Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
ahojte, tak vy ste sa riadne rozbehli 😉 , baby chystám sa kúpiť orbitrek - aké máte skúsenosti? Myslím, že je lepší ako stacionárny bicykel alebo nie 🙂
idem aj ja už off treba mi upratať a cvičiť samoška 😎
@kesis Tak ja mam vysku 160 cm a vazim 65 kg ak by som dala dolu 10 kg idealne 15 kg ale pre mna nerealne. Pred prvym tehu som mala 49 kg a rodit som isla so 102 kg citila som sa hrozne pribrat 60 kg za 9 mesiacov ale napodiv som to do roka schudla s dietou s jablcnim octom. Pri druhom tehu som pribrala uz len 32 kg a ide to po 2 rokoch pomalicky dole aj teraz som drzala tu istu dietu ale len 2 tyzdne. Ale kila sa stale drzia. Mamicky chceme vizerat tak ako pred tehu ale telo uz raz je take malo zataz a niekto chudne rychlejsie niekto pomalsie. Najdolezitejsie su zdrave deticky ktore nadovsetko milujeme. Tak to neberme tak tragicky a uzivajme si nase drobceky. Drzim palce pri chudnuti🙂
@jaruska6 Jasne, no kostymcek by to zamaskoval.Aj ked, no podla toho, kde pracujes.By sa divili, co to vyvadzas.Ale sranda musi byt.Dobre, sak jak sa ti to hodi.Mne brucho vidno najviac, ked si sadnem, pekne sa to tam zhrnie na kopu, niekto ma vyrysovane tehlicky, niekdo valceky. . .Ale mne vadia boky, brucho je hned fuc.
ahojte aj ja chcem schudnut ked som otehotnela mala som 103kil ,ked som rodila tak som mala 111kil čiže 8kil som pribrala po porode som mala 98kil čiže som 13kil schudla aj napriek takej vahe to bolo super aj manžel povedal ale ako som prestala kojit som sa vratila k povodnej vahe 103 až od januara som začala chudnut večer som nejedla od piatej absolutne nič a chodim na spinning 2-3krat do tyždna a za mesiac som schudla 4kila a bokoch 4cm a v nohach 3cm všetko je to o jedeni ani cvičenie tak nepomože ako ked sprepačenim nežeriete .Ked nejem vaha stoji alebo ide velmi pomaly dolu a teraz som sa trochu opustila tak stojim na vahe a už ma to hneva ked som nejedla sladke a večer citila som sa super.mam jednu vyhodu že som taka sumerna a že mi nevyčieva zadok alebo prsia mam sice silnejšie stehna ale inak som taka už od prvej triedy v dectve som ochorela a s nadvahou mam problem dodnes v 8triede som schudla 23kil za 3 mesiace a to som jedla iba 1krat za den vtedy sa to dalo vydržat ale teraz pri tolkych povynostiach fuuuu. Damy viete prečo mame taky problem pretože nemame čas na seba starame sa furt o druhych treba si najst aspon2h na seba ja som si nasla a chodim na ten spining.
caute baby,dnes som to pokaslala,sa mi nechcelo varit a objednali sme pizzu,fuj hanbim sa 🙄
ženy anezabudajme na postelové aktivity,pravidelne ich zaradíme do cvičebného plánu aspon 3krát týždenne pri tom sa nám budu kilečká topiť o106 😀

@zuzulaxx Tak také foto, to je iné povzbudenie.Pomáha aj makanie na stepri?Mám ho niekde za skriňou, tak snáď sa naň aj vyšplhám.