icon

Do leta - 20 kg. Kto sa pridá?

yollanda
7. jan 2018

ahoj, tiez ma trapi tehotenska postava uz 4 roky po porode. v lete planujeme dovcu a chcem riadne schudnut.
je tu niekto s podobnym odhodlanim?

jaccop
8. jan 2018

Ahojte žienky, pridávam sa k Vám. Keďže som sa ako každá jedna z nás vypracovala pri deťoch, tento rok som si povedala, že začnem robiť konečne niečo aj pre seba. Váha je zúfala a postupne sa to odrazí aj na zdraví. Keďže mám hektické povolanie, tak ja som sa dala na krabičkové stravovanie. je to dosť drahé , ale .... niekde začať musím, a potrebujem niekoho kto mi to na začiatok ukáže. Verím, že sa niečo priučím čo jesť, koľko jesť. Dnes na raňajky som mala ovsenú kašu - že aká mňamka a na olovrant kukuričné chlebíky 2 kusy /inak by som zhltla balíček!!! / s mrkvovo zelerovou natierkou ..a ďalej sa nechám prekvapiť. K tomu samozrejme pridám pozvoľna pohyb. Držím všetkým palce! 😉

zuzuzu3
8. jan 2018

Baby, aj ja sa chcem pridať. Po troch deťoch a pri sedavom zamestnaní je to teda s tou váhou veľká bieda. Ideálne by bolo - 20 kg, ale aj -10 by bolo supeeeer 🙂 Určite by som sa lepšie cítila 🙂 Držím nám všetkým palce 🙂

veltraud
8. jan 2018

Mile damy, hlavne neblaznite s neudrzatelnymi dietami, viac vam uskodia ako pomozu. Telo potrebuje vsetky ziviny, vzdat sa sacharidov nie je cesta (ok, mozno rychlo schudnete, ale rovnako rychlo naberiete). Telo musi dostavat vyvazenu stravu, vtedy bude metabolizmus spravne fungovat, nebude si robit zasoby. Ano, musi dostavat vyvazene bielkoviny, ale aj cukry a tuky. Mnoho z nas pribera, resp. nechudne z toho, ze sa podvyzivi. telo to velmi stresuje. ked dostane len malo jedla, vsetko si to ulozi na horsie casy, lebo je pripravene, ze tak skoro a kvalitne ziviny nedostane. a potom sa pribera :/. Idealne je chudnut pomaly, ale na stalo. To ziadna dieta nespravi, je to o dlhodobej zmene. Dieta dlhodoba nie je. vzdy musite prijat viac kalorii, ako je vas tzv bazal - to co telo spotrebuje, ked iba nic nerobi...telo je uzasny stroj, a stroj bez paliva nebude spravne fungovat. a dokonca zvladne aj kusok cokodky pri chudnuti 🙂 akurat, ze ked budete mat vyvazenu stravu, ta chut na cokodku nebude ;) a asi netreba opakovat mnohokrat opakovane, kila si treba vsimat, zamerat sa treba na centimetre 🙂

erinne
8. jan 2018

@veltraud tak ja neviem, nejak som predpokladala, ze v tomto "mamickovskom" veku to uz asi vsetky vieme. ze 14dni na kapuste nevykona zazrak trvaleho charakteru😂😂😂
za mna, ktora sa (obzvlast teraz, cize kojaca a vecne nevyspata) neviem velmi ovladat a odopierat si, zazracne funguje kliseovito otrepane jedenie malych porcii casto.
ale ze uplne pravidelne, nastavit budik a kazde 3h do vecera nieco male zjest.

