icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

bibiana20
19. feb 2013

@zuzulaxx jaj aha 😀 😀 😀 😀 ja hladala na lavo,,dakujem 😀

miraska333
19. feb 2013

@ankista Ja tiez nemam bohvieaku volu, skus z tej coko pamaly ubudat, nedojest ju celu ako zuzula tu pisala, radsej 2kocky, nez naraz celu, ja som tiez uz tak natom, nezhltnem naraz jak skor.Ja som mavala vycitky svedomia a bola so zo seba sklamana, ked som toho sladkeho zjedla vela.Takze som bola ztoho nanic a hadaj co mi pomohlo?zas sa nafutrovat sladkym aby som sa ukludnila.Tomu je uz davno chvalabohu koniec, hodne mi pomohli tbl.chromu a zaradenie ovocia do jedaln.v primeranom mnozstve(namiesto sladkosti, aj tam je vela sacharidov).Takze vlk sa nazral a koza zostala cela.

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx Nechces hodit do placu nejake sucasne fotky postavy?Ty, pozerala som do tabulky, rozrasta sa pekne.Ty ked dojdes do ciela, no uplne modelka.Tak bysom bola rada, keby som mala take cislo cez boky jak ty teraz.Mam tiez fotky v mobile, do konca som tam na displeji cela na sirku 😉 ale asi samito nepodari vlozit.Asi to este skusim.Das aj ty?

ankista
19. feb 2013

@miraska333 🙂 ja teoreticky ovladam vsetko 😀 nastudovane mam az-az... Inak hodim sem trosku "osvety" co sa ovocia tyka, kopec bab robi chybu, ze ovocie jedia na vecer. Obsahuje vela cukru, ovocie by sa malo len dopoludnia, popoludni radsej zeleninu.

zuzulaxx
19. feb 2013

@miraska333 no ale ja nemám musím sa odfotiť..ale dám kludne
😵

ematko29
Odpoveď bola odstránená
miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx no bolo to trochu narocne vlozit, otocit to tu neviem, ale takto vyzeram momentalne, no gitara, alebo basa.Po tych okrajoch to chce skresat.Ked tak pridam aj ine.Tesim sa na tvoju, urcite bych tak chcela vcil vyzerat.
Takze vaha 60kg, pas 71cm, boky 105cm

ematko29
19. feb 2013

@ematko29 brucho treba doladiť jednoznačne,ana nedostatky v izbe nepozerajte,to som sa len chystala upratovať 😀 a malovať budem v jari 😀 píšem o sebe

ematko29
19. feb 2013

@miraska333 ak by som sa vyzliekla vyzerám podobne

miraska333
19. feb 2013

@ematko Jaj kebych to vedela, ze tvoja fotka bude predomnou, tak sa sem este nehrabem.Sak vyzeras uzasne, kde co ake brucho 😀

ematko29
19. feb 2013

@miraska333 hej este nie,musím pohladať nejakú slušnú adeptku z časopisov 🙂

jaruska6
19. feb 2013

@miraska333 Aj mne , treba zatnúť zuby a makať, dáme to!!! 🙂

miraska333
19. feb 2013

@ematko29 Kde ty chces chudnut?Ja odpadnem, tak jak ty tam som vyzerala asi pred 2rokmi, co by som.za to teraz dala.

miraska333
19. feb 2013

@ankista Mas pravdu, aj privela cukru neni dobre, lebo ked sa vsetka energia nevyuzije, tak zvysok sa premeni a hups do tuk.buniek.Teoreticky aj ja hodne viem, zaujimam sa o to uz asi 10rokov(od 1.skusenosti s chudnutim)

ematko29
19. feb 2013

@miraska333 och žeby som zlu foto dala?ja mám faldy na bruchu ateraz som oblečená tak to nevidno ale určite mám čo zhodiť 🙂aj zo zadku by trebalo

