Do leta - 20 kg. Kto sa pridá?
ahoj, tiez ma trapi tehotenska postava uz 4 roky po porode. v lete planujeme dovcu a chcem riadne schudnut.
je tu niekto s podobnym odhodlanim?
@kika441985 ak jes vela vlakniny, nemala by si mat problem so zapchou, ci?
ja sa pridam,aj ked nevidím to ružovo 🙂moj plan ,je hlavne začať behať..a menej žrať sladké 🙂
Ber vas čert 😂 idem do toho treba mi 10kg dat dole podla moznosti do leta. Moj plan nejest sladke nic a nepit ani sladke napojde ziadne vysmazane jedla a cvicit aspon 2x za tyzden doma pri malej ked sa bude dat ked nie dlhe prechadzky aspon s malou vonku. A vsetky jedla stihnut do 19.30 a potom uz nejest. No som zvedava co z toho splnim 🙈
Ahojte, aj ja sa rada pridám 🙂 aspoň 10 kg dole by som chcela
Baby, tak ja ziadnu tvrdu drezuru drzat nemozem- uz som skusala a to nie je cesta pre mna.
Mne vyhovuju rady od Mira Veseleho (tiez nie vsetko), "s nim" som uz schudla 18 kg (ale ze bolo z coho 😥), 6 uz mam spat, bo moja slabost je psychogenne jedenie zo stresu (tazky rok...), a hlavne vyzieranie sladkeho. (Musim si zas precitat nejaku "teoriu".)
Chcem opat postupne zacat, nie vsetko naraz, nech si to hned nesprotivim.
Od zajtra- pred kazdym jedlom aspon 150g zeleniny, cista voda pocas dna, pri neodolatelnej chuti na sladke (au) kocka (dve...) horkej coko, snaha o vecerny post od vyzierania spajzovych zasob (jaaaaj).
Postupne zacnem opat pridavat olovrant (vynecham, potom od hladu vyjedam vsetko rad-radom), vylucim sladke pecivko (mnam-mnam), mozno si opat zacnem piect domaci chlieb (recept podla Veseleho-chuti mi, je jednoduchy, samozrejme mam pekaren, bo som lenivaaaa).
Mozno sa mi obcas podari spravit si salatik (uz som spomenula- lenivaaa).
Opat zacnem pozerat co si na ten chlieb natriem (cottage, tofu, rastlinne natierky (cicer, soja apod.), tenucko margarin a kvalitna sunka, nizkotucny syr...)
Zacnem pozerat co kupujem, zameram sa na nizkotucne- syr (aj u vas je problem zohnat pod 30%?), jogurt, tvaroh...
Predtym som sla tak, ze cez tyzden viac menej bez sladkosti (len tie "kocecky" horkej cokolady- poznate z Lidlu Equador?😋😜), a cez vikend "odmena"- cokoladovna, zmrzlinaren, tortickaren apod., abo hranolkaren, pizzaren, cestovinaren, hamburgeraren...---ale fungovalo to.
Este dobra rada- obmedzit navstevy svokry, bo tam sa fakt chudnut neda, ako sa dozvie ze dietite, upecie 2xviac buchiet, samozrejme tie co mate najradsej....a este vam zabali.
A ked schudnete nezabudne poznamenat ze vyzerate staro, nezdravo, nie je nad podporu rodiny...
Takze zajtra rano potrapim vahu (ak ju pod tym nanosom prachu najdem 😎) a zacinam.
Aj ja
aj ja sa pridám dievčatá tak od zajtra zacimame
Ahojte, aj ja sa rada pridám, 3deti=žiaľ 30kg navyše, strašne vypapkaná, snívam o 20tich kilách,ak sa podarí 10kg, tak budem rada, piaty deň obchádzam sladkosti, ak to na mňa príde, chrumem musli, špeciálne diety zatiaľ nemôžem, ešte sa kojime, len vylúčiť pečivo, muku, po večeroch som začala behať, musim každý večer tých 5km, uvidíme dokedy vydržíme, tak držme si palce...
