icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

eitsirch
19. feb 2013

baby ta tabulka je super 🙂 aj ja si taku spravim. Tiez mam pred sebou este takovych 15 kileciek ale za sebou uz skoro 20 🙂)) ale drzim dukanku. Teda aspon snazim sa drzat 😉

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx Sak jasne, ja som tiez zo zaciatku vyradila tie rizikove jedla a az potom postupne pridavala, ale v mensom mnozstve.Super to robime.Tiez ale casto to nepotrebujem mat.

remr
19. feb 2013

he he mame co robit 😀

zuzulaxx
19. feb 2013

@remr aj ty doplnaš??? 😀

zuzulaxx
19. feb 2013

@eitsirch si ako ja na tom,mám dolu 22 kg ale ešte mi treba 10-13kg dolu 😀 tak chudnutiu zdar

zuzulaxx
19. feb 2013

@miraska333 vitaj hviezda vypln si udaje v tabulke nech sme tam pekne celá partia 😎

zuzulaxx
19. feb 2013

@remr hadam o týžden na tom budeme lepšie 😀 lebo strach a hrôza tie čísla 🤐

remr
19. feb 2013

@zuzulaxx no tak to dufam 😉 no nic maly je uz hore idem sa venovat dnes obed vajicka s paradajkami a celozrnna zemla pa

zuzulaxx
19. feb 2013

@remr ja už varím tiež zvyšku rodiny robím mexický guláš s knedlou ..a pre mna samoška zelen.šalát s tuniakom 😵 pa

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx Aj ja, teraz sa tomu tesim, ale ked mi bolo 18, tipovali mi 14 a to ma stvalo.Mne sa neviem preco, tady neda vlozit fotky, format zle neviem.Chcela som si tu otvorit bazar, no a vkladam fotku topanok, ale tipla som, kde by mohla byt, lebo mne o ukazuje len podla cisel ale ziadne foto, proste nie jak ked si listujes foto a vidis co kde je a vlozis nie, tak som asi 5minut predavala mojho chlapa. . .Esteze somto rychlo vymazala.

zuzulaxx
19. feb 2013

@miraska333 zvláštne 😕

froschka
19. feb 2013

@jajuska1411 brusaky ti nepomozu lebo sice nabeies svaly ale nebude ich vidno pod slaninkou. Naj je kardio to znamena aktivny sport ako beh, bicykel, crosstrainer, halove veslovanie a podobne, ale nemas inu moznost kup si aspon svihaldo alebo trampolinu aj na nej sa da super zhodit

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx Ahoj, ved vidim, vela som zameskala.Ok, idem na to.

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx Ty myslis co za tabuku?Ja som uteba nasla len ten odkaz na stranku, tam som teraz narychlo vletela, myslis tu na vypoc.BMI?Ci?Musim lepsie to tu presnupat.

zuzulaxx
19. feb 2013
nadula01
19. feb 2013

@kesis parada ,tesim sa s tebou a drzim palce len tak dalej!!!! 😉

nadula01
19. feb 2013

@zuzulaxx mozem sa aj zapisat do tabulky?teda najskor musim vyhrabat meter!!!

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx Uz som ju nasla, no uzasna, idem to tam pozadavat.Super, ako za mlada v skole, ked som vsetky merala a porovnavala.

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx A je to tam, ako si mam tu tabulku niekam stiahnut a zalozit, aby som to potom dlho nehladala?Diky

zuzulaxx
19. feb 2013

@miraska333 jednoducho si ju daj do záložiek... daj sa na tu tabulku a tam hore máš hviezdičku tu klikni a daj uložiť do záložiek,potom to jednoducho vždy nájdeš 😎

zuzulaxx
19. feb 2013

@nadula01 samozrejme že mozeš,čím nas bude viac tým lepšie 😉

nadula01
19. feb 2013

@zuzulaxx jasan uz som si vybavila meter ,dnes pomeram a dodam info 😉 !!!

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx Ala z tych bokov ma skoro dr. . .Nejako to vyskocilo, neda sa vymluvit, ze sa scvrkol meter ze?Dlho som sa nezmerala, ale poznala somto na gatiach.Ach jaj, skvela motivacia vidiet tie cisla.Skoro sirsia nez vyssia.

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx Diky, hotovo, budem to mat na obrazovke.Nemam klasicky pc, tak preto sa pytam, ale je to to iste.

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx Inak predstav si, otocila som meter a tam mi nameralo 107!To co toto?Je vyrobeny v Turecku.No natoto sa lepsie pozrem.Raz bolo v novom case, ze niekto kupil meter a kazdy dielik nemal rovnych 10mm, ale tusim 6ci7mm.To by boli miery co?No ale toto si preverim, u kamosky sa este premeriam.

miraska333
19. feb 2013

Baby, raz som citala o pomere pasa a bokov, teraz som nasla presne udaje k tomu.To znamena, ze pas zmeriame v najuzsom mieste drieku a boky v najsirsom mieste.Pas v cm (pr.60cm) vydelime obvodom bokov(pr.95cm), t.j.60:95 = 0,63. Su 4kategorie:
1.periferne rozlozenie tuku-cislo je mensie ako 0,75 (nas vysledok-0,63), je to ukladanie tuku v oblasti zadku, stehen a bokov.Je to typicky zensky typ postavy, geneticky dany, tazko chudnutim ovplyvnitelny.(ale vieme, ze sa to da, vsak)
2.vyrovnane rozlozenie tuku-normalna postava s rovnomernym rozlozenim tuku, cislo je od 0,75-0,8
3.centralne rozlozenie tuku-tuk sa uklada hlavne v oblasti brucha, index je od 0,8-0,85
4.rizikove rozloz.tuku-ked index je vyssi ako 0,85, vtedy je zdravie vyrazne ohrozene, hrozia predovsetkym kardiovaskularne ochorenia.
Tak baby pomerajte a uvidime.Mne vysla ako inak, prva kategoria-siroke boky a velka rit

bibiana20
19. feb 2013

@zuzulaxx kde je ta hviezdicka nemozem ju najst,chcem si ulozit tu tabulku

miraska333
19. feb 2013

@ematko29 No co, uz si niekde vylepila inspiraciu?Fakt to pomoze, raz sa mi tak nechcelo cvicit, pozrela som na plagat, na seba, na kopu krasnych gati, co sa do nich ledva nadzgam a hned som mala chut cvicit.A aku.Pred rokmi som zacala chudnut, ked som si pred zrkadlom ohmatala a prezrela moju brusnu pneumatiku, co nemala konca kraja a bolo rozhodnute.Vtedy to aj islo dost dobre dole, ach jo ta mladost.

zuzulaxx
19. feb 2013

@bibiana20 vsak na hornej liste je biela hviezdička ja ju mám v pravom rohu 😕

ankista
19. feb 2013

@nadula01
@miraska333
@zuzulaxx
@bibiana20 Kocky, mate moj obdiv, moja pevna vola je na bode mrazu... ja mam taku nerest, ze aj 200 g cokoladky denne nemam problem, ukludnujem tym nervy 😀 a sama vidim, ze to uz prehanam.... len ta pevna vola akosi odo mna boci 😢. Ale ja som za to, ze organizmus treba riadne detoxikovat, tak to riesim aspon tak, skusala som fytsol aj detox. naplaste a mam z toho skvely pocit. Drzim palceky, nech do leta kilecka zmiznu.