pojezdalova
8. jan 2018

Aj ja sa rada pridám, hneď keď budem mať čas si vás prečítam a napíšem niečo o sebe. 😉

veltraud
8. jan 2018

@erinne jasne, to len na pripomenutie ;) nie je cesta nahradzat ranajky a vecere smoothies, ktore su castokrat nevyvazene. a tiez je v hlavach potreba vynechat sacharidy (sama som tym presla). pri zdravom chudnuti vsak neuvidis vysledok po tyzdni, co mnohych ludi demotivuje. Teda pokial nechudnes z extremnej nadvahy 🙂 pravidelne jest je idealne, ale to vobec nedavam ;)

yollanda
autor
8. jan 2018

ja som si kupila v lekarni spirulinu a chlorelu. to vyborne precistuje organizmus, pomaha pri zapche. nie som unavena, je to super

montemotherone
8. jan 2018

@erinne množstvo magnézia čo je v čokoláde, minieš pri 2 deťoch asi tak za 5 minút 🙂 ak jej teda nezješ za deň 3 kilá. V strese sa spotreba vitamínov skupiny B a magnézia rapídne zvýši. Preto sú väčšinou ženy tak trochu viac tesne pred, alebo už nervovo zrútené. Druhou ochranou tela pred stresom je udržiavanie energie, čiže tuku. Jedno s druhým súvisí. Čiže málo jedla, chýbajúce vitamíny a minerály= obrana tela, šetrenie energie (ukladanie tuku)...

davidkristian
Autor odpoveď zmazal
erinne
8. jan 2018

@montemotherone neboj, ja uz som nahodou o tom nieco pocula - o ochrane tela pred stresom myslim. A.. vlastne aj o ludskom tele vseobecne😝
ps. tu spotrebu cokolady u mna konkretne by som radsej asi nerozmazavala😅

adika279
8. jan 2018

Aj ja sa pridam...aky je plan? Ja cvicim 4-6krat do tyzdna ale stale tomu nieco chyba

sticker
helulik
8. jan 2018

@yollanda
@mlynarocka
@kika441985
@malazlota
@zuzickatv
@llienkaa
@janka743
@utte
@silvinkakrajcirova
@luciakucekova
@maminecka2
@minnie30
@monika123654
@sslniecko1
@majus124
@blue_horsetalk
@barborasebastian
@bibaryba
@robinotina
@kisasonka83 baby ja vam velmi rada pomozem a poradim 🙂 ak nahradite ranahky a vecere koktejlom od herbalife,pridate pohyb garantovane schudnete ;) pocit hladu sa vytratu,sladke mame v podobe fakt chutnyvh proteinovych tyciniek 🙂 a v lete mate postavicku ako lusk 🙂 za to dam ruku do ohna ;) chcete shudnut,to je najlepsi zaciatok...uz len pre to nieco urobit a hotovo 🙂 ak mate zaujem,kludne napiste spravu,na mk chodim dost sporadicky ;)

jankaferancova
8. jan 2018

@adika279 no ja som začala úpravou stravy,trošku to sledujem cez kaloricke tabuľky,akurát som si dala 32min behu na páse a okolo 7 večer mám v pláne nejaké 30min cvičenie od Jill.Ja neplánujem držať drastické diéty,úplne vyhadzujem ž jedálnička sladké a pridávam viac zeleniny,chcem sa stravovať zdravšie a pravidelne.Takze uvidím čo ž toho vyjde,za mesiac nemôžem čakať zázraky,ale budem rada ked dodržím to co som si naplánovala a keď bude vidieť nejaký ten výsledok určite ma to posunie ďalej 😉

luciameresova
8. jan 2018

Baby, odporúčam ísť do tejto výzvy- máte tam videá s cvičením so slovenskými trénerkami a aj videá o strave 🙂 https://fitshaker.sk/vyzva/

uglybetty1234
8. jan 2018

@helulik len to nie, ze Herbalife 🤦🏼‍♀️
Jest zdravsie, trosku sa pohybat a nie jest tie predrazene Herbalife produkty.

blue_horsetalk
8. jan 2018

@helulik Prosim odid s Herbalifom do toho najtucnejsieho pozadia tejto skupiny, a ked ti tam smutno bude, koštni si ten svoj drink...

