitre vody... ale ma to vyhodu, ze ked tolko beham, asi aj spalim nejake kalorie... vaha ukazala -1kg 😉
baby,tak dnes je spln ,chceli ste ,aby vás niekto upozornil 😉 Tak len vodička na prečistenie.
baby a ani káva sa nemôže???Len voda a čaj? 😕
ja tiez zasa drzim!!! 😀
marushka - mozes mala by byt bez mlieka ale ja si dam aj trocha mlieka 😉 , tiez mozte ovocne a zeleninove stavy a ked je to na nevydrzanie tak 1 kus zelen. a 1 kus ovocia, nemal by to byt banan 😉
este ze ste to hned rano pripomenuli,ja zatial len kavu s mliekom. 😅
nebol spln včera?,tak dnes len vodu?už som vypila liter lucky tak ranajkovať ani nejdem 😀
zuzi,dnes je,tak uz nepapkaj
http://www.magazinluna.sk/default.aspx?p=lunarc...
zuzi - dnes je 9.4 😉 baby uz mi skrka v zaludku, dnes to nepojde asi tak lahko ako naposledy 😝 Inak za ten mesiac som absolutne nepribrala na vahe a to som sa veru obcas aj vecer nazrala ako svina 😅 😕
no pekne tak dnes abstinujem 😀 😀 😀 a vodu len obyč alebo môžem aj džús? 😅
baby kavu mozte ale najlepsie bez mlieka a cukru ale ja si dam mlieko bez problemov a funguje to 😉 prvy krat je to najhorsie dodrzat dalsie razy ti to uz ani nedojde 😉
bianka- 3 dni pred nema ziadny vyznam kedze mesiac nabera do splnu preto je to vlastne lunarna dieta, vzdy to funguje ked mesiac ubuda 😀