@janka743
@yollanda baby ak máte chuť na čokoládu, skúste si doplniť do tela magnézium (toto je častý prejav nedostatku). Ak celkovo vaše telo baží po sladkom, chýba mu čistá energia, čiže zdravé polysacharidy. Skúste začať raňajkovať ovsené vločky (nie sladené müsli !) Čisté vločky, s pridaním hrozienok, sušeného ovocia, s jogurtom, alebo mliekom. Prípadne si uvarte kašu (vo vode, v mlieku...) Keď dodáte telu čo potrebuje, ale v zdravej forme, už si to nebude žiadať 😉
Proteínový nápoj sa pije po fyzickej aktivite (po cvičení, cca do 45 minút). Svaly vtedy najviac potrebujú svoju dávku 😉
@lilyianka praveze u mna to moc nefunguje..akonahle vylucim sacharidy koniec...hned zapcha
@ yollanda.Aj ja sa pridávam,potrebujem 10kil minimálne dať dolu,od včera som začala držať oddelenú stravu.Na za čiatok môžme všetky uviesť výšku a váhu a váhu,ktorú by sme chceli mať . Takže začnem 170/78kg a mojím cieľom je za 3mesiace,do konca marca dať pod 70kg a potom ešte koľko pôjde a udržať si ju.Dievčatá a dnes si pomerajte pás,boky,obvod stehna,aby ste vedeli aj cm 🙂
Ahojte baby, ja sice nepotrebujem chudnut ale moj muz 11 rokov nic so sebou nerobil vypapal sa na 150kg, v lete som mu kupila knizku Tucko Tom, bola som najprv voci tomu skepticka ale uz som mala toho naozaj dost,tam uz bola otazka casu kedy zacne ist o zivot, samozrejme musel sa aj on zatat ale schudol za pol roka 20kg, citi sa lepsie aj lepsie vyzera.. skuste odporucam 🙂.
aj ja chcem - 20 kg, ja sladké nemusím, ale ja mám problém, že raňajkujem keď malý na obed spí, takže o 7:00 káva a raňajky o 14:00 a o to horšie, obed a večera je okolo 21:00
@silvinkakrajcirova ja som teraz zhodila zo 70 na 60 kg. chcela som pôvodne na 50 kg ale to by som bola už príliš chudá. Mám 157 cm tak mi stačí tých 54 kg myslím. V poslednej dobe mi nechutí jesť, ale niečo musím jesť, tak jedávam malé porcie a často. TAk 5-6x denne. A kg idú dolu. ale začala som aj viac chodiť pešo a sem-tam si zacvičím. Ak ja pôjdem touto cestou. Na sladké momentálne ani nemám chuť, tak jedávam normálne jedlá, ovocie, zeleninu a pohyb. A uspech je zaručený. Určite nepôjdem na žiadnu dietu lebo to som nikdy dlho nevydržala a všetko som naspäť pribrala.
Baby tiež sa pridávam. Potrebujem schudnuť 20kg. Môj plán je jesť častejšie a menšie porcie,normálne jedlá,žiadne diety. A POHYB! Plus zaradiť do jedalnička viac zeleniny.
@montemotherone @yollanda @janka743
veeeelmi casto - precasto su taketo "zabijem-niekoho-za-kus-cokolady" chute pri kvasinkach.
Magnezko je v cokolade a ja pri svojej spotrebe sladkosti by som mohla vyrabat sumive magnezium😂
Takze minimalne u mna to nebude o nedostatku Mg.
Skor tie svi.e male kvasinkove, alebo potom cista zavislost na cukre.
Treba vydrzat par tazkych dni odvykacky, a ide to lahsie.
Viem co pisem. Pri 175cm som mala na vahe uz vsetky cisla od 35 po 96 pred 1.porodom😅
Dnes si zijem plus minus spokojne bez vahy a s 2detmi.
Na seba cas nemam. Ale tak..skusim to s vami😥😃
Drzme si palce✌
A ja sa chcem pridat
@kvetinka75 ja mam 159 cm a idealne je presne tych 53-54, mala som aj pod ale to uz je malo, momentalne mam nad 60 a mam hlavu v smutku, som zavislak na jedle.
@ema234 ja som mala 47,5 kg a to som už bola veľmi chudá. Taká by som už nechcela byť. ale to bolo počas materskej, keď som sa naháňala, nespala, nestíhala jesť. Teraz to nehrozí. Tak budem rada aj za tých 54 kg.