helulik
8. jan 2018

@blue_horsetalk vies co 🙂 ja si pojdem kam chcem a budem si pit co chcem :*
Samozrejme,ze jest zdravsie je zaklad,lenze len zdravsim jedenim telo nenastartujes a nwvyformujes ;)
Niekolke baby mi napisali,tym rada pomozem 🙂 ale s tebou si nemam uz co povedat 🙂
Je to kazdeho osobne roHodnutie,ak ty nemas zaujem,tak neviem preco odpovedas na moju spravu 🙂
:* :* maj sa krasne :* :*

deti95060810
8. jan 2018

@helulik herbalife - to znie ako reklama...ja sa len smejem z týchto produktov, kto ešte tomu verí....

ema234
8. jan 2018

@helulik radsej si dam zihlavovy caj

mitchie2805
8. jan 2018

Pridávam sa ♥️ 6m po pôrode +20kg :(

jaccop
8. jan 2018

Zienky, ano, da sa z nch schudnut, ja som frcala na bielkovinach ZENEA, schudla som cca12 kg..ale za 2 roky som sa pekne vyžrala,..a mam este aj navyse..takze urcite ja preferujem nastavit si zdravsiu stravu, staci pohyb - pre nas lenivsie aspon rychla prechadzka..a pomalsim tempom - moja skusenost 🙂

luckarisko74
8. jan 2018

Ahojte dievcata ako vam to dnes islo?ja idem prave vecerat 😊ja mam problem aj s pitim vody proste nepijem max pol litra denne som dala a musim sa vam pochvalit uz tyzden dva litre kazdy den😊😊😊a moje miery 165 cm a vaha 64 kg mala som aj 55 uz ale to som bola velmi chuda kazdy sa ma pytal ci som chora....takze sa uspokojim aj s vahou 56-57😁😁😁nespravime z tohoto uzavretu skupinu aby sme po case mohli aj fotky pridavat nech nas tu kazdy neocumuje....samozrejme je to len napad.....

ivanameskova1
8. jan 2018

DIEVČATAAAAAA, dnes 8 km pešo s kočíkom, v kočíku spal 11 kg synček a ku kočíku pripojení skateboard s 18 kg synčekom, z tých 8 km 1,5 km do kopca

sticker
jankaferancova
8. jan 2018

Kocky zbytočne sa tým herbalifom nezaoberajme,riešime tu iné veci,naše postavy a odhodlanie schudnúť.Ja všade natrafim na ponukanie nejakých produktov ktoré pomôžu schudnúť a pridem na to,že je to zbytočná strata peňazí,kto chce nech sa jej ozve do IP a kto nemá záujem nekomentujme,zbytočne tu navodime zlú atmosféru 😉

ivanameskova1
8. jan 2018

@jankaferancova presne tak, každý sa rozhoduje sam za seba

helulik
8. jan 2018

Ja do nikoho nenutim,ani nerobim rklamu...potom reklama je aj to,zw si das zihlavovy caj ;) ale ine som chcela...mnohe z vas sa tu trapia nad postavou,nad jedenim resp nejedenim,a ja som vam chcela poradit 🙂 a,ked sa vam nedari,tak je asi niekde chyba 🙂 alw ja si idem radsej kostovat ten svoj drink 🙂 ja som so svojou postavou,ktoru som dosiahla prave kvoki tym " predrazenym" produktom,spokojna 🙂 ale nezabudajte,nic nie je zadarmo ;) pekny vecer damy,a nech sa vam dari ;)

bona7
8. jan 2018

Aj ja sa pridávam, po dvoch pôrodoch + 30kg, strach a hrôza 😣, musím s tým niečo robiť, takto to ďalej nejde.

janynkaaa
8. jan 2018

Aj ja by som sa rada pridala .treba mi dole 15 kg len kojim tak neviem ci mozem cvicit 😒

ema234
8. jan 2018

@helulik ano bola by to reklama keby som uviedla nejaku znacku, len ja mozem aj svoj nazbierany vies. 🙂

ivanameskova1
8. jan 2018

@janynkaaa myslim si, že cvicit mozes, dlhe prechádzky sa mozu nazvať tiez sportom, kojenie je skor o tom, čo spapaš, nie potraviny, čo obsahuju alergeny, nie citrusy a tak