Do leta - 20 kg. Kto sa pridá?
ahoj, tiez ma trapi tehotenska postava uz 4 roky po porode. v lete planujeme dovcu a chcem riadne schudnut.
je tu niekto s podobnym odhodlanim?
@helulik Pridlhy text, privela smajlikov. Tak...pozdravujem!
@helulik Vitam Ta, uz som premyslala kedy sa tu objavi niekto s tymito zarucenymi prostriedkami... 🤑
Ale kto je bez viny, nech prvy hodi cokoladovym Mikulasom (ja uz nemam co hadzat ..., zostal mi len alobal 🤐)
Ja som minuly rok od marca do augusta dala dole 8 kg. Nastartovat sa mi pomohol herbalife koktail, ktory uplne potlacil chut na sladke. Na lacno som pila aloe vera, ktory detoxikoval organizmus a sem tam som pila caj na spalovanie tukov. Vylucila som biele pecivo a pila som cca 2 l vody denne. Dakedy ale aj menej. Sem tam zumba. A potom prisla sestrina svadba.... Kolaciky.... Sem tam sladkost a nedajboze sa tej chuti zbavit. Ale v novembri som necakane dostala zdravotne problemy a musela som sa setrit... Ziadne cvicenie. Kludovy rezim. Uz mam dovolene zatazovat organizmus a tak tento tyzden zacinam znova.... Aloe a koktail uz objednane. Nie, nepribrala som vela, ale pribrala som. Cca 3 kg. A vadi mi to. Tak idem do toho....
Ahojte tak aj ja sa pridam. Ja skor ako ss zacnem zbavovat k potrebujem sa zbavut zavyslosti na sladke 🙂
Aj ja sa pridávam baby. Potrebujem dať dole 10 kg aby som to bola zasa ja taká na akú som bola zvyknutá. Problém je u mňa sladké pečivo, nepravidelná strava a málo vody. Takze musím na tom popracovať.
Do ktoreho leta? 😉
Drzim palce!
aj ja sa pridavam 🙂 som v programe vo svete zdravia, cez vianoce to bol trochu masaker, ale uz som znova nabehla na rezim, takze makam makaam 🙂 doteraz islo dole 13kg
Ahojte 😉 tak ja potrebujem cca 25kg 😣 keďže diety sú dočasne /skúsenosť - čistý jojo/ cvičenie no comment... nemáte niektora skúsenosť s hypnozou a chudnutim? Môj problém som stále doma /práca z domu/ a milujem sladke 😤
@myleontina dobre ranko moja,môžeš sa podeliť o to akým spôsobom tých 13kg z teba zliezlo?😊Ďakujem 😙
Aj ja 😂
Ja chcem schudnúť cca 8kg. Zistila som, že neviem dodržiavať postup niekoho iného :D. Takže som prečítala Tučka Toma a Bukovského (tie sve mi prišli najrozumnejšie). Diéty neuznávam a stravu typu Mačingová ja nezvládnem. Nemožem jesť to isté dookola. Takže som si na základe prečítaných kníh vymyslela toto. Raňajky: celozrný chlieb, lučina, ovsené vločky, raz za čas si spravím špaldové banánové lievance, zelenina, ovocie podľa typu raňajok. Desiata, olovrant: podľa situácie, v zásade ovocie, nejaká zelenina, krajec celozrného chleba s niečim, nemám to striktné. Obedy: buď si dám to čo varím ostatným, ale menej, alebo si nedám k masu ryžu ale urobím si šalát a tak. A večera: buď si dám polievku z obeda, alebo si spravím zeleninu a k tomu syr. Ja nemám čas si variť každý deň extra jedlo, takže snažilm sa variť zdravé veci, ale keď celá rodina chce kyslú fazuľovú, varím tú a dám si len na obed a menej. A k tomu cca 3x do týždňa rýchla chodza cca 40min., raz týždenne pilates hodina, a k tomu cvičím podľa takej appky 30dňová fit výzva, či tak nejako. Dva dni v týždni mám oddych, necvičím a raz do týždňa jem HOCIČO. Dám si pizzu, čokoládu, hocičo, na čo mám chuť. Vobec nejem sladké a biele pečivo. A bol by v tom čert, keby sa mi toe kilá nepodarilo dať dole!!! 😂😂😂
@silviami
Vieš čo, to som si len tak vymyslela. Základ je banán s jablkom alebo len banán. Popučím (postrúham), poškoricujem, k tomu pridám vajíčko, špaldovú múku a poďla toho, akú to má konzustenciu si to riedim mliekom ak treba. A pečiem. Keď chcú aj deti a muž, tak dávam aj 2-3 banány, 1 jablko, 2 vajíčka. Skrátka, podľa množstva jedákov. A potom to cesto prisposobujem. A papám to s bielym jogurtom, prípadne ešte si to navrch poškoricujem.
