icon

Do 33. narodenín dám 33 kíl dole

bandura
10. apr 2015

TO JE MOJ CIEL A AKY JE TEN VAS?...PODELTE SA SO MNOU O VAHU TERAZ A KOLKO CHCETE SCHUDNUT...NAMOTIVUJE NAS TO VSETKYCH 😀

mawka
16. apr 2015

@bandura no tie stavy mysle pri diete su v podstate reakcia na zmenu. vies, toto neni len pri diete. to je pri vselicom. nieco clovek zacne a pride obdobie, kedy ma pocit, ze uz dalej nevladze. ale vladze, bandurka nasa, vladze. toto su len skusky, ci clovek dokaze mat volu alebo to vzda. no v kazdom pripade moja, je uplne fuk, kolkokrat zacnes znova a zas, dolezity je vzdy vysledok. a stale lepsie zacat 20x ako nezacat nikdy a len o tom kecat. takych adeptiek poznam mraky. uz tym, ze si zacala, si silnejsia nez tie kvakacky.

@ivuska027 presne tak, mas svatu pravdu. vsetko je v hlave. tuk je fyzicka zalezitost, ale praca so sebou, vola, zmena ziv. stylu, to mame v hlave.
@bandura a hlava je tvoja, nie? tak kopni tu naladu a depku do zadku, ved o tom rozhodujes ty. a len ty 🙂 normalne si povedz tak v sebe, ze tahaj do riti zla nalada, tahaj do riti depka, ja som silnejsia, ja to dam, mna neprestite aj keby som mala padat na kolena. som silnejsia nez vsetky blbe pocity, ktore ma len skusaju 😉

bandura
autor
16. apr 2015

@mawka ja mam depku aj asi preto ked tak rozmyslam ze ja som s postavou nikdy nemala problem aj ked v 18tke som mala vyse 90kil ale to len kvôli prezieraniu a ani neviem ako na to o rok som sa vydavala a na svadbe som bola ako 63kg...cize viem ze moje telo da aj nizsiu kg hmotnost...po prvom synovi som mala po porode 66kg a 5rokou som to neriesila bola som sppkojna ...za posledne 4roky som prezila dve tehotenstva dve porody a skoncila som po dokonceni kojenia ako 73kg...bola som spokojna neriesila som nic...ale problem s vahou sa zacal minulu jar ked som v marci, aprili a maji sa prezierala a to len kvôli hormonalnym tabletkam neznasam toho doktora lebo ma neupozornil ze to ma vedlajsi ucinok a to chut do jedla to vyvolavalo, nevedela som to ovladat....pribrala som 20kg mala som 92 aj nieco....a to trva dodnes myslim tu chut k jedlu neviem niejak ovladat ale citronova voda mi v tom pomaha ked ju pijem jednak sa idem na wc vyprrazdnit hihi prepacte ale jednak nemam chut jest...takze zachranil ma citron obycajny....skusala som dva krat schudnut a to v lete jul, august minulého roku schudla som 16kil ako som spominala ale potom 4meiaace som si dozicila vselicoho a v januari som sa pokusala zhodit znova schudla som 13kg ale potom februar a marec som si znovu dozicila vselico a teraz PO 3KRAT TO UZ DAM...A NEVZDAM TO, PREPACTE POTREBOVALA SOM SA ROZPISAT, A DOSTAT TO ZO SEBA...VIEM ZE TO ZVLADNEM ZVLADNEME SPOLU TO DAME KOCKY 😉 DAKUJEM ZA POVZBUDENIE

mawka
16. apr 2015

@bandura nedal ti nahodou depo proveru? ja som si po nej posrala stravovanie tiez. jednak jej vedlajsie ucinsky su priberanie "z nicoho" a plus nezastavitelna chut do jedla. ja viem, co to je pribrat z hormonov 25 kil a velmi, velmi tazko sa zhadzuju. to iste baby, ktore su na prednisole a podobne, to je na maslu. to clovek pribera aj zo vzduchu.

bandura
autor
16. apr 2015

@ivuska027 ROZBIEHAM Sa PO 3KRAT ale je to asi teraz najtazsie ale aspon som poucena a nebudem robit chyby a blbosti s prejedanim sa v buducnosti...pribrala som minulého roku od marca do juna tak som si dala zavazok ze aspon polovicu musim do konca juna tohto roku dat dole 12kg uz mam dole tak uz len tych 8kg 😉 a ty kolko chces zhodit vlastne kolko potrebujes?

bandura
autor
16. apr 2015

@mawka nie nedal poviem ti ze uz som aj zabudla ako sa volaju...radsej, vsetko som vyhodila a teraz fungujem aj bez nich bolo mi to nahovno lebo ryychlo urobil zaver a ani som ich nepotrebovala, teraz fungujem bez nich a je mi dobre okrem tej nadvahy...a ty si tiez pribrala z liekou? hej?