aninka3011
19. feb 2013

Ahojte, tak sa pridávam do debaty...ja potrebujem dať dole tiež nejakých 15kg, jem 5xdenne, 3-4 l tekutín a čo to aj cvičím, už išlo aj niečo dole, len kojím, tak musím s mierou...môžete mi dať nejaké typy na cvičenie?Ja každý deň ťahám 20 min. na stacionárnom bicykli a ked sa podarí 😒 a ešte vládzem tak večer brušáky...dakujem za typy pa pa

jaruska6
19. feb 2013

@miraska333 Inak ja vyzerám v páse podobne,v bokoch mám síce o 15 cm menej, ale brucho poriadna slanina a o stehnách sa ani nevyjadrujem - presne ako píšeš gitara

miraska333
19. feb 2013

@jaruska6 No mne sa to praveze uklada hlavne na tie boky, do brucha tak decentnejsie, ale predsa.Hod aj ty fotku, nech sa to tu trochu zmnozi a netrcim tam taka polonaha.

zuzulaxx
19. feb 2013

no teraz fotene 😀 hrôza 🤐

miraska333
19. feb 2013

@ematko29 No tazko zla fotka. Ale musim tiez uznat, ze ked nahodim rifle, vyzeram lepsie, holt takto naholo je to total realne no.Mozno dam aj v rifliach, nech sa tolko nehambim. 😔

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx Si fesanda, aka hroza?Ziadna hroza.A jako sa pekne usmieva, aj mala v zabere.No miple.Len ja nechapem, preco som sa obnazila.Da sa to vymazat? 😒

zuzulaxx
19. feb 2013

@miraska333 fešandy budeme na konci jari hadam... a tou fotkou sa netráp,vsak nič strašné si nedala.. 😉 musííme makať na sebe moc moc moc

ematko29
19. feb 2013

@zuzulaxx aby sme boli sexi v lete v plavkách 😀

zuzulaxx
19. feb 2013

@ematko29 no tak ja sexy v plavkách nikdy nebudem mám cele brucho komplet sama stria vyzerám ako týraná 😀 😒 no ale čo tak ..nevadí, pre detičk obetujeme všetko 😵 😵 😵

miraska333
19. feb 2013

@zuzulaxx Tak diky, uz so kludna.Sak mam gatky.Esteze mi to ksicht nezachytilo. . . 😀 Jasne, budeme kocky, nepochybne.Ja dufam, ze na konci tejto jari. . .Srandujem, pohoda.

ematko29
19. feb 2013

@zuzulaxx presne tak pre detičky všetko.Ja mám tiež strie ale mám to na háku,mne sa moje strie pášia ked sa na ne pozriem som hrdá ,že som bola tehotná taka pre mna pekná spomienka. 🙂

miraska333
19. feb 2013

Holky moje mile, idem ja na luft.Tak majte sa fajn a pekny den prajem.

zuzulaxx
19. feb 2013

@ematko29 pekne si to napísala,presne tak 😲 a pridám vám fotku kde som vážila 97 kg 🤐
boože hnus na tej druhej som v tom kvietkovanom tričku,blééé 🤐

gugolina
19. feb 2013

Ahojte kočky možem sa aj pridať? Meriam 166kg a moja predtehu vaha bola 68kg dost, nikdy som nebola stihla, vzdy problematicke partie boky zadok nohy... pocas tehu som sa vyskriabala na 93kg :( doteraz mam dolu tak 2kg1 mam asi tak 72kg a chcem ist aspom na tych 65kg...ak by sa dalo aj viac 🙂 prečítala som si vasích vsetkych 17 stranok 🙂 a velmi ste ma nabudili 🙂 ja teraz davam detox ryžová kúra na 36 dni... precistí to organizmus aj kilecka 🙂 od 8.januara do dnes mam 5kg dolu... (zo 77 kg na 72kg) a potom chcem nabehnut na zdrave papanie ako o tom pisete 🙂 dufam ze mi to pojde tak krasne ako vam 🙂

jaruska6
19. feb 2013

@miraska333 Moja som až do 17.00 v práci, v kostýmčeku, si predstav, ako sa tu povyzliekam a pofotím 🙂).U mňa sa to všetko ukladá na páse, bruchu a stehná tak to je katastrofa. 😢