@jankaferancova jasne, nejem pre mna nevhodne potraviny ( myslim, ze je to orientovane podla krvnych skupin, ocividne to zabera ), jem 5x denne, nesmiem byt hladna, vela pijem a snzaim sa hybat, sportu sa zatial nevenujem ziadnemu, rekreacne prechadzky s malym vonku, alebo upratovanie 😀
Baby, aj ja sa k vám poridám, aj ja by som rada schudla, aj ked mne stačí tách 6-7 kg, aj ked ja nejakú extra diétu nedržím, snažím sa skôr cvičiť a zdravšie stravovať. Rada by som sa dostala zo súčasných 59 na 53 kg a plus je mojím veľkým snom odbehnúť si polmaratón, tak uvidím, ako mi to oôjde. Držím vám všetkým palce.
Tak idem aj ja.potrebujem 15kg dole.
Napiste teda aky je postup😊
Ja sa pridám, už som raz zhodila 20kg, no otehotnela som a sup boli spať :(
Zeny pridavam sa, fakt musim s niekym zacat kto ma podpori.
Včera 8 km s 11 kg spiacim synčekom v kočíku a na kočikovom skateboarde 18 kg synček, dnes to isté ale 8,5 km. Čo vy na to, dievčatá?
Ja chcem tiež schudnúť 25 kg. Už sa mi to raz podarilo.
Ale ja som začala už 28.12. k dnešnému dňu -6 kg. Už len 19 😂😂😂. Silvester bol ťažký ale zvládla som to. A ide to super. Ako vždy 😉
Žienky, tak ja som týždeň na krabičkách - jedla pomerne dosť pre mňa. Výhoda, že keď som niekde na cestách - konečne mám čo jesť :D Od pondelka - dnes ráno som sa vážila - mám dolu 2 kg. Myslím, že to bol len prvý týždeň, takže uvidím a dám info
Ja UZ som zacala, 3x do tyzdna posilka, s kocikom dlhe vychadzky, sladke a muku vyradit, vela vody a zeleniny, vecer nechrumat hluposti, snad to pojde...
kočky, a nebolo by fajn, keby sme si tu pisala napriklad aj jedalnicky z kazdeho dna? lebo nemam velmi fantaziu na zdrave a vahu uberajuce recepty 🙂
@viskupovaandrea ako ste to prosím ta zvládli bez toho cukru ? Nahradili ovocím ? U nás by sa pre sladké zabíjalo. Ja sa už snažím sebe aj deťom obmedzovať na minimum , ale všetci mame take chvíľky , že proste potrebujeme cukor . Napríklad vydržím aj do večera , ale potom idem pred spaním ešte do kuchyne a zjem kus čokolády alebo lentilky🙈 a deti stále chodia , že ci mame lizatko , cukríky ..
@luciameresova odporucam aj za mna fitshaker.. odcvicite si to, upravite stravu a postava sa formuje - ja som sa vdaka fitshakeru stala zavislou na cviceni - a pritom je to "len" pol hodina cvicenia denne.
Aj ja by som sa k vam velmi rada pridala. Po porode sa mi tiez velmi nedari zhodit kilecka navyse. Tak dufam, ze sa budeme vzajomne motivovat a povzbudzovat☺
@somavi presne viem o com hovoris. Ked mam chut na sladke dam si ovocie: mango, ananas, jablko, hrusku no co mam doma a deti detto a sladkosti som nahradila tak ze miesto sladkosti im kupujeme organicke jogurty a cez vykend upeciem kolacik ovocny detom 🤗

Aj ja sa pridavam som štyri mesiace po pôrode a do leta by som chcela vyzerať dobre