Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@remr Potom teda napis, kolko si mohla mat cez tie boky na tej fotke prvej.Lebo ta sa mi zda uplne pekne v pohode.Ziadny extrem.Tipujem mozno malo cez 90cm?
@mistigrif Ja viem, chce to obmedzit mnozstva, nehltat naraz velke objemy tekutin, aj ta len zaludkom prebehne.A zaludok si zvykne.Ten udaj mam zo skoly z anatomie.Priemerny objem zaludka, lebo traviace stavy zvysuju jeho obsah.Tak preto sa musi prisposobovat.
Ahojte baby, prosím vás možem ten L-carnitin brať aj keď kojím?
@miraska333 no vyznám sa do toho a preto si myslím že ked pošlo -22kg tak pôjde aj zvyšných 10kg dolu..musíííí ja to dáám 😵
@zuzulaxx Aj ja fajcim, blby zlozvyk, nebudeme rozoberat, ale funguje to.Vsetko zle je na nieco dobre.Vzdy.Kamoska prestala, za mesiac mala 7kilo hore.No, radsej nebudem skusat.Inac je pravda, ze fajcenie do istej miery zrychluje metabolizmus, na chvilu.
@miraska333 😀 no čo už zlozvyky su aj na niečo dobre,každý komu je čo po chuti 🙂
@zuzulaxx Jasneze das, kazda moze vyzerat jak predtym.Aj ja sa uz na to tesim.Uz si dala vela a ten zbytok?Lavou zadnou, vyhodou pre teba je, ze ides nato spravne.Mozes sa za chvilu tesit z vytuzeneho vysledku.
@zuzulaxx Mozem sa ta spytat, kolko mas na tej profilovej fotke?Jak holka pred maturitou. 😉
@ematko29 ovisnute brucho.. je dolezite vediet ci je to tuk ktory previsa, alebo koza. s kozou nic nespravis, da sa trochu spevnit, ale ak je to velke tak to riesi akurat chirurg. ak je to z vacsej casti tuk, tak idealne na brucho je behanie, kardio, a celkove cvicenie, izolovane cviky len na brucho nepomozu. sice sa ti zacnu robit svaly, ale pod tym tukom. tuk sa tvarovat neda. takze svaly sa ti spevnia, ale nebude ich vidno. davaj pravidelnu stravu , pekne jedz a tes sa, ako to pojde dole. to brucho zmizne, treba len trpezlivost.. 😉
@miraska333 čo??? to nieje stará fotka,cca pol roka 😎 oooo dakujem 😀
@dorekapa diety su naprd moja... 😒 a 90 dnova a dukanová su zvlášť medzi tie nezdravé diety.. už by som sa na dietu nedala,iba si spomalíš metabolizmus,vsak ked budeš jest primerane porcie a pravidelne každe 3-4 hodky žiadne duple a knedle a pod... tak to pojde dolu..ochybujem že po zbytok života sa budeš držať 90 dňovky.. takže zaručene príde jojo efekt,rozmyslí si to stým 😒
@zuzulaxx Nie zac, co je pravda je pravda.Mne tiez tiahne na 30 a v lete som musela ukazat obcanku, ked som chcela kupit cigarety.A v Rakusku, ked som v obchode kupovala domov flasu, tak tiez.Vyzeras fakt super.
@zuzulaxx Ja si dam aj knedlu, ale tak 2-3, namiesto piatich ako kedysi.
@miraska333 tak aj ty???? mna už nebaví vyťahovať občianku na všetko zakazané do 18 rokov 😀 😀 😀 😀 dakujeeem..a daj aj ty nejaku fotečku 😉
@zuzulaxx ved prave..ja som ju prestala drzat po 3 tyzd.ja som bola na odpadnutie..a k tomu som zvracala..ja to budem robit tak,ze dam si ranajky samozrejme lahke,zdrave a potom desiata,lahky obed,ovolvrant a vecera...a to cvicenie doma viem,ze nie je take ako keby som isla na zumbu,ci aerobik,ale predsa..aspon nieco.Tebe sa kolko podarilo schudnut\?
no maly zaspal takze kocikovanie sa odklada az po druhej 🙂 @zuzulaxx brucho meriam cez pupok a boky som merala ako bedra a co sa tyka L-karnitinu mne tiez pomaha a este jeden moj vymysel ked idem cvicit tak sa obalim do potravinovej folie 😀 mozno blbost ale potim sa riadne aj ja fajcim prave preto ked som otehotnela tak som prestala a kila isli rychlo hore teraz zase zacinam no co uz zlozvyk je zly 🙂 ale zatial len dve cigy jedna rano ku kave druha na obed ku kave :-P
@miraska333 vsak áno primerne....ja už teraz tiež dám knedlu aj dukátové buchtičky ale málokedy...no zo začiatku je dobre sa tomu vyhnuť,kým si telo zvykne 😉
@dorekapa ja som držala dukanovu asi 2 mesiace ale strašne som mala bolesti hlavy a vedela som že to nieje dobré...vsak pri chudnutí sa nemá trpieť ani hladom a ani bolesťami,tak som od toho upustila..ako niekedy som si urobila iba ovocný alebo čajový den ale málokedy..ja cvičím doma bohužial manžel chodí domov neskoro a ja 4 deti nemozem nechať same doma..kupila som si orbitrek a drem na nom poctivo každý den hodinku niekedy aj 80min ako vládzem..ale kondičku už mám super takže striedam rýchle tempo s pomalými a pod.. no doteraz mám -22kg... som hrdá na seba 😲
@zuzulaxx pááánky,klobuk dole..ja som si kupila stepper a cvicim len chvilu,som na zaciatku takych 4O min.niekedy aj menej..viac nevladzem..som cela mokra..a mam aj tu tocnu doma na brucho a pas..ja meriam 160 a vazim 65,tak min.aspon 5 kil chcem dat dole..teraz po 30tke to ide tazsie ako ked som bola mlada..a na druhej strane,sa s manzelom snazime o babo,tak tie diety uz aj z toho hladiska nie su pre mna dobre..takze uprvou stravy to pojde..Ty sa stravujes tiez rpavidelne?mas aj ranajky?
no ja tiez len doma zatial cvicim ale aj rano aj vecer a cez den kocikovanie zhruba 4 km do kopca k nasim tam nakrmim maleho a spat to je uz dole kopcom :-P snazim sa bicykel tych 30 az 60 minut ako mi maly dovoli a potom nejake cviky na brucho stehna zadok najlepsie sa mi cvici vecer ked pride mm s prace zobere deti do izby a ja mam cas len na seba
@miraska333 už sme prišli z prechádzky,fajne sme sa prevetrali 🙂 .ináč stými fotkami máš čistú pravvdu aj ja som tak raz mala ,musím opäť pohladať nejakú sexicu aby som mala motivváciu 😀
@dorekapa cvičiť by sa malo min 40-45 min menej je to neefektívne,lebo zo začiatku sa spaluje cukor až ked človek nevládze vtedy je to signál že sa vyčerpal cukor a príde na rad tuk.. 😲 joj 5kg čo to je..to zvládneš 🙂
áno pravidelne mám v tom systém už,ranajky su základ celeho dna,nimi naštartuješ celý organizmus tie sa musia papať 😎

@miraska333 bola som po maleho do školky a v obchode nakuit zeleninku,už som tu 😎