Baby super,ja idem s vami do toho tiez.Ked som zacala,vzdy som po case skoncila,keby som schudla 20kg to by bola uplna bomba,ale to do leta asi nedam,nieze by som si neverila,ale neviem no,na zaciatok by mi uplne v pohode stacilo 10kg,teda do toho leta.Len ako to dosiahnut 🙂 Som mamou 2deti - chlapcov - ktorí musia mat nejake masko kazdy den,som sestrickou na gyn.ambulancii,takze uz sa nenabeham tak ako kedysi ked som robila na oddeleni (ARO).
Ale som pevne rozhodnuta,ze do toho idem,nakolko je to cista katastrofa kocky moje,u mna bol problem a stale aj je nepravidelne stravovanie,ale uz som zacala s ranajkami,desiatou,obed ten mam vzdy,no teraz musim davat pozor na to,co si dam,len to tiez tazko,ked z tej restiky nemam zarucene,ze je to pripravene zdravo,ked pridem poobede z prace dam si nejaky zdravy olovrant,potom nejaku aktivitu,mam bez.pas a planujem cvicit Jill Michaels,aj ked s jej programami som uz 3x zacinala 😀 neviem ako zvladnem chutky na kadejake dobrotky vecer pri telke,alebo tam radsej ani nesadat? 😂
Ahojte, pridam sa aj ja. Chccem dat dole 10 kil. Zatial som obmedzila vecerne obzerstvo a snazime sa aj s manzelom jest striedmejsie a zdravsie, menej peciva a cestovin. Za tyzden som dala dole 1 kg, dufam mi to vydrzi.
@jankaferancova ja skusam vecer ovocie - grepy, mandarinky, pomelo. Viem, ze je tam cukor, ale vravim si, ze je aspon zdravsi ako cokolade :D
20 kg do leta? to je veľa, to nedáš. Odborníci odporúčajú chudnúť max 0,5 kg za týždeň. do leta máš 26 týždňov.... schudnúť môžeš max. 13 kg - aby nenastal jojo efekt....
určite sa treba vzdať sladkostí a hlavne pohyb, pohyb a ešte raz pohyb....
@uglybetty1234 ja som po grepe chudla, aj ma to zasýtilo a do ráno vždy bolo 0,5 kg menej,
@deti95060810 ak bude chcieť, tak dá, tie prvé kg idú rýchlo. Ja som chudla zo začiatku 1 kg týždenne a až potom sa to spomalilo. A keď som sa nezačala prejedať tak nebol žiadny jojo efekt
@uglybetty1234 moj manzel otvori chladnicku od 20:00 - 22.00 minimalne 20x 😝😀 takze on by urcite nevydrzal,nastastie vcera odisiel do prace do zahranicia,takze v pohode sa mozem obmedzovat sama,nie je velmi za to,aby som chudla,ale myslim,ze bude rad,ked nieco zhodim a ja este viac,chudnem len a len pre seba a pre svoj dobry pocit. Ja som vcera trosku citala nieco o redukcnej diete,paci sa mi,ze sa pri nej mozu jest zemiaky napriklad varene ci v supke.Neplanujem drzat drasticke diety,upravit stravu musim.Stiahla som si do mobilu kaloricke tabulky,tak uvidime
Tak toto je zaujimave
Video: Čo jesť po cvičení, keď chcem schudnúť a keď chcem posilniť svaly? Tu sú naše tipy
http://spravy.pozri.sk/clanok/video-co-jest-po-...
Tym by sa dalo zacat! 😉
Aj ja sa pridam 😊
Ja chcem schudnut 6kg do leta

Ahojte ak mozem pridam sa ...tiez chcem dat dole aspon 10 kg.....no podari sa nam to len tak ze ziadne sladkosti ani pecivo ....ja mam v plane zajtra takyto jedalnicek ranajky tri vajecne bielka....desiata tuniak....obed losos.....olovrant jogurt.....vecera kur.maso......je to z diety sacharidove vlny urcite poznate uz som ju raz drzala a schudla som 10 kg za mesiac popri tom som cvicila 2x do tyzdna s trenerom....kila sa mi vracali postupne tri roky ale jedla som jedno cez druhe a vela.....ja nemam problem cez tyzden drzat dietu ale pride vikend a uz to ide😁😁😁