bandura
autor
16. apr 2015

@mawka a mrzi ma aj to ze ja som v januari bola spet na vahe 71,8kg a vratila som sa spet preto ma to trapi ale nevadi som poucena....

ivuska027
16. apr 2015

@bandura no ja mam dole 24,5 este 20 by som chcela. Nemam naivne predstavy, ze by som niekedy vazila 70kil, ale ja mam vysku, takze takto to poviem, ked budem nosit 42ku, tak budem stastna, ked 40 tak vyskocim z koze 😀 Ale dala som si realny ciel, tak dufam, ze k nemu pridem. Potom ma caka plastika brucha aj ta vela urobi na estetike toho brucha 🙂

ivuska027
16. apr 2015

@bandura
@mawka inak paradoxne u mna, ked som bola na ATK, tak som mala najlepsiu postavu aj vahu 🙂

bandura
autor
16. apr 2015

@ivuska027 a kolko si vazila predtým chudnutim a kolko vazis dnes?som zvedava sorry 😝

bandura
autor
16. apr 2015

@ivuska027 su zeny ktorym to pomaha no mne rozhodne uskodilo ..co uz

ivuska027
16. apr 2015

@bandura takto, ja ked som brala atk, tak som tiez mala žravicu, ale ked som sa zbadala, ze druhy tyzden by som v akukolvek hodinu zozrala aj dvere od chladnicky, tak som sa vtedy zbadala a zacala som sa kontrolovat, tak za dva dni som bola v "starom rezime" a bolo to v pohode 🙂

ivuska027
16. apr 2015

@bandura moj strop bol 124,9, dnes 100,3

ivuska027
16. apr 2015

@bandura stále príšerne vela 🙄 ☹ 😔

bandura
autor
16. apr 2015

@ivuska027 ivus ta vaha je v poriadku lebo si zober ze kolko si uz zhodila ze wauu a wauuu...mas to podobne ako moja segra ona zhodila z vahy 122kg dala dole na 102kg ale teraz polavila lebo pribrala sice nie vela ale ma teraz vahu 105kg...obdivujem vas a ako dlho ti to trvalo?

ivuska027
16. apr 2015

@bandura od septembra 2014

bandura
autor
16. apr 2015

@ivuska027 takze uz 8mesiac ...peknu mas vydrz ...ty vole

mawka
16. apr 2015

@ivuska027 velka gratulacia! cas, zhodene kila, chudnes velmi zdravo 🙂 mas moj obdiv

bandura
autor
16. apr 2015

@mawka a ty? kolko kil si mala pred a teraz?prepac ak som sa ta to uz pytala...no nepametam si...

mawka
16. apr 2015

@bandura prva faza som mala vyse 100, uz som pisala, uz presne nepamatam, bolo to par rokov dozadu, potom som paradne zhodila a potom som otehotnela 😀 drzala som sa, ale potom som sa vdaka stresu a inym starostiam nespravne stravovala, uplne nevhodne, cely den nic, vecer vsetko, chapes, tak som sa na vyse 90 kg vyzrala. a teraz uz idem zase dole. okolo 85 kg mam, no teraz asi uz menej, cm ubudli za dva tyzdne. nemam tu v praci osobnu vahu, tak az dojdem domov. a to som mala teraz taku 2 mesacnu prestavku, lebo som riesila dceru, bola na operacii, vobec som neriesila seba a stravu a cvicenie. takze tak nejak.

bandura
autor
16. apr 2015

@mawka tak tosme na tom podobne s vahou ja uz mam 80, 2 ale zacinala som pred par dnami s 83,9kg a kedy ides domou? myslis k rodicom? za niejake 3tyzdne?

mawka
16. apr 2015

@bandura k sebe domov 🙂 za dva tyzdne. huraaaa 🙂

bandura
autor
16. apr 2015

@mawka a kde si? na sluzobke? nerozumiem...

mawka
16. apr 2015

@bandura pracujem v zahranici

bandura
autor
16. apr 2015

@mawka och a odkial nam to pises? fiha ty si ze americanka ... 😎

mawka
16. apr 2015

@bandura haha no ja urcite, moja 😀 ja, energeticka bomba sedim mesiac na riti a mesiac som potom doma, vies. ale sak uz vybavujem iny job. jednak som daleko a mesiac v kuse a potom zase mesiac doma, uz ma to nebavi.

bandura
autor
16. apr 2015

@mawka no a kde si? dozviem SA? 😀

mawka
16. apr 2015

@bandura v nemecku

bandura
autor
16. apr 2015

@mawka tam chodi aj moj svagor ...ale len po auta a potom ich tu predava, no a tee ked sa to oplati tak to je super ale dlho si od rodiny a kto ta caka domka?

mawka
16. apr 2015

@bandura vsetci ma cakaju predsa 😀 ano, hlavne jedlo je tu ine, potraviny lacnejsie a kvalitnejsie. aj drogeria.

ivuska027
17. apr 2015

@bandura je to tam! Dnes uz je na vahe dvojciferne cislo! 